TOPFIELD 5000!!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

kosyfaki

New member
3 August 2007
47
ΕΧΩ ΤΟΝ TOPFIELD 5000. ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ SEARCH ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.(ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ MENU ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αν ο δέκτης έχει επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διαγραφούν όλα τα κανάλια και όλες οι λίστες αγαπημένων που έχεις δημιουργήσει. Τότε μπορείς να σκανάρεις κάθε δορυφόρο απο την αρχή.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει αυτή η μέθοδος, δεδομένου ότι ο δέκτης σου θα ανιχνεύσει μόνο τους πομπούς (συχνότητες) που έχει αποθηκευμένους στην μνήμη του.(database)
Για να έχεις ενημερωμένη την βάση σου, πρέπει να εισάγεις χειροκίνητα κάθε νέα συχνότητα και στο τέλος να κάνεις νέα αναζήτηση καναλιών.
Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν σε διάφορες τοποθεσίες στο διαδίκτυο έτοιμες λίστες καναλιών τις οποίες μπορείς να επεξεργαστείς με τον σχετικό settings editor και να τις μεταφέρεις απο το PC στον δέκτη.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τέτοιες λίστες για τον Topfield.

Αν, χωρίς να κάνεις τίποτα, επιχειρήσεις νέα σάρωση δορυφόρου θα σου κατεβάσει κάθε νέο κανάλι που έχει προστεθεί στις υπάρχουσες συχνότητες.
Για εισαγωγή νέων συχνοτήτων μπορείς να επισκεφτείς κάποια ιστοσελίδα π.χ www.lyngsat.com ή να συμβουλευτείς του πίνακες καναλιών κάποιου περιοδικού και να εντοπίσεις τι σου λείπει.