Το γνωστό πρόβλημα. Τι να διαλέξω?

geraki68

New member
24 February 2009
62
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα.
Απόσταση θέασης 1,8-2 μέτρα
Χρήση 80% tv 20% HD με ένα egreat που έχω (καθόλου pc ή games) .
Μέγεθος 32 η 37 (εκεί που θα μπει δεν χωράει παραπάνω)
Το Budget μπορώ να το τραβήξω μέχρι περίπου 700 ευρώ αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.

Ερωτήσεις τώρα:

• 32 η 37? Ξέρω ότι το μέγεθος μετράει αλλά έχω διαβάσει εδώ μέσα ότι οι 37αρες δεν έχουν καλά panel. Οπότε 32 με καλό panel ή μεγαλύτερο μέγεθος με μέτριο panel?
  • Μια 32αρα καλή ή μια πιο φτηνή 37αρα?
Π.χ 37Β530 ή 32Β650?
37LH3000 ή 32LH5000?
37PFL5604 ή 32PFL8404?

Επίσης πήγα σε πολυκατάστημα και τις είδα όλες.
Συμπέρασμα? Σε HD υλικό όλες μου άρεσαν.
Σε τηλεοπτικό σήμα καμία δεν με ενθουσίασε και ξεχώρισα την Β650 για την οξύτητα της και την 8404 για τα φωτάκια της.

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

Αν τις κοιταζες απο πολυ κοντα λογικα δεν θα σε ενθουσιασαν στο τηλεοπτικο
Η Β650 υπαρχει και σε 37 ιντσες παντως αν σου αρεσε στα 760 και με λιγο παζαρι ολα γινονται ...
Αν θες να πας σε οκονομικοτερη , βαλε τα κριτηρια σου στο σκρουτζ , δες επιλογες και αποφασισε αφου τις δεις απο κοντα..

Έχω πάει σε μαγαζιά να δω τηλεοράσεις και επίσης έχω κοιτάξει στο σκρουτζ για τιμές.
Το ερώτημα μου είναι:
Στα 2 μέτρα είναι προτιμότερη 32αρα με καλή ποιότητα εικόνας ή 37 με παραχωρίσεις στην εικόνα?
Να επιλέξω με κριτήριο τις ίντσες ή με κριτήριο την ποιότητα με δεδομένο ότι θα χρησιμοποιείται κυρίως σε τηλεοπτικό σήμα?

Απο αυτες που αναφερεις καλυτερη ειναι η 32B650 απο εκει και περα αν σε ενδιαφερει κυριως τηλεοπτικο σημα (οποτε αδιαφορεις για το lag σε συνδεση με PC) μπορεις να παρεις και την 37PFL5604.

Σωστος ο yperion ...
Εχει καλο τηλεοπτικο η philips που ανεφερε και αναλογα τις απαιτησεις σου , μπορει να ειναι μια καλη overall επιλογη στα χρηματα που διαθετεις...
-bye-