Το πληκτρολόγιο και το Mouse τρελλάθηκαν

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
720
NeverLand
Χθες στο άσχετο το wireless mouse & keyboard της logitech που έχω τρελλάθηκαν. Άρχισαν μόνα τους να ανοίγουν παράθυρα , να κλείνουν παράθυρα να ανοίγουν 56.000 calculators κτλ κτλ.

Τι remove device έκανα, τι reinstall, τι αλλαγές θύρας usb, τι adware.... τίποτα.... τα ίδια.

Έχει συμβεί ποτέ αυτό σε κάποιον άλλο? Εγώ πρώτη φορά στα χρονικά των pc το βλέπω αυτό....

Λέτε να είναι hardware θέμα ή να αρχίσω να ανησυχώ περισσότερο?

ναι και στα δύο..... το δε πληκτρολόγιο σταμάτησε να δουλεύει. Μετά από 3 ώρες που έκανα boot άρχισε πάλι να δουλεύει και να γράφει στο google SSSSSSSSSSSSSGFDGHER%^$^$%^$% κτλ κτλ .... το δε Mouse είχε εκτροχιαστεί εντελώς.........

Απέρριψα εντελώς το ενδεχόμενο προβληματικών windows διότι μπήκα στο bios και άρχισε να κάνει κουλά και εκεί το keyboard. Οπότε το logitech μάλλον χάζεψε μετά από 2 έτη....

Μήπως είναι μόνιμα πατημένο, κολλημένο κάποιο κουμπί; Μήπως βραχυκύκλωσε τίποτα; Αν βάλεις κανονικό ενσύρματο, τι συμπεριφορά έχει;

Reset από τα κουμπάκια τους ?
Δοκιμασε και καποιο αλλο πληκτρολόγιο εαν μπορείς ώστε να βεβαιωθείς οτι δεν τρέχει κατι με τις USB θύρες σου...

Μηπως καποια παρεμβολη απο αλλη ασυρματη συσκευη? εαν εχεις την δυνατοτητα και με ενσυρματο

έκανα reset, έκλεισα Wi-fi που φοβόμουνα ότι παρεμβάλει αλλά τίποτα..... το keyboard και το Μouse ανοιγόκλεινε παράθυρα και αρχεία..... Τελικά επειδή μου έσβησε ένα αρχείο στο dekstop όσο προσπαθούσα να το κοντρολάρω για να κάνω κάτι το έσπασα......... Πετάχτηκα στο πλαίσιο και πήρα ένα άλλο ασύρματο και δουλεύει κανονικά.... ευτυχώς δεν είναι οι usb ή και το Motherboard....

Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ