G gekav New member 13 October 2023 2 12 December 2023 #1 To strobo light του Sansui SR-838 πικάπ δεν ανάβει. Κατα τα άλλα φαίνεται να λειτουργει άψογα. Ξέρει κάποιος πως να επισκευάσω το strobo light;
To strobo light του Sansui SR-838 πικάπ δεν ανάβει. Κατα τα άλλα φαίνεται να λειτουργει άψογα. Ξέρει κάποιος πως να επισκευάσω το strobo light;
vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 17,445 Αγιοι Αναργυροι 13 December 2023 #2 αυτό εννοείς;; είσαι σε θέση να λύσεις το πικάπ για να δούμε τι πρόβλημα έχει;; μπορείς να βγάλεις το πλατώ πρώτα μήπως έχεις από πάνω πρόσβαση στο strobo light ;;;
αυτό εννοείς;; είσαι σε θέση να λύσεις το πικάπ για να δούμε τι πρόβλημα έχει;; μπορείς να βγάλεις το πλατώ πρώτα μήπως έχεις από πάνω πρόσβαση στο strobo light ;;;
G gekav New member 13 October 2023 2 13 December 2023 #3 Ναι εννοώ το κόκκινο φωτάκι. Θα το λύσω τις επόμενες μέρες. Δεν νομίζω οτι μπορώ να έχω πρόσβαση απο πάνω.
Ναι εννοώ το κόκκινο φωτάκι. Θα το λύσω τις επόμενες μέρες. Δεν νομίζω οτι μπορώ να έχω πρόσβαση απο πάνω.
Sonorus Super Moderator Staff member 28 August 2010 8,837 Θεσσαλονίκη 13 December 2023 #4 vlad66 said: αυτό εννοείς;; View attachment 224251 είσαι σε θέση να λύσεις το πικάπ για να δούμε τι πρόβλημα έχει;; μπορείς να βγάλεις το πλατώ πρώτα μήπως έχεις από πάνω πρόσβαση στο strobo light ;;; Click to expand... Ρε συ Βλαντ , δεν παραιτείσαι από τα αστικά να ανοίξεις service; Περιζήτητος θα είσαι! Reactions: Δημήτρης Δημητρακούδης, vlad66 and aoratos
vlad66 said: αυτό εννοείς;; View attachment 224251 είσαι σε θέση να λύσεις το πικάπ για να δούμε τι πρόβλημα έχει;; μπορείς να βγάλεις το πλατώ πρώτα μήπως έχεις από πάνω πρόσβαση στο strobo light ;;; Click to expand... Ρε συ Βλαντ , δεν παραιτείσαι από τα αστικά να ανοίξεις service; Περιζήτητος θα είσαι!