Toshiba 37z3030 και Mpg4

apetros1

New member
9 December 2007
14
Καλησπέρα,

ποία είναι η καλύτερη λύση για να βλέπω Digea στην παραπάνω τηλεόραση...Δεν φαίνεται στα specs του αν υποστηρίζει MPG4 αλλά το θεωρώ απίθανο...

Θα με ενδιέφερε να γλιτώσω την έξτρα καλωδίωση και το έξτρα τηλεκοντρόλ..

Ευχαριστώ,

Πέτρος

Η τηλεόρασή σου δεν διαθέτει δέκτη MPEG 4, χρειάζεσαι εξωτερικό δέκτη ή συμβατή μοντούλα για την CI.

Re: Απάντηση: Toshiba 37z3030 και Mpg4

Η τηλεόρασή σου δεν διαθέτει δέκτη MPEG 4, χρειάζεσαι εξωτερικό δέκτη ή συμβατή μοντούλα για την CI.

Τι σημαίνει "συμβατή μοντούλα για την CI"?

module που να ειναι συμβατο με την τηλεορασή σου και να μετατρεπει το Mpeg4 σε mpeg2. ψάξε λιγο σε διπλανα Thread και θα δεις εαν η τηλεορασή σου είναι συμβατη με αυτο το module που ηδη κυκλοφορει στη χωρα μας. η τηλεοραση σου πρεπει να εχει βεβαια CI:common interface (θυρα στο πίσω μερος ή πλάι της)

module που να ειναι συμβατο με την τηλεορασή σου και να μετατρεπει το Mpeg4 σε mpeg2. ψάξε λιγο σε διπλανα Thread και θα δεις εαν η τηλεορασή σου είναι συμβατη με αυτο το module που ηδη κυκλοφορει στη χωρα μας. η τηλεοραση σου πρεπει να εχει βεβαια CI:common interface (θυρα στο πίσω μερος ή πλάι της)

Ευχαριστώ πολύ! -bye-

Εχουμε κανα νεοτερο για την συγκεκριμενη TV οσον αφορα την συμβατοτητα με το Neotion?

γιατι ? Εχει η συγκεκριμενη CI:common interface (θυρα στο πίσω μερος ή πλάι της)

Τι γιατι? Δεν καταλαβα. Εχει CI η συγκεκριμενη τηλεοραση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κ συμβατη με την καρτα Neotion ντε κ καλα.

Τι γιατι? Δεν καταλαβα. Εχει CI η συγκεκριμενη τηλεοραση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κ συμβατη με την καρτα Neotion ντε κ καλα.

δεν εχει....

Δεν θα συννενοηθουμε φιλε μου (προφανως ελειπε το ερωτηματικο απο το προηγουμενο ποστ σου #8). Η δικια μου 37z3030 εχει CI.

Δεν θα συννενοηθουμε φιλε μου (προφανως ελειπε το ερωτηματικο απο το προηγουμενο ποστ σου #8). Η δικια μου 37z3030 εχει CI.

Μιλαμε για την ιδια τηλεοραση ?? http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=17618
οταν τη πηρα το ειχα ψαξει αρκετα και δεν υπηρχε αλλο μοντελο με αυτο το κωδικο...

Μιλαμε για την ιδια τηλεοραση ?? http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=17618
οταν τη πηρα το ειχα ψαξει αρκετα και δεν υπηρχε αλλο μοντελο με αυτο το κωδικο...
Έχω την 42Z3030DG που έχει CI. Σε ένα άλλο forum αναφέρει κάποιος οτι για την 32 έπαιξε το Neotion...
http://www.satleo.gr/forum/viewtopic.php?p=117005&sid=cdbfee985bdd3bf04b4b279c70449b2b
Λέω να δοκιμάσω.

έχω την

Toshiba Regza 47Ζ3030DG

Τι κάνουμε πάμε για Δέκτη . ? Αν ναι έχουμε καμιά ιδέα για ποιόν ?
Πού είναι καλύτερα να συνδεθεί ? Ci ή αλλού .

Ιδανική λύση θα ήταν να είναι Δέκτης , να έχει Δυνατότητα έγραφής , εσωτερικό σκληρό και MediaPlayer .

Υπάρχει ?

ομολογω πως πιαστηκα αδιαβαστος...:bigcry:
αφου εψαξα λιγο βρηκα αυτο.....http://img202.imageshack.us/i/captureir.jpg/
Εχουμε καμμια δοκιμασμενη καρτα για να γλυτωσω τα πολλα κουτια ??

gia kai apo mena,

eimai ki ego perifanos katoxos tis 37z3030d kai molis tora poly xaroumenos ou vrika ena meros opou na mporo na sizitao kai na ma8eno gia AV zitimata. Mexri stigmis xrisimopoio to tvbox tis ON gia ta mpeg4 alla diavazontas to post i idea na mpei to module tis neotion fainete poly orea.
perimenontas omos ta nea gia to an paizei to module stin tv mou i8ela na rotiso kai kati pou me apasxolei apo tote pou tin pira.
oti siskevi sindeso me HDMI (xbox,PC,ON tvbox) ta xromata deixnoun san na einai...liga. pos einai otan vazei mia eikona sto pc kai to gyrizeis sta 16bit,, kati tetoio. otan to vazo me component i scart oi idies piges deixnoun telia. kakis poiotitas kalodio i 8elei kamia anava8misi i tv?

Καλωσηλθες αλλα επειδη τα Greeklish απογορευονται απο τους κανονισμους (για να μην τυφλωθουμε προφανως) γραψε μας στα Ελληνικα την ερωτηση σου...

Γειά και απο 'μένα,

Είμαι κι εγώ περήφανος κάτοχος της 37Z3030D και μόλις τώρα πολύ χαρούμενος που βρήκα ένα μέρος που να μπορώ να συζητάω και να μαθαίνω για AV ζητήματα. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το tvbox της ON για τα mpeg4 αλλά δαβάζοντας το post η ιδέα να μπεί το module της Neotion φαίνεται πολύ ωραία.
Περιμένοντας όμως τα νέα για το αν παίζει το module στην τηλεόραση μου ήθελα να ρωτήσω για κάτι που με απασχολεί απο τότε που την πήρα.
Ότι συσκεύη συνδέσω με HDMI (xbox,PC,ON tvbox) τα χρώματα δείχνουν σαν να είναι ... λίγα, πως είναι όταν βάζεις μία εικόνα στον υπολογθστή και το γυρίζεις στα 16bit, κάτι τέτοιο. Όταν το βάζω με component ή SCART οι ίδιες πηγες δείχνουν τέλεια. Κακής ποιότητας καλώδιο ή θέλει καμία αναβάθμιση η τηλεόραση;

Αρα αφου παιζει, το βασικο ερωτημα ειναι πως τα παει απο θεμα καθυστερησης. Οποιος ξερει/μαθει, ας μας ενημερωσει.