To whom it may concern...

Όλες οι πόρτες ανοίγουν!

Θέλουν τον κατάλληλο κλειδαρά!α ρε afam όταν σε θέλουμε λείπεις!

Κι ο Ντίνος-bye- έχω την εντύπωση οτι θα κάνει αυτό που τον ευχαριστεί, να κάνει την πλάκα του μαζί μας δηλαδή!:2thumb22sup:

Ωραίαααααααααααααααα

δηλαδή με την λογική την δική σου να κάνω μόκο και να είμαι μόνο χαχαχα και χουχουχου....

όχι φίλε μου δεν παίζει ........ δεν είναι αυτός ο Αλέξης

Αν με κατάλαβες, δεν προσπαθώ να σε φιμώσω... Είμαι 100% μαζί σου (από τότε που γνωριστήκαμε άλλωστε...)

Απλά σου λέω... "Πρόσεχε"... Έτσι ξεκινάνε όλα...
Και ο πιο ζημιωμένος όλων μας είναι ο Ντίνος αυτή τη στιγμή, γιατί όπως όλοι καλά ξέρετε, εδώ ήταν το 2ο του σπίτι... Άντε, να μη γίνομαι υπερβολικός... Το εξοχικό του έστω...

Απλά σου λέω... "Πρόσεχε"... Έτσι ξεκινάνε όλα...

..... καλά αυτό θα κάνω ότι δεν το διάβασα .......

Please Γιάννη ας σταματήσει εδώ το μεταξύ μας ...... είσαι από τα μέλη
που συμπαθώ και κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να το χάσουμε ......
ειδικά με την ψυχολογία που γράφω εγώ τώρα.....

Παιδες χαλαρα....it's summer-time!!
Και ο φιλος μας ο Ντινος ετοιμαζεται για ταξιδακι στας Ευρωπας, οποτε καλη η παρεα μας, αλλα ακομα καλυτερες οι ....Καννες!! :D :D

Στο μηνυμα του Νικου ( το οποιο δεν βλεπω πλεον ? ) θα ηθελα να σχολιασω οτι και ετσι να ειναι δεν αλλαζει σε τιποτα την εξισωση ....μπαν + ξαναμαναμπαν στο καπακι περιπου = με "ανεπιθυμητος".

Οποτε μην γνωριζοντας την ψυχολογια του μελους, ας μην βγαζουμε bold "συμπερασματα".

Επισης το μηνυμα του Αλεξη , που αναφεροταν στο μηνυμα του ΝΙκου, που επισης εξαφανιστηκε στο φτερο !

Τι να πω, καλο μας καλοκαιρι !

Χρηστο ο Ντινος δεν ειναι banned.

Το γνωριζω.

Στο εξηγω τοτε με λογια.

Οταν καποιον τον κανεις μπαν, και μετα ξαναμαναμπαν, ειναι σαν να του λες οτι ειναι ανεπιθυμητος.

Οποτε δεν ξερεις τη ψυχολογια του και το λογο που εκανε λογκ με αλλο γιουζερ ( που δεν το ξερεις και σιγουρα, γιατι μπορει να ειναι καποιος απο την ιδια εταιρια, αλλα λεμε τωρα) , οποτε γιατι να το δηλωσεις και με μπολντ γραμματα !

Τελος παντων, ας μεινει εδω. Με συγχωρειται που αρπαχτηκα.

Οπως ειπατε κι εσεις , καλο καλοκαιρι σε ολους μας !

..... καλά αυτό θα κάνω ότι δεν το διάβασα .......

Please Γιάννη ας σταματήσει εδώ το μεταξύ μας ...... είσαι από τα μέλη
που συμπαθώ και κουβέντα στην κουβέντα μπορεί να το χάσουμε ......
ειδικά με την ψυχολογία που γράφω εγώ τώρα.....

Αν και λίγο αργά πλέον... Πάλι έγινε της μουρλής και τα χάσαμε όλα θέλω να σου πω (ξανά) ότι και σε πάω πάρα πολύ και το μόνο που ήθελα να αποφύγω είναι αυτό που έγινε...

Για όποια συνέχεια στείλε μου πμ σε παρακαλώ...

το μυνημα του Αλεξη σβηστηκε μετα απο συννεοηση με τον ιδιο

επισης δεν ακαταλαβα τι αλλο εγινε που δημιουργηθηκε τετοια αναστατωση

στο χερι μας ειναι να συνεχισουμε στην ανω τελεια που ειχαμε μεινει