Το iPad στην ζωή μας: Erik Hess, πιλότος F-5N Tiger II

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το iPad στην ζωή μας: Erik Hess, πιλότος F-5N Tiger II

δεν το χρησιμοποίησε
η ορντινάντζα του το έγραψε και του το έδειξε.
Αντε αυτός να έβαλε το δάχτυλο σε ένα πάτημα...

Δηλαδή δε Θεοποιήθηκε ????

Αχ νομίζω το είδα το άγγιγμα ….
Μα ένα άγγιγμα δεν είναι αρκετό ???

Πέραν της πλάκας κάτι πάει στραβά στην κοινωνία μας…
Πρωθυπουργοί κάνουν κόντρες και είναι μοντέρνοι αν έχουν iPad και τιτιβιζουν
Πάπες και δε ξέρω γω τι άλλο
Γιατί είναι διαφήμιση με κάποιον να φωτογραφίζεται με ένα iPad ?
Γιατί φέρνει περισσότερα LIKE ?

Όταν όλα τα κανάλια της Γης έχουν θέμα
Τον Ομπαμα στο Tweeeeeeetr (νταξ αυτός πες διαφημίζει την τοπική του βιομηχανία)
Τον Πααααπα στο Παντ και το τουιτ

Κάτι πάει στραβά.

Σίγουρα δε φταίει η κατηγορία που λέει και ο Κορ. παραπάνω
Ούτε φταίει μόνη της η Apple

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το iPad στην ζωή μας: Erik Hess, πιλότος F-5N Tiger

Δηλαδή δε Θεοποιήθηκε ????

Αχ νομίζω το είδα το άγγιγμα ….
Μα ένα άγγιγμα δεν είναι αρκετό ???

Πέραν της πλάκας κάτι πάει στραβά στην κοινωνία μας…
Πρωθυπουργοί κάνουν κόντρες και είναι μοντέρνοι αν έχουν iPad και τιτιβιζουν
Πάπες και δε ξέρω γω τι άλλο
Γιατί είναι διαφήμιση με κάποιον να φωτογραφίζεται με ένα iPad ?
Γιατί φέρνει περισσότερα LIKE ?

Όταν όλα τα κανάλια της Γης έχουν θέμα
Τον Ομπαμα στο Tweeeeeeetr (νταξ αυτός πες διαφημίζει την τοπική του βιομηχανία)
Τον Πααααπα στο Παντ και το τουιτ

Κάτι πάει στραβά.

Σίγουρα δε φταίει η κατηγορία που λέει και ο Κορ. παραπάνω
Ούτε φταίει μόνη της η Apple
Σίγουρα. Εκείνη κοιτάει το κέρδος και κάνει τα πάντα για αυτό. Εναπόκειται στο τελικό καταναλώτη αν θα της επιβραβεύσει τις πρακτικές (λαμπερές, θρησκευτικές, πιλοτικές, πρωθυπουργικές κλπ) με την αγορά του. Και από ότι φαίνεται ο τελικός καταναλώτης (όχι μόνο ο Έλληνας) έχει δαγκώσει πολύ γερά το αγκίστρι. Η ιστορία του πιλότου μπορεί και να είναι "γνήσια" αλλά θα ήθελα να είχα την πληροφορία για τις "χορηγίες" της Απλ στο Βατικάνο για παράδειγμα ή αν το GAP το δικό μας πληρώνει κανονικά τα απλ που έχει (σε τιμές λιανικής).

Για το θέμα όντως μου φαίνεται ότι είναι ένα βολικό εργαλείο όπως το θέτει (χρήση με γάντι φυσικά ΔΕΝ παίζει, αλλά το στυλό που έχει δεμένο αν και φαίνεται κανονικό μπορεί στην μύτη να έχει προσαρμόσει ειδικό υλικό) όχι όμως ζωής και θανάτου. Προφανώς είναι πιλότος-γκατζετάκιας και αυτό είναι ωραίο αλλά σίγουρα είναι και κάπως το να χρησιμοποιεί εμπορικές εφαρμογές πιλότος μαχητικού (δευτερεύοντος ρόλου όπως γράφει). Δεν είναι όμως υπερβολή. Αρκεί να μην στηρίζει και πολλά σε αυτό. Κάθε ανοικτό λειτουργικό (και το IOS τέτοιο είναι στην ουσία) έχει τους κινδύνους του.

Στραβοί πιλότοι στα F-16! ok βρήκαμε την ρίζα!

xmmm Και μετα στην πολιτική αεροπορία σου λένε απενεργοποίηση των ηλεκτρονικών συσκευών! ουυυυυυυυ

Τι να απενεργοποιήσει το iPad στο F5, μπας και έχει κάτι σύγχρονο ηλεκτρονικό, 50 χρονών αεροπλάνο!