Το πρώτο μου DVD.

orders at lasercorner.com --- 12/4/2000
We received your order, and it will be shipped to the following address:
Name: Balotis Dimitrios
Address: ..........
City: ...... Zip: ......
Country: Greece

ship VIa:REG, currency:GRD,

Product Code Title Qty Price Qty*Price
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
DV138125 X-Files:The Movie (Gr) 1 10,800 10,800<!1>
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Subtotal: 10,800
Shipping&handling: 1,000
Grand Total:11,800

PS:ShipVia is REG for Normal, EXP for Express, COU for Courier

200px-Crimson_tide_movie_poster.jpg

Αυτό... Το είχα φέρει από Λονδίνο χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους κάπου γύρω στο '97 αν θυμάμαι καλά.

Το πρώτο μου dvd ήταν μουσικό και ήταν το Operation Livecrime των Queensryche. (Το αγόρασα νομίζω 6000 δρχ το 2001)
Tο είχα σε αντιγραμμένη βιντεοκασέτα και όταν είδα το dvd, έπαθα σοκ απο τη διαφορά στη ποιότητα!!!!!!!
Την ίδια χρονιά αγόρασα και το Πέμπτο Στοιχείο αν θυμάμαι καλά......

Attachments

• Livecrime.jpg
    Livecrime.jpg
    35 KB · Views: 3
The Cobra

με τον Σταλονε.... Αθλιο...

Ηταν την εποχη που ειχε βγει το age of empires 2 και επαιζα με τις ωρες... δλδ στο 2ο μισο του 1999....

Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση, αλλα πως ποστάρω μια εικόνα μέσα στο κείμενο και όχι ως Attached Thumbnail;;;

Συγνώμη για την άσχετη ερώτηση, αλλα πως ποστάρω μια εικόνα μέσα στο κείμενο και όχι ως Attached Thumbnail;;;

Κανεις ρε παιδια δεν μου δίνει τα φώτα του;;; :grandpa:

Χεχε... αγοράζοντας το πρώτο μου player, λέω του πωλητή "Βάλε και το Blade Runner μέσα". Αλλά δεν το έπιασε και έβαλε το... Blade! :slapface:

Έτσι, το πρώτο που αγόρασα ήταν το Blade, αλλά το πρώτο που αγόρασα και άνοιξα ήταν το Blade Runner! :D

Δεν θυμάμαι ποιο αγόρασα πρώτο, αλλά θυμάμαι πoιο νοίκιασα πρώτο. Ζώνη 1, the pink panther strikes again, κάπου πίσω στο 1997 νομίζω, το είδα σε δανεικό DVD-rom που είχε "κλειδώσει" σε ζώνη 1.