TO PARKING ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ.... ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!

Μήπως είναι από κάνα συνέδριο της Mercedes ???...που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας ???
Φυλασσόμενο πάρκινγκ από αστυνομία με μπάρες είναι, οπότε κάτι παίζει...

Καλα μην τρελενεσαι Μιχαλη. Εγω μετρησα 4 SLR!!! 4 SLR που βρεθηκαν στην Ρουμανια μου λες? Εχουνε και Ρουμανικες πινακιδες. Μιλαμε για 1 αυτοκινητο που δεν κυκλοφορει γενικοτερα. Αμφιβαλω εαν υπαρχει εστω και 1 SLR στην Ελλαδα. Φυλασομενο παρκινγκ φυσικα θα ειναι τι αλλο περιμενες??? Και δεν ειναι αστυνομια security ειναι.

Εκτός των slr, είχε mercedes jeep, cl, cls κ.α.
Δεν τρελάθηκε πάντως γιατί λίγες mercs προσωπικά μου αρέσουν.
Πιο πολύ έκατσα στο Audi S8 !

εγω το βλεπω για εκθεση αυτοκινητου αλλα επειδη δεν ειχαν ουτε κτηριο ουτε τεντα το κανανε υπαιθριο........

Κοίτα όμως κ αυτό :
1bmw12d3.jpg

1bmw12d8.jpg

Δεν μου πολυαρεσει να σου πω την αληθεια...
Αυτο ειναι σειρα 1 απο οτι καταλαβα

Ποια Audi ρε παιδιά....Δεν είδατε τις slr?Αυτά πρέπει να τα έχουνε τίποτα Άραβες γιατί ένας φίλος μου που είχε σπουδάσει στη Ρουμανία οι πιο πλούσιοι ήταν οι Έλληνες και μετά οι Άραβες..

…συγγνώμη όχι ότι είμαι ειδικός αλλά από τη θητεία μου στα Βαλκάνια δε βλέπω τίποτα περίεργο… προφανώς και δεν έχετε ταξιδέψει Αλβανία ;) η Αντιπροσωπεία της Mercedes Benz για την Ευρώπη…

To συγκεκριμένο video μάλλον για κάνα Grande παραθεριστικό κέντρο της Constanda μου φέρνει …συνεπώς μια χαρά είναι τα πράγματα για τους έχοντες η Ρουμανία των 22 εκατομμυρίων έχει πολλούς φτωχούς αλλά και αρκετούς πλούσιους πλέον μαφιόζους και μη ;) δηλ. θα δείτε κάτι διαφορετικό στα παργκινγ του Grand Resort Lagonissi ;