Το πρωτο 3d παιχνιδι ειναι γεγονος (Ps3)

lmiltos

Senior Member
6 June 2007
644
Ενημερωτικα στους κατοχους 3d τηλεορασεις και ps3 το stardust 3d (απο psn) ειναι πλεον επισημα 3d και αρκετοι κατοχοι τηλεορασεων λενε οτι ειναι εντυπωσιακο.

Αν το εχετε ηδη αγορασμενο σβηστε το και ξανακατεβαστε το για να το εχετε σε 3d.

Οποιος το παιξει ας γραψει και εντυπωσεις :)

Πως παίζει 3d όμως?
Αφού η Sony έχει πει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει νέο f/w που θα επιτρέπει την αναπραγωγή 3d παιχνιδιών..

Πως παίζει 3d όμως?
Αφού η Sony έχει πει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει νέο f/w που θα επιτρέπει την αναπραγωγή 3d παιχνιδιών..

Νομιζω οτι το 3.30 υποστηρίζει 3D δεν ξέρω κατα πόσο.Υπάρχει και αυτο σε 3D http://www.youtube.com/watch?v=Zyo43LNgcxE

http://www.play.com/Games/PlayStati...-Asylum-Game-Of-The-Year-Edition/Product.html

Πως παίζει 3d όμως?

Αν συνδεσεις το Ps3 με το 3.3 σε οθονη 3d τοτε σου βγαει επιλογες στην αναλυση 1080p 3d και 720p 3d.

To firm για τις ταινιες ειναι αυτο που περιμενουμε.

εχει δοκιμασει κανεις το ps3 σε τηλεοραση 3d ????
αγορασα προσφατα την samsungC8000 και ειδα οτι βγαζει αναλυση για 3d, εβαλα και ταινιουλα αλλα την ειδα με μετατροπη σηματος.
ρωτωντας αντιπροσωπο της sony μου ειπε οτι στις 10/6 που θα παρουσιασουν τις τρισδιαστατες τηλεορασεις τους θα βγει και αναβαθμιση λογισμικου που θα επιτρεπει στην παιχνιδομηχανη να παιζει 3d blue rays.
ξερει κανεις τιποτα για αυτο?

Αναβλήθηκε από την Sony η υποστήριξη 3D Blue Rays από το PS3 για αργότερα μέσα στο 2010....

Από ότι έχω διαβάσει επειδή το ΡS3 έχει HDMI 1.3 κατά την αναπαραγωγή 3D δεν θα μπορεί να δώσει πολυκάναλο ήχο από το HDMI παρά μόνο από την οπτική.
Αν ισχύει αυτό πάει το HD audio...
Όχι ότι έχω homecinema με HD audio...

Re: Απάντηση: Το πρωτο 3d παιχνιδι ειναι γεγονος (Ps3)

το κατεβασα και το επαιξα σημερα εχω την c8000

εντυπωσεις?
αξιζει?
εχεις δοκιμασει και ταινια?
και εγω αυτην εχω, 46αρα.
πες μου και εντυπωσεις απο την τηλεοραση.

Last edited:
εχει ωραια αισθηση το stardust hd τωρα κατεβαζω το wipeout. blue ray 3d δεν εχω να δοκιμασω αλλα δεν νομιζω να παιζει κιολας

3D Bluray σε λίγους μήνες που θα βγεί το f/w που θα επιτρέπει κάτι τέτοιο. Προος το παρόν 3D μόνο gaming.

Re: Απάντηση: Το πρωτο 3d παιχνιδι ειναι γεγονος (Ps3)

το demo motorstorm σε 3d ειναι ολα τα λεφτα πολυ χασιμο
το demo κατεβαινει αυτονομα και δωρεαν ή είναι μόνο στο πακετο των 30 ευρω??

το πρωτο παιχνιδι 3d ηταν το avatar και μαλιστα παιζει 3d και στο x-box 360!!!

πληροφοριακα ;)

Για σας λιπών...

μπειτε στο USA STORE και κατεβάστε δωρεάν τα 3D DEMO MOTORSTORM PASIFIC RIFT,Stardust HD,WIPEOUT.MLB 2010 3D
παιζουν φυσικά σε όσους έχουν 3D τηλεόραση

δεν υπάρχουν στο ευρωπαϊκό STORE ολα και αφτα που υπάρχουν κοστηζουν 29,90 ευρω

Last edited by a moderator: