Το Σώμα που Σκοτώνει — Jennifer's Body

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,149
Λιβαδειά
avclube.jpg

ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
Jennifer's Body

» Παιζουν: Μέγκαν Φόξ, Αμάντα Σίφριντ, Άνταμ Μπρόντι.
» Σκηνοθέτης: Κάριν Κουσάμα.
» Διάρκεια: 103' λεπτά
» κατηγορία: Θρίλερ
» Studio: 20th Century Fox
» Έτος: 2009
» Γλώσσα: Αγγλικά
» Υπότιτλοι: Ελληνικά

» Υπόθεση:
Ο σέξι πειρασμός που ακούει στο όνομα Μέγκαν Φοξ, είναι πιο καυτός και από την κόλαση στον ρόλο της Τζένιφερ, μιας πανέμορφης
μαζορέτας που κρύβει μέσα της εναν πανίσχυρο δαίμονα! Απολαύστε ασταμάτητη δράση και γερές δόσεις gore, καθως όλα τα αγόρια
του σχολείου υποκύπτουν στην αχαλίνωτη σεξουαλικότητα αλλά και την ασυγκράτητη όρεξη της για ανθρώπινη σάρκα. Τώρα είναι
στο χέρι της καλύτερής της φίλης (Αμάντα Σειφριντ) να σταματήσει την Τζένιφερ, πριν είναι πολύ αργά.

avclube.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=iwBMuhPKiOA&feature=player_embedded

Απάντηση: ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ — Jennifer's Body

Δεν ξέρω για την ταινία, αλλά το σώμα όντως σκοτώνει! :coool:
Δεν θα με χάλαγε να ρίξω μια ματιά.:popcorn:

πάλι τα ίδια...ωραία γκομενάκια που γίνονται zombie...OMG

Re: ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ — Jennifer's Body

Μετά και από αυτή την απίστευτη φόλα για ταινία, υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην ξαναδώ ταινία του είδους που παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά.

Μιλάμε, έβριζα μετά.. παρότι είχε Megan την οποία όλοι σαφέστατα προσκυνάμε..

Last edited:

δεν πρεπει να αξίζει ούτε να σπαταλήσει κανείς λίγα ...!

welcome to the new era of movies...

Last edited by a moderator:

το αν αξίζει η όχι είναι σχετικό απ το τη περιμένει να δει ο θεατής . Ναι για μένα είναι μια μπούρδα που εκμεταλλεύεται την πρωταγωνίστρια που έχει κάψει καρδιές . Αν όμως ο πιτσιρικάς και οχι μόνο αρέσκεται να βλέπει την Φοξ να περιφέρετε με το λιλιπούτειο εσώρουχο στην οθόνη του τότε ναι πέτυχε διάνα . Άλλωστε δεν πλασάρετε ούτε σαν αριστούργημα της 7ης τέχνης ούτε σαν blockbuster μεγατόνων .

Ηταν μέτρια από όλες τις απόψεις. Αν και δεν συμφωνώ εντελώς (δεν θεωρώ ότι παίρνει τον εαυτό της και τόοοοοσο σοβαρα), το σύνολο δεν ήταν κάτι που γενικότερα άξιζε έστω και μιας τυπικής -ακόμα και νυσταγμένης- θέασης...

Εμπειρικό Fail η ταινία οκ, ωραιά γυναίκα αλλα μέχρι εκει.

Μούφα πιο μούφα δεν γίνεται.Την είχα δει σε ενα dvd player 7" στο στρατό μόνο και μόνο επειδή δεν υπήρχε τίποτα άλλο για να περάσει η ώρα.Για πέταμα που να μην έπαιζε και η megan.

Στο στρατο εισαι? Καλο κουραγιο και καλος πολιτης.

Αν και για να βλεπεις και καμια ταινιουλα δεν θα περνας και ασχημα.:2thumb22sup:

Στο στρατο εισαι? Καλο κουραγιο και καλος πολιτης.

Αν και για να βλεπεις και καμια ταινιουλα δεν θα περνας και ασχημα.:2thumb22sup:

Να σε καλά φίλε μου αλλά την είχα δει πριν κανα χρόνο(έχω απολυθεί απο το Μαρτιο 307 σειρά ήμουν).Ανάλογα τη μονάδα.Λιτόχωρο λούφα και ένα τρίμηνο ξάνθη πιο λούφα.Για 10μηνο μια χαρά την έβγαλα...

Καλα το Jennifer body το είδαμε όταν είμασταν με τα dvd.Μετά έφερα κανα 2 σκληρούς και καήκαμε...

Χθες το βράδυ τη ξεκίνησα, και ήταν τόσο ωραία που…… με πήρε ο ύπνος πριν φτάσω στα μισά.
Το υπόλοιπο δεν ξέρω αν θα το δω σήμερα!!!