Μπορώ να σου μιλήσω για την 32αρα WL66 και την 42αρα WL66. Την 32αρα την εχουν οι γονείς μου και την 42αρα 1920*1080i εγώ. Με Με την δικιά μου είμαι απόλυτα ικανοποιημενος στην θεαση DVD, δορυφορικών, επίγειων ψηφιακών...εκτός απο τα αναλογικά, που όμως είναι θέμα σήματος. Βλέπω πολύ κανα ΝΕΤ, ΑΝΤ1 και ΑΛΤΕΡ. Η μικρή των γονιών μου είναι εκπληκτική στα αναλογικά (που τη χρησιμοποιούν βεβαια κατά κορον) , έχουν σπάνια εκπληκτικό σήμα σε όλα τα κανάλια....τόσο καλή που την χαζευω οταν ειμαι εκει.Η εικόνα της σε αναλογικό σημα είναι καλύτερη στα ματια μου απο την εικόνα της 29αρας SONY που αντικατέστησε, και αυτο μπορώ να το πω με βεβαιότητα μιας και την παλιά την ειχα λιωσει στην θεαση αναλογικών και DVD. Επίσης πολύ καλή στα δορυφορικά και παρα παρα πολύ καλή εικόνα σε DVD (απλά την δοκίμασα όταν την αγόρασαν με ενα απο τα πρωτα DVD SONY που είχα αγοράσει το 1997 και τηρουμενων των αναλογιών ήταν πολύ καλή και σίγουρα καλύτερη απο τη CRT 29αρα SONY που αντικατέστησε).
Αυτά όσον αφορά στις προσωπικές μου εμπειρίες απο την συμβιωση με τις TOSHIBA.
ΜΕταξύ των 37WL66Z και 37WL67Z θα επέλεγα την σειρά 67, όχι γιατί η 66 είναι παλιότερο μοντέλο (άλλωστε η TOSHIBA στον καταλογο home cinema 2006/7 τις παρουσιάζει μαζί) αλλά επειδη η σειρά 67 στις 37 ίντσες ειναι 1920*1080 ενώ η 37αρα σειρά 66 ειναι 1366*768 και τα 2.000.000pixels είναι πάντα 2.000.000pixels.
Όσον αφορά στην σειρά 68, την εχω δει να παιζει απλό αναλογικό σημα της συμφοράς και δεν εχω άποψη. Αισθητικά μου αρέσει περισσοτερο απο την σειρά 67, ειναι 1366*768 και ο επεξεργαστής των 100Hz δεν ξερω πόσο βελτιώνει τα πράγματα στα εγγενή μειονεκτήματα των LCD. Κερδίζεις 100HZ και 3HDMI αλλά χάνεις 1.000.000pixel. Έτσι είναι η ζωή...πάντα καπου κερδίζεις...καπου αλλού χάνεις...και ερχεται "μια η άλλη".
Προσπάθησε λοιπόν να τις δεις όλες και διάλεξε αυτή που θα αρέσει στα ματάκια σου.
Ελπίζω να συνέδραμα λίγο...καλά ξεμπερδέματα φίλε....