Today is a day of sorrow...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Eυτυχώς δεν έχει να κάνει με υγεία. Aπλά μόλις γύρισα από το συνεργείο της renault... Στα καλά καθούμενα βλάβη στο injection στο 4 χρόνων και πάρα πολύ προσεγμένο renault μου... Aύριο το παίρνω. Eλπίζω να μην βγεί και τίποτα ακόμη...

ΜΗΤΣ εσύ να'σαι καλά.. τα σίδερα και οι μηχανές φτιάχνονται..
καταλαβαίνω βέβαια οτι είσαι άρρωστος με τα αυτοκίνητα(μια απο τα ίδια και τρώω τρελή στεναχώρια αν πάθει κάτι το μωρό μου)αλλά είπαμε φίλε..
εμείς να είμαστε καλά και όλα τ'άλλα γίνονται..

PETRAN said:
ΜΗΤΣ εσύ να'σαι καλά.. τα σίδερα και οι μηχανές φτιάχνονται..
καταλαβαίνω βέβαια οτι είσαι άρρωστος με τα αυτοκίνητα(μια απο τα ίδια και τρώω τρελή στεναχώρια αν πάθει κάτι το μωρό μου)αλλά είπαμε φίλε..
εμείς να είμαστε καλά και όλα τ'άλλα γίνονται..

Τι αρρωστος καλε ? Αφου του αρεσουν οι Μερσεντες...........:twoguns:

( Petran να υποθεσω οτι η αγαπημενη σου ταινια ειναι το Italian job ?? )

Browser said:
Τι αρρωστος καλε ? Αφου του αρεσουν οι Μερσεντες...........:twoguns:

( Petran να υποθεσω οτι η αγαπημενη σου ταινια ειναι το Italian job ?? )

Μπα Browser.. είναι καλή για μια φορά όχι για παραπάνω..κι αυτό γιατί έχει πολύ παραμύθι..
πάντως το ομολογώ είμαι άρρωστος με τα μινι...

Κι εγώ το έχω πάθει στο παρελθόν φίλε μου.
Λέω "τόσο πολύ το προσέχω, είναι δυνατόν να συμβαίνει σε'μένα?".
Και αρρώστησα.

Αλλά μετά είπα: βρε δε πα να γα.... τα κωλοαυτοκίνητα.

Όλα μέχρι ένα σημείο!

Κακαλιός Στέργιος said:
Κι εγώ το έχω πάθει στο παρελθόν φίλε μου.
Λέω "τόσο πολύ το προσέχω, είναι δυνατόν να συμβαίνει σε'μένα?".
Και αρρώστησα.

Αλλά μετά είπα: βρε δε πα να γα.... τα κωλοαυτοκίνητα.

Όλα μέχρι ένα σημείο!

Eσυ νασαι καλα και το αυτοκίνητο ποιός το ....

Eυτυχώς που δεν είμαι άρρωστος με τα αυτοκίνητα! Aπλά καμιά φορά έρχεται απο εκεί που δεν το περιμένεις...όπως τώρα...AX! μια μαχαιριά...:flipout:

Αφου δεν πήρες γιαπωνέζικο, βάλε πανοπλία για τις μαχαιριές... Το απεύχομαι βέβαια, αλλά... εντάξει η ιστορία με τις μάρκες αυτοκινήτων είναι λίγο πολύ γνωστή...

Έπαθα πλάκα πρίν χρόνια με το μπαντζανάκι μου που μπήκα για μια βόλτα στο καινούριο του corsa και σε κάτι λακκούβες δεν έδωσε σημασία (σαν να μην υπήρχαν) οπότε του λεω κόψε ταχύτητα βρε και μου απαντά : Κοίτα Κώστα , προκειμένου να με φάει αυτό δεν το τρώω εγω καλύτερα?

Υ.Γ. Τα ακουμπάμε αγοράζοντας οτιδήποτε για να μας κάνει την δουλειά μας και οχι εμείς την δικιά του. Αν δεν είναι ικανό τότε αλαγή και όχι να μας αγχώνει και να μας στενοχωρεί.
Σε λογικά πλαίσια πάντα , οχι και να τα σπάσουμε όλα ?

Last edited:
με το παλιό μου αυτοκίνητο είχα γίνει κολλητάρι με τον μηχανικό. Μια φορά το μήνα του πήγαινα άνετα. Εδώ είχα γνωριστεί και με μερικούς από την οδική προστασία (μου ερχόταν φθηνότερο να έχω οδική προστασία που με πήγαινε σπίτι, από το να πέρνω ταξί).
Πάντως όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα είναι καλά αυτοκίνητα. Το θέμα είναι το συγκεκριμένο το δικό σου τι λαχείο θα βγει. Μπορεί να βγάλει απροβλημάτιστα 200.000 κμ μόνο με την προκαθορισμένη συντήριση ή να σε τραβάει από τα 5000 κμ στο συνεργείο.