To imac μου πρεπει να κρυωσε...

UnderGround

Established Member
26 September 2007
228
Καλημερα και χρονια πολλα.

Εχω τον νεο imac(2 ghz core 2 duo,20' οθονη,250 gh σκληρο,2 gb ram) και εχω κανει ολα τα updates.

Της τελευταιες ημερες,σε δυο περιπτωσεις,μου εχει μαυρησει η οθονη(χωρις να εχει σβησει ο υπολογιστης) και σταματανε να δουλευυν ολα. Ο μονος τροπος για να το επαναφερω ειναι να το σβησω(απο το power button) και να το ξανα αναψω.

Μετα δουλευει κανονικα.

Μπορει κανεις να βοηθησει ;

Ακομη μπορει κανεις να μου προτεινει ενα προγραμμα που να φορτωνει sysex αρχεια και μετα να τα παιζει ;
Θελω να κανω Update του λειτουργικου σε ενα stage piano που εχω και ο μονος τροπος ειναι μεσω υπολογιστη.Προσπαθω να το κανω μεσω garageband,tracktion 3 και πολλων players(quicktime,i tunes,vlc) αλλα με κανενα δεν το εχω καταφερει ;

Καμια προταση ;

Eννοειται οτι το πρωτο θεμα ειναι αυτο που ενδιαφερει περισσοτερο.

Eυχαριστω.

Δεν ειχα ενεργοποιησε κατι τετοιο αλλα θα το κοιταξω.
Απο ποιες επιλογες το βλεπω ;

Tο θεμα ειναι οτι εαν εμπαινε σε sleep mode,oταν πχ. κουναγα το ποντικι δεν θα ξαναδουλευε ; Εγω πρεπει να το σβησω και να το ξανα ανοιξω για να ξαναδουλεψει.

Εαν μπει σε sleep mode και ειναι αρκετη ωρα εκει, τοτε πρεπει να πατησεις ESC για να ενεργοποιηθει και παλι ο υπολογιστης. Με το κουνημα του ποντικιου δεν ενεργοποιειται. Δοκιμασε το -bye-

Tο θεμα ειναι οτι με το που το παθαινει κουναω αμεσως το ποντικι και παταω καποια πληκτρα απο το πληκτρολογιο αλλα δεν ανταποκρινεται. Δεν αναβει ουτε το φωτακι στο caps lock.
Εαν δεν ειναι το sleep mode,τι αλλο μπορει να φταει ;

To sleep mode του υπολογιστη και του σκληρου ηταν στην μιση ωρα.
Θα το αφησω σημερα ανοικτο για αρκετη ωρα για να το τεσταρω εαν θα ξανακωλησει.