toshiba αλλαζει την σειρα των καναλιων

dextergsxr

New member
4 May 2010
7
παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας εχω μια 40αρα τηλεωραση toshiba η οποια ενω εχω βαλει τα καναλια σε μια συγκεκριμενη σειρα (ταξινομιση) μετα απο λιγο καιρο οταν παω να αλαξω καναλι αυτη χαλει την σειρα των καναλιων...εχει κανενας ιδεα τι μπορει να ειναι???

παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας εχω μια 40αρα τηλεωραση toshiba η οποια ενω εχω βαλει τα καναλια σε μια συγκεκριμενη σειρα (ταξινομιση) μετα απο λιγο καιρο οταν παω να αλαξω καναλι αυτη χαλει την σειρα των καναλιων...εχει κανενας ιδεα τι μπορει να ειναι???

Νομίζω πως είναι bug της τηλεόρασης στο δέκτη, όπως το έχουν και κάποιοι εξωτερικοί αποκωδικοποιητές, είχα ένα τέτοιο και εγώ και κάθε 3 μήνες περίπου, λίγο πάνω λίγο κάτω, μου έκανε το ίδιο και έτσι το έψαξα.

Μήπως υπάρχει στο μενού της τηλεόρασης κάποια επιλογή για αυτόματη ταξινόμηση των καναλιών, με βάση τις ρυθμίσεις LCN (Logical Channel Number) που στέλνει ο πάροχος; Σε αυτή τη περίπτωση αν δεν απενεργοποιηθεί η ρύθμιση αυτή, η ταξινόμηση θα γίνεται πάντα με τη σειρά που βάζει η Digea / ΝΕΡΙΤ τα κανάλια στην ανίχνευση. Ποιο μοντέλο τηλεόρασης έχεις;

Re: Απάντηση: toshiba αλλαζει την σειρα των καναλιων

ειναι η 40lv833g...ατο το κανει συχνα αλλα οχι παντα πχ αμμα ωαλο τα καναλια στη σειρα που θελω θα μεινοθν για λιγο καιρο ετσι και μετα θα αλλαξουν....και αν θυμαμαι καλα μπενουν με τη σειρα που ηταν οταν κανω αυτοματο συντονισμο.... θα κοιταξω και για αυτο το lcn

ρε παιδια μετα απο πολλες αναζητησεις στο ιντερνετ βρηκα ενα μυνημα στο οποιο αναφερει καποιος οτι αν δεν μπορουμε να απενεργοποιησουμε το lcn μπορουμε αντι αφτου μπορουμε να βαλουμε μια αλλη χωρα αντι της ελλαδας και ετσι μαλλων διορθωνεται... εχει καποια λογικη αυτο???μηπως στελνει αλλη λιστα και δεν την χρησειμοποιει πλεων η η λιστα ειναι για αλλα καναλια http://translate.google.gr/translat...zilla:el:official&channel=sb&biw=1024&bih=494