το νεο φορολογικο νομοσχεδιο

Εγώ δε νομίζω πως θα βρούμε τόσες αποδείξεις.

Απλά δεν έχω καταλάβει κάτι.
Στους μισθοτούς θα συνεχίσουν οι εταιρείες μας να μας παρακρατούν τον φόρο κάθε μήνα;

Αν δηλαδή στο τέλος της χρονιας είναι να οφείλω 4000 στην εφορία επειδή δεν είχα άλλες αποδείξεις θα αφαιρεθεί το ποσό που μου έχει παρακρατήσει η εταιρεία που δουλεύω ή θα μου φορολογήσουν το καθαρό εισόδημα που παίρνω τώρα;

Αν είναι για το καθαρό εισόδημα extra από αυτά που παρακρατούν κάθε μήνα τότε κλάψε Χαράλαμπε !!! :BDBDG54:

Εγώ δε νομίζω πως θα βρούμε τόσες αποδείξεις.

Απλά δεν έχω καταλάβει κάτι.
Στους μισθοτούς θα συνεχίσουν οι εταιρείες μας να μας παρακρατούν τον φόρο κάθε μήνα;

Αν δηλαδή στο τέλος της χρονιας είναι να οφείλω 4000 στην εφορία επειδή δεν είχα άλλες αποδείξεις θα αφαιρεθεί το ποσό που μου έχει παρακρατήσει η εταιρεία που δουλεύω ή θα μου φορολογήσουν το καθαρό εισόδημα που παίρνω τώρα;

Αν είναι για το καθαρό εισόδημα extra από αυτά που παρακρατούν κάθε μήνα τότε κλάψε Χαράλαμπε !!! :BDBDG54:
Πολυ σωστη απορια, οι γιγαντες της ενημερωσης δεν φροντισαν να μας πουν. Υποπτευομαι (απ την κοιλια μου το βγαζω), πως θα σου κανουν κρατησεις με αφορολογητο στο 6χιλιαρο που ειναι το πλαφον και αν τις μαζεψεις, θα παρεις επιστροφη. Εξυπνο κολπακι: τα μαζευουν τωρα, για να στα επιστρεψουν 12-18 μηνες μετα...

Χωρίς να έχω δεί την ερμηνευτική αλλά απο την εμπειρία λέω ότι η παρακράτηση της προκαταβολής θα γίνεται με αφορολόγητο 12.000 και με την κατάθεση της δήλωσης θα γίνεται εκκαθάριση σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που θα επικαλεσθείς και θα επισυνάψεις.