τον πεταμε τον Ε-350?

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
και το ερωτημα κολλαει , στο οτι στο interface του ΑΕΟΝ 4 ψιλοσερνεται (XΒMC-WINDOWS 7 μιλαω) , και οταν παμε στις ταινιες που πρεπει να φορτωσει εξωφυλλα δεινοπαθει..κατα τα αλλα ομως τα παιζει νερακι..και αν τον πεταμε τι παιρνουμε?το πλαισιο δειχνει να απαξιωνει τις <μικρουλες μητρικες> και κινειται προς τα miniAtx που ετσι και αλλιως το κουτι μου δεν χωραει...καμμια γνωμη κανεις?

για το πρόβλημα σου δεν ξέρω να σου πω καθότι δεν έχω δοκιμάσει να δω πως είναι brazos + XBMC..

αν όμως θες κάτι νέο & ισχυρότερο...
trinity cpu + FM2 M/B (mini itx) αν θες amd... καμιά δεκαριά φορές ισχυρότεροι από τα μικρά brazos... (αν και FM2 Μ/Β σε mini itx είναι λίγο δυσεύρετες ακόμα..)
π.χ. αυτή: https://www.skroutz.gr/s/2581248/Asrock-FM2A75M-ITX.html

Last edited:
θενκς μαι φρεντ :ernaehrung004: τον trinity FM2 τον ειχα σταμπαρει και εγω και ναι επιμενω στον AMD και στην ΑΤΙ, οχι γιατι υποτιμω την Nvidia , αλλα μην με ρωτησεις το γιατι , παντρευεται καλυτερα με την samsung την τηλεοραση μου.Δεν ξερω πως γινεται αυτο , αλλα εγω δεν ξαναμπαινω αναμεσα στο ζευγαρι με πειραματα :-)
Aρα απο οτι καταλαβαινω παω σε mAtx γιατι mini itx δεν εχω βρει πουθενα , απο το (λιγο ) που εψαξα

Re: Απάντηση: τον πεταμε τον Ε-350?

μόλις σου πρόσθεσα από πάνω και λινκ για μινι ιτχ... -bye-
εισαι αστερι :worshippy:
τωρα δεν θυμαμαι τι τροφοδοτικο εχω αλλα καπου εκει στα 250w αν δεν κανω λαθος..προς το 300 δλδ..τεσπα δεν νομιζω να εχω προβλημα ε? SSD εχω πανω, αρα μαλλον φτανει