Το youtube κολλάει με 24άρα...

Re: Απάντηση: Re: Το youtube κολλάει με 24άρα...

Για το οποίο συγκεκριμένο πρόβλημα δεν φταίει η ακατονόμαστη, αλλά οι νόμοι της φυσικής... Οσο περισσότεροι ενεργοποιούνται σε adsl, τόσο περισσότερο παρεμβάλλουν τα καλώδια μεταξύ τους... Με συνολικό αποτέλεσμα, να μειώνονται οι ταχύτητες όλων.

Νομίζω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι, διαφορετικά να περιμένω του χρόνου να είμαι στο 6???
Σε μένα οι πρώτοι 3-4 μήνες κύλησαν με την αρχική ταχύτητα. Από εκεί και μετά συνέχως πτωτική τάση.
Δεν μπορεί να πληρώνεις το ίδιο όταν αποδεδειγμένα το 21 στο κάνουν 13. Να πω ότι λόγω περιοχής υπήρχε το πρόβλημα από την αρχή, να το καταλάβω. Αλλά έτσι είναι ληστεία.

Σε οποιδήποτε πάροχο βρε παιδιά,πάνω απο την 8αρα που θεωρητικά είναι εγγυημένη,ολοι μιλάνε για..έως 24.
Που σημαίνει στην αρχή,οπου κλειδώσει το router μας.
Απο κεί και πέρα,όσος περισσότερος κόσμος συνδέεται στον εκάστοτε πάροχο,τόσο μειώνονται και οι ταχύτητες.
Ο μόνος τρόπος είναι να αυξήσουν το διαθέσιμο bandwitch, ο κάθε πάροχος ανάλογα με τους συνδρομητές που έχει.

τίποτα δεν είναι εγγυημένο, ούτε καν η 8άρα.
Οσο και να αυξήσει ο κάθε πάροχος το bw του, υπάρχει ο περιορισμός από τον δικό μας συγχρονισμό. Και ναι, αν ενεργοποιηθούν πολλοί που τα καλώδια τους προκαλούν παρεμβολές στο δικό σου, θα πέσεις και άλλο. Και συνέχεια θα μειώνεται η ταχύτητα σου (όπως και όλων μας που έχουμε... γείτονες).

εγω εχω forthnet 24αρα και κολαει το youtube μαλλον εχει υπερφορτοσει τι να πο