Τοπικό Δίκτυο IPTV

Sorcer3r

New member
1 July 2011
10
Γεια σας είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το φόρουμ.

Θα ήθελα τις γνώσεις σας όσο αφορά τη δημιουργία ενός τοπικού δικτύου iptv, αν αυτό είναι δυνατό.

Είμαι ιδιοκτήτης ενός μικρού γυμναστηρίου το οποίο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα αεροβικής τα οποία έχουν τηλεόραση ενσωματωμένη. Αυτή η τηλεόρασή δύστυχος δεν υποστηρίζει mpeg4 και τώρα που τα κανάλια μας εδώ στη Κύπρο έχουν γίνει ψηφιακά mpeg4 δεν βλέπουμε τίποτα. Οι τηλεοράσεις/ σύστημα αυτό είναι εξοπλισμένο με iptv. Από όσα έχω καταλάβει ίσως είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα. υπάρχει περίπτωση να μπορώ να δημιουργήσω το δικό μου τοπικό δίκτυο και έτσι να έχω τηλεόραση ή και τα υπόλοιπα καλά του iptv στο γυμναστήριο μου?

Ευχαριστώ

ΥΓ. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια άλλη λύση ευχαρίστως να την ακούσω.

Απάντηση: Τοπικο Δυκτιο IPTV

Μπορείς να μας δώσεις κάποιο Link για τον εξοπλισμό?
Κάποια επιπλέον πληροφορία?
Ο όρος iptv καμιά φορά είναι πολύ γενικός …
Υπάρχει κάποιο menu με ρυθμίσεις? Τι πληροφορίες ζητά το menu? Λ.χ. server IP ?

Re: Τοπικο Δυκτιο IPTV

Ένα Mpeg4 δέκτη με RF out για κάθε κανάλι που θες να πιάσεις και όλα μαζί σύνδεση με το καλώδιο που πάει στα μηχανήματα.

Ένα Mpeg4 δέκτη με RF out για κάθε κανάλι που θες να πιάσεις και όλα μαζί σύνδεση με το καλώδιο που πάει στα μηχανήματα.

Φίλε μπορείς να μου υποδείξεις ένα τέτοιο δέκτη; δηλαδή για 5 κανάλια παίρνω 5 δέκτες και συνδέω όλα τα rf καταλήγουν σε ένα και μπαίνει στο ήδη υπάρχων αναλογικό σύστημα;

Ο εξοπλισμός είναι αυτός εδώ αύριο θα βγάλω κάποιες φωτογραφίες με τα ρυθμίσεις. οπότε ναι έχει ρυθμίσεις server ip τέτοια.

http://www.technogym.com/cy/products/software-hardware/visioweb-applications/visioweb/4050

Ευχαριστώ

Ναι, χρειάζεται ένας δέκτης Mpeg4 για κάθε ψηφιακό κανάλι. Αν ο δέκτης έχει RF έξοδο, την ορίζεις σε κάποια άδεια συχνότητα, συνδέεις και τους 5 δέκτες στο ίδιο καλώδιο και το στέλνεις στα μηχανήματα από το υπάρχων καλώδιο.

Δεν ξέρω ποιοί δέκτες έχουν και ενεργή ρυθμιζόμενη RF έξοδο στην αγορά σας. Αν δεν βρεις, απλά θα επιβαρυνθείς για έξτρα RF modulator, το οποίο δέχεται είσοδο RCA (εικόνας-ήχου) και βγάζει έξοδο RF.

Πέντες δέκτες και πέντες modulators, δεν πρόκειται να σου βγουν παραπάνω από 300-350 .

Ευχαριστώ πάρα πολύ, νομίζω είναι ακριβώς ότι χρειαζόμουν.

επειδή ο δέκτης μοιάζει αρκετά σοφιστικέ... δεν ρωτάς μην υπάρχει κανένα firmware update που να παίζει τα mpeg-4 ? αν είναι κάποιου είδους pc που τα κάνει όλα αυτά τότε μόνο ο driver χρειάζεται για να παίζει τα νέα κανάλια... στείλε ένα mail στην εταιρία...

Βασικά είναι συσκευή με οθόνη αφής και windows 6 CE. Η αναβάθμιση θα έρθει με το νέο έτος μας είπαν.

Μηπως υπαρχει καμια συσκευη που να μετατρεπει το mpeg4 se mpeg2;