aion Senior Member 13 March 2010 333 27 June 2011 #1 Καλησπερα.θα ηθελα να βαλω ενα προβολεα στο σαλονι μου αλλα εχω ενα θεμα με τον φωτιστικο,μπορω να βαλω των προβολεα λιγο στο πλαι γιατι ακριβως καθετα δεν γινετε?αν ναι εχω πολυ χασιμο στην εικονα?
Καλησπερα.θα ηθελα να βαλω ενα προβολεα στο σαλονι μου αλλα εχω ενα θεμα με τον φωτιστικο,μπορω να βαλω των προβολεα λιγο στο πλαι γιατι ακριβως καθετα δεν γινετε?αν ναι εχω πολυ χασιμο στην εικονα?
FABIAWRC AVClub Enthusiast 10 October 2007 883 27 June 2011 #2 το keystone δηλαδη η ρυθμιση της εικονας που γινεται τραπεζιο απαγορευται δια ροπαλου στην βιντεοπροβολη.χανει παρα πολυ στην αναλυση. μηπως θα ηταν καλυτερα να δεις καποιον προβολεα με lens shift?
το keystone δηλαδη η ρυθμιση της εικονας που γινεται τραπεζιο απαγορευται δια ροπαλου στην βιντεοπροβολη.χανει παρα πολυ στην αναλυση. μηπως θα ηταν καλυτερα να δεις καποιον προβολεα με lens shift?
vadergr Super Moderator Staff member 17 August 2007 28,163 Μεταμορφωση 27 June 2011 #4 Ουσιαστικα οχι. Δες απο το υψος του φωτιστικου τι αποκλιση εχεις απο τον προβολεα, και πηγαινε προς epson μεριά.
Ουσιαστικα οχι. Δες απο το υψος του φωτιστικου τι αποκλιση εχεις απο τον προβολεα, και πηγαινε προς epson μεριά.
aion Senior Member 13 March 2010 333 27 June 2011 #5 σκεφτομαι να παρω τον Sony VPL-HW30ES 3D αν ειναι αρκετα καλητερος σε 3d οπως υποσχετε.Ειδα οτι εχει lens shift
σκεφτομαι να παρω τον Sony VPL-HW30ES 3D αν ειναι αρκετα καλητερος σε 3d οπως υποσχετε.Ειδα οτι εχει lens shift