Τοποθέτηση κεντρικού!

gasoza

New member
27 January 2010
25
Τι γνώμη έχετε για την τοποθέτηση κεντρικού σε υπάρχον έπιπλο, του οποίου το ράφι είναι ανοικτό μπρος πίσω, χωράει ίσα ίσα και είναι πιο κάτω από την θέση ακρόασης (ύψος αυτιού)?

To ιδανικο ειναι να ειναι στο υψος αυτιου. Τωρα σχετικα με το ραφι .... πολλοι λενε οτι καλο ειναι να ειναι ελευθερο.

Βασικά, στο κεντρικό συχνά γίνονται συμβιβασμοί στην τοποθέτησή του..

Το έπιπλο είναι πολύ χαμηλό; Αν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, το βάζεις εκεί με κλίση προς τα εσένα (όση μπορείς να δώσεις..).

Απάντηση: Re: Τοποθέτηση κεντρικού!

Βασικά, στο κεντρικό συχνά γίνονται συμβιβασμοί στην τοποθέτησή του..

Το έπιπλο είναι πολύ χαμηλό; Αν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά, το βάζεις εκεί με κλίση προς τα εσένα (όση μπορείς να δώσεις..).

Kαι δυστυχώς οι συμβιβασμοί που γίνονται είναι μοιραίοι γιά το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο κεντρικός ήχος σε ένα καθώς πρέπει Home cinema είναι απο τους πλέον καθοριστικούς.

Να μην το τοποθετήσεις σε βάθος μέσα στο ράφι, αλλά τράβηξέ το όσο το δυνατόν πιο έξω ώστε να αποφύγεις φαινόμενα αντήχησης.

Re: Απάντηση: Re: Τοποθέτηση κεντρικού!

Kαι δυστυχώς οι συμβιβασμοί που γίνονται είναι μοιραίοι γιά το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο κεντρικός ήχος σε ένα καθώς πρέπει Home cinema είναι απο τους πλέον καθοριστικούς.
Η θέση είναι πολύ χαμηλή (στον ορίζοντα του γόνατου). Η οθόνη δεν μπορεί να αναρτηθεί με βραχίονα ή να στηριχτεί στον τοίχο. Μία ακόμα ερώτηση....
Αν τοποθετηθεί δίπλα στην οθόνη, η ακρόαση των διαλόγων θα χάσει τη γεωμετρία της?

Να μην το τοποθετήσεις σε βάθος μέσα στο ράφι, αλλά τράβηξέ το όσο το δυνατόν πιο έξω ώστε να αποφύγεις φαινόμενα αντήχησης.

αλλα να μην ειναι πιο μπροστα απο τα πλαινα ετσι?

Εγω το εχω πανω απο την τηλεοραση με κατευθυνση προς την θεση ακροασης και ειναι πολυ καλυτερα απο οταν το ειχα κατω απο την τηλεοραση ,αλλα πολυ καλυτερα παρα πολυ καλυτερα

Το κεντρικό τελικά θα πάρει την θέση της τηλεόρασης και η τηλεόραση θα αναρτηθεί με βραχίονα (Vogel EFW 8245).

Εγω το εχω πανω απο την τηλεοραση με κατευθυνση προς την θεση ακροασης και ειναι πολυ καλυτερα απο οταν το ειχα κατω απο την τηλεοραση ,αλλα πολυ καλυτερα παρα πολυ καλυτερα

Άκυρη η συγκεκριμένη βάση. Δεν φτάνει η απόσταση.
Καμιά ιδέα για ανάρτηση του ηχείου πάνω από την τηλεόραση.
(Επισυνάπτω σχεδιάγραμμα)

Attachments