Το καινούριο μου DAC.

Re: Το καινοουριο μου DAC.

Ωραία κατασκευή! Περιμένω να δω πώς θα σου βγούνε και τα ΒΙΒ. Εγώ ψήνομαι τρελά για τα 206 σε ΒΙΒ. Δες λίγο και το LM3886 για ενισχυτικό. Το 4780 ακόμα να έρθει Ελλάδα. Ο κόσμος προχωράει και εμείς ακόμα στα gainclones. :bigcry:

Anaway… επειδή το εχω χάσει λίγο… πιο είναι αυτό το DAC; Ένα λινκ παρακαλώ. Επίσης ένα DAC τέτοιας τιμής τι ακριβώς θα μου έδινε εμένα που χρησιμοποιώ μια EMU0404USB με ASIO Drivers και balanced εξόδους; Υποθέτω χειρότερα αποτελέσματα αλλά τι λέτε και εσείς;

Αυτό το dac δεν έχει είσοδο usb άρα εσένα δεν θα σου κάνει .
Άλλωστε η 0404 μετά από βελτίωση ήταν το καλύτερο dac που έχω ακούσει (δεν έχω ακούσει βασικά μονό το buffalo το οποίο άντε να είναι λίγο καλύτερο )

Ωραία κατασκευή! Περιμένω να δω πώς θα σου βγούνε και τα ΒΙΒ. Εγώ ψήνομαι τρελά για τα 206 σε ΒΙΒ. Δες λίγο και το LM3886 για ενισχυτικό. Το 4780 ακόμα να έρθει Ελλάδα. Ο κόσμος προχωράει και εμείς ακόμα στα gainclones. :bigcry:

Anaway… επειδή το εχω χάσει λίγο… πιο είναι αυτό το DAC; Ένα λινκ παρακαλώ. Επίσης ένα DAC τέτοιας τιμής τι ακριβώς θα μου έδινε εμένα που χρησιμοποιώ μια EMU0404USB με ASIO Drivers και balanced εξόδους; Υποθέτω χειρότερα αποτελέσματα αλλά τι λέτε και εσείς;

Σε ευχαριστω πολυ, οσο για τις BIB εχουν ερθει τα μεγαφωνα εδω και καποιο καιρο αλλα δεν εχω βρει χρονο να παω να παραγγειλω τα ξυλα...:slapface:
Για τον gainclone ειδα διαφορες υλοποιησεις, αλλα τελικα κατεληξα σε αυτην με το LM3875.

To dac ειναι αυτο , εγω το πηρα γιατι ειχα διαβασει καλα λογια εδω αλλα και εδω . Ηθελα να φτιαξω και ενα συστηματακι για το γραφειο μου, οποτε το δοκιμασα. Τωρα για το αν θα σου δωσει κατι παραπανω απο την emu δεν μπορω να σου πω.

Το καλωδιο το βρηκα τελικα στο Δημουλα

Δημουλας Ειδικα Καλωδια ΑΕ
Λενορμαν 100 (εχει και στη Θεσσαλονικη για οποιον ενδιαφερεται)
2105157610

Δυστυχως το site ειναι down σημερα για να σου δειξω ακριβως αυτο που πηρα, αλλα αν θυμαμαι καλα τελικα ειχα παει και το ειχα ζητησει ακριβως ετσι:
IBM Token Ring cat. 6 (περιπου 1 euro το μετρο...:BDGBGDB55:)

Οσο για αλλα interconnect, οχι δεν τα εχω συγκρινει με αλλα γιατι δεν εχουν πεσει ποτε αλλα στα χερια μου (οι φιλοι μου δεν ασχολουνται καθολου με ολα αυτα), αυτα που ειχα πριν ηταν πολυ απλα οποτε δεν μετρανε.
Εχω και ενα θεματακι με τις τιμες καποιων interconnect... οποτε... καταλαβαινεις...

Πήρα τηλέφωνο στον Δημουλά και μετά από πολλή αναμονή μου είπαν πώς αυτά τα καλώδια δεν υπάρχουν καν στο σύστημα τους και πως έχουν καταργηθεί πολλά χρόνια... :-(
Καμία ιδέα που αλλού θα βρω? Ψάχνω για type 1 και type 6....

Πήρα τηλέφωνο στον Δημουλά και μετά από πολλή αναμονή μου είπαν πώς αυτά τα καλώδια δεν υπάρχουν καν στο σύστημα τους και πως έχουν καταργηθεί πολλά χρόνια... :-(
Καμία ιδέα που αλλού θα βρω? Ψάχνω για type 1 και type 6....

Εγω τα αγορασα περισυ... weird... θα το κοιταξω και εγω...

Για τον gainclone ειδα διαφορες υλοποιησεις, αλλα τελικα κατεληξα σε αυτην με το LM3875.
πόσο πλήρωσες γι´αυτό? με τελωνείο είχες πρόβλημα? Σε πόσες μέρες ήρθε?

Πηρα το LM3875 Dual Mono Classic Kit και πηγε 70$, οσο λεει. Δεν περασε απο τελωνειο (τωρα αν ημουν τυχερος δεν ξερω). Ηρθε σε μια εβδομαδα περιπου. (αλλα ακομα δεν εχω αξιωθει να το βαλω σε κουτι...)

ευχαριστώ πολύ για το info πάω να παραγγείλω και εγώ τώρα

Απάντηση: Re: Το καινοουριο μου DAC.

Επίσης ένα DAC τέτοιας τιμής τι ακριβώς θα μου έδινε εμένα που χρησιμοποιώ μια EMU0404USB με ASIO Drivers και balanced εξόδους; Υποθέτω χειρότερα αποτελέσματα αλλά τι λέτε και εσείς;

Για κάτι καλύτερο από EMU 0404 πάμε σε EMU PCI 1212m!

:smile:

Πηρα το LM3875 Dual Mono Classic Kit και πηγε 70$, οσο λεει. Δεν περασε απο τελωνειο (τωρα αν ημουν τυχερος δεν ξερω). Ηρθε σε μια εβδομαδα περιπου. (αλλα ακομα δεν εχω αξιωθει να το βαλω σε κουτι...)

Καλοακουστο !!!
Περιμενουμε ακουστικες εντυπωσεις :drummer:

Απάντηση: Το καινοουριο μου DAC.

Το vandal switch απο που το πήρες? Μπορείς να μου δώσεις το link ή κάποιο online κατάστημα?

Δυστυχώς στην επαρχία δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτό και το ψάχνω μέσω internet

Δυστυχώς στην επαρχία δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτό και το ψάχνω μέσω internet

Το εχει η Κλεοπατρα που λεει και ο Jimazz και στο κεντρο της Αθηνας ο Φανος (τουλαχιστον την τελευταια φορα που κοιταξα). Αλλα ρωτα και στην Κλεοπατρα αν στελνει, δεν ειναι απιθανο.