Τον κωδικό σας παρακαλώ

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
Μετά από μια επανεκκίνηση στο PC μου εμφανίστηκε το πεδίο να δώσω κωδικό πρόσβασης για να μπω στα windows με τον λογαριασμό μου .Κάτι που εγώ δεν είχα ενεργοποιήσει ποτέ. Μου μυρίζεται ιός αφού λίγο πριν έβαλα ένα στικάκι και μου έκανε διάφορα τρελά. Τώρα όμως μου είναι αδύνατον να μπω. Υπάρχει λύση εκτός του φορματ ?

Μετά από μια επανεκκίνηση στο PC μου εμφανίστηκε το πεδίο να δώσω κωδικό πρόσβασης για να μπω στα windows με τον λογαριασμό μου .Κάτι που εγώ δεν είχα ενεργοποιήσει ποτέ. Μου μυρίζεται ιός αφού λίγο πριν έβαλα ένα στικάκι και μου έκανε διάφορα τρελά. Τώρα όμως μου είναι αδύνατον να μπω. Υπάρχει λύση εκτός του φορματ ?

Και σε εμένα το είχε κάνει παλιά μια φορά σε XP αλλά μετά από 5-6 reboot επανήλθε (κατάλαβε ότι δεν έχω password).

Αν δεν στρώσει δοκίμασε να μπεις σε safe mode μήπως και σε αφήσει. Αν ναι τότε βάλε pass που πλέον θα το ξέρεις ή κάντο reset.

Νομίζω είχε συμβεί παλιά και σε εμένα σε ΧΡ. Ήταν κάποιο update για το microsoft sql server. Τον χρησιμοποιούσε ο compiler της microsoft...

Υπαρχουν καποια cd στο net βασισμενα σε linux.
Με αυτα μπορεις να αλλαξεις το administrator password πριν απο το boot.
Χρησημοποιησε ενα τετοιο για ν αμπορεσεις τουλαχιστον να συνδεθεις σαν administrator και μετα μπορεις ειτε να βαλεις καινουριο password στον εαυτο σου, ή να μην βαλεις καθολου.

ctrl-alt-del 2 φορές. Βάζεις user: administrator, pass: τίποτα (δηλαδή κενό). Εάν δεν μπορεί να μπει πες μου να σου στείλω να κατεβάσεις το hiren's boot για να κάνεις reset το password. Σε καμμία περίπτωση δεν χρειάζεται format.

επαθα και εγω το ιδιο μολις εβαλα ενα usb wifi adapter... αλλα εγω θυμομουν τον κωδικο.....

Αν δεν έχεις βάλει κωδικό μπαίνει απευθείας, χωρίς να τον συμπληρώσεις, βάζεις μόνο το user name. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο έμπαινε κανονικά στα windows σε pc φίλου μου που του παρουσιάστηκε επίσης η οθόνη του login πριν μερικές ημέρες. Ένας άλλος λόγος που παρουσιάζεται από το πουθενά αυτή η οθόνη είναι η εγκατάσταση της αρχικής έκδοσης 1.1 του .net framework της microsoft, δημιουργεί έναν δικό του χρήστη και σε αναγκάζει να μπαίνεις - αρχικά - μέσω login, αυτό διορθώθηκε πάντως αργότερα με service pack.

http://windowsxp.mvps.org/Autologon.htm

Ρίξε μιά ματιά εδώ
Το έχω χρησιμοποιήσει κα δουλεύει.
Καταβάσε το προγραμματάκι, βάλτο σε δισκέττα ή CD και ξεκίνα το PC μ' αυτό. Θα βρεί το password και θα το βάλει κρυπτογραφημένο σ' ένα αρχείο.
Το στέλνεις με mail στους κυρίους αυτούς και σου επιστρέφουν το password σε 72 ώρες (δωράν), ή γρηγορώτερα με πληρωμή.

Απάντηση: Re: Τον κωδικό σας παρακαλώ

Ρίξε μιά ματιά εδώ
Το έχω χρησιμοποιήσει κα δουλεύει.
Καταβάσε το προγραμματάκι, βάλτο σε δισκέττα ή CD και ξεκίνα το PC μ' αυτό. Θα βρεί το password και θα το βάλει κρυπτογραφημένο σ' ένα αρχείο.
Το στέλνεις με mail στους κυρίους αυτούς και σου επιστρέφουν το password σε 72 ώρες (δωράν), ή γρηγορώτερα με πληρωμή.
Θα Το δοκιμάσω και αυτό αν δε λυθεί με τον παραπάνω τρόπο . Ευχαριστώ

Rename the SAM file in the C:\WINNT\system32\config folder to something else. Of course this will remove all accounts on the system and you will need to rebuild them.

Αν δε σε πειράζει να χάσεις το προφίλ σου. Μπορείς να το κάνεις αν έχεις ένα 2ο Η/Υ βάζοντας τον σαν 2ο δίσκο ή με ένα ntfs boot disk (e.g. ERD commander)

Και εγώ όταν χρειάστηκε κάποτε χρησιμοποίησα το hiren's cd. Πολύ εύκολο στη χρήση και περιέχει και άπειρα άλλα χρήσιμα εργαλεία. Απαραίτητο να το έχει κανείς στην άκρη για ώρα ανάγκης, κατά τη γνώμη μου.

Άσε μετά από 3 μέρες με αντιβιοτικά κλπ τελικά μάλλον δεν αποφεύγω το format . σκανάρει όλη μέρα , βρίσκει καμιά 15ηρα ιούς και όταν κάνω restart ξανά εμφανίζονται ως δια μαγείας . Έχω σκανάρει από 7-8 φορές με avast και με Norton αλλά του κάκου. Έχεί χαθεί η δυνατότητα να βάλω wallpaper, δεν μου εμφανίζει κάτω στην μπάρα κάτι που έχω κάνει σμίκρυνση , δεν ανοίγει ο internet explorer , δεν μ αφήνει να κάνω επαναφορά των windows σε παλαιότερη ημερομηνία και διάφορα άλλα κουφά .

Αλήθεια τι γίνετε όταν φορμάρω και επιχειρήσω να δηλώσω ξανά τα windows στην Microsoft? Θα μου πουν ότι είναι δηλωμένα ξανά ? , πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Νομίζω πως όχι, δεν θα σου πει ότι είναι δηλωμένο ξανά, αν δεν έχεις αλλάξει κάτι στο υλικό. Αλλά με ένα τηλέφωνο στην MS όλα λύνονται...

Δοκίμασε αυτό για το Background
Start > Run > regedit (enter)
Ανοίγει ο Registry Editor. Ακολούθησε τη διαδρομή:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
Στο δεξί πάνελ, θα δείς κάτι σαν
NoDispBackgroundPage και ένα δεκαεξαδικό αριθμό δίπλα.
Κάνε διπλό κλικ στο NoDispBackgroundPage και διόρθωσε την τιμή από 1 σε 0.
Κλείσε τον Registry editor. Αν δεν έχει αποκατασταθεί, κάνε reboot.