Το OPPO DV-980H υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους στο divx/xvid?

zima777

New member
24 February 2009
3
Μπορεί κάποις που έχει το OPPO DV-980H να μας πει κατά πόσο το player αυτό υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους όταν παίζει divx/xvid αρχεία??

Αν ναι αυτό γίνεται με το υφιστάμενο firmware η χρειάζεται κάποιο custom firmware??

Ευχαριστώ,
Ζ7.

Είμαι κατά 99% σίγουρος οτι και το 980 τους υποστηρίζει (έχω το 981 που τους υποστηρίζει και αυτό). Δεν νομίζω οτι λογικά θα έχεις πρόβλημα. Βεβαίως αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία www.twindigital.gr

Να ρωτήσω κάτι, το 981 υποστηρίζει Ελληνικούς srt υπότιτλους με divx/xvid αρχεία?? Εάν αυτό γίνεται, μήπως αναβάθμισες το player σου με κάποιο custom firmware?

Το δικό μου 981 παίζει τέτοια αρχεία με ελληνικούς .srt υποτίτλους. Το μόνο που δεν θυμάμαι είναι αν συνέβαινε το ίδιο πλην της αναβάθμισης λογισμικού που του έκανα (το πήγα στην έκδοση 02_0917.GR). Δεν νομίζω οτι αυτή η αναβάθμιση του έδωσε τη δυνατότητα να παίζει τέτοια αρχεία αφού διάβασα τι προσφέρει αυτή η αναβάθμιση και δεν αναφερόταν σε αυτό το θέμα. Μάλλον έπαιζε και πριν αλλά δεν το θυμάμαι με σιγουριά. Την αναβάθμιση την βρήκα μέσα από το site της twindigital.gr

Παιδια εγω που εχω ενα oppo 980h
αγορασμενο απο εξωτερικο δεν υποστηριζει
ελληνικους χαρακτηρες

Και το δικό μου DV-980H αγόρασα από το εξωτερικό και δεν υποστήριζε out-of-the-box .srt υπότιτλους με DivX/XviD αρχεία.

Τελικά μίλησα με την αντιπροσωπεία www.twindigital.gr (οι οποίοι ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί) και μου στείλανε μέσω e-mail αναβάθμιση του firmware που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους με DivX/XviD!!

Έκανα την αναβάθμιση και όλα τρέχουν ρολόι :-)