το Media Player είναι φθηνότερο κατεβαστήρι?

Status
Not open for further replies.

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,718
Καλημέρα Φίλοι
Μου έρχονται φουσκωμένοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, με το pc ανοικτό 24ωρο, σκέφτομαι να βάλω ένα mediaplayer ή έναν nettop για να κατεβάζω με λίγη κατανάλωση.

Τι μου προτείνεται?

ευχαριστώ

Τα media player παρότι διαθέτουν κάποιες δυνατότητες για p2p , στην πραγματικότητα είναι πολυ αργά για να εξυπηρετήσουν σοβαρά το θέμα.

Ένα nettop ή ένα παλιό laptop θα σου ξεφουσκώσει πολύ τον λογαριασμό και θα κάνει την δουλειά του πολύ καλύτερα απο οποιοδήποτε media player.

Εγώ εξυπηρετούμε εδώ και χμμ...6 χρόνια με ένα dell pentium 3 στα 800MHz το οποίο καίει όσο μια λάμπα οικονομίας και είναι 24/7 ανοικτό. ;)

Τα media player παρότι διαθέτουν κάποιες δυνατότητες για p2p , στην πραγματικότητα είναι πολυ αργά για να εξυπηρετήσουν σοβαρά το θέμα.

Τα παλια ναι. Τα καινουρια με τα Sigma 8655 και 8642 τσιπακια ειναι πιο γρηγορα, εμενα με το WD Live τερματιζει τη γραμμη (1200 kB/s) και παιζει και 1080p ταυτοχρονα (firmware του b-rad, με τον deluge client)...

Παντως yiannakas η διαφορα με ενα pc στην καταναλωση ειναι ελαχιστα ευρω το μηνα...
Αν θες να μειωσεις το λογαριασμο σου κοιτα θερμοσιφωνο/κουζινα/κλιματιστικο κλπ
Απλα ειναι και θεμα οικολογικο...

Status
Not open for further replies.