Toshiba Firmware updates !

Αν κ μόλις πήρα το ep30 κ ακόμα δεν έχω δει τι firmware φορά πάνω του, είδα εδώ : http://tesc.toshiba.co.uk/Web/ModelLis.nsf/DynamicStatic/HD DVD Firmware?OpenDocument

ότι έχει βγει νέα έκδοση όχι μόνο για αυτό αλλά κ για τα άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Εδώ επίσης έχει οδηγίες για όσους δυσκολεύονται :
http://tesc.toshiba.co.uk/Web/Website.nsf/ContentFrameSet?OpenFrameset

Γεια σας κ απο μένα.Καινούριος.Το forum το αντιλειφθηκα απο αλλο φορουμ οπου κ ειδα λινκ:D

Ειμαι ενα κλικ απο το να αγορασω, το Τοshiba HD EP-10.
Η ανανεωση του λογισμικου ειναι απαραιτητη αποτι εχω καταλάβει. Εαν δεν μπορεσω να το κανω μονος μου, αφου δεν μπορω να το συνδεσω με ethernet στο pc μου, ποιος θα μου το κανει update?? Εστειλα email στην intersys κ σε αλλον εναν αντιπροσωπο στην Ελλάδα, αλλα δεν μου απαντησαν!! Ειμαι απο Θεσσαλονικη κ τους ζητησα να μου πουν καποιο καταστημα-service-αντιπροσωπο που θα μπορεσει να μου το κανει αλλα δεν μου απαντησαν. Τι εχετε να μου προτείνετε?

K επισης πριν κανω καποια αναβαθμιση με ποια να αρχισω? Αποτι καταλαβα να μην αρχισω με την οfficial κ τελευταια(2.7 νομιζω, σωστά?) που λεει στο site αλλα με καποια άλλη.

Last edited:
Sato, καλωσήρθες στο avclub!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν αγοράσεις το συγεκριμένο μηχάνημα, είναι να περάσεις την έκδοση 2.5, μετά την πειραγμένη 2.5 που το καθιστά region free και στα απλά DVD και μετά τη 2.7. Είχα γράψει τρία δισκάκια, τα οποία αφού χρησιμοποίησα, τα έδωσα στον Βασίλη το Σωκρατίδη. Υποθέτω ότι, αν τα έχει ακόμα, μπορεί να σου τα δώσει. Ειδάλλως, πες μου να δω πως μπορώ να σου τα δώσω.

Κυκλοφόρησε -παρ όλες τις "ταφόπλακες- το νέο firmware update 2.8.

Υποστηρίζει πλεόν αμιγώς 1080/24fps (forced),'ηχο LPCM 7.1 (υποστήριζε μέχρι πρότεινος μέχρι 5.1 όπως το PS3), και φυσικά High Resolution Digital Bitstream 7.1 (DTS-Master,Dolby TrueHD).
Στα συν και η αυτόματη πλέον ρύθμιση 1080p/24, 1080p/50Hz & 1080p/60Hz , ανάλογα αν βλέπουμε υλικό HD ή SD.

και φυσικά η υποστήριξη θα συνεχιστεί,ασχέτως αν ο πόλεμος τελείωσε..

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση αλλά κυκλοφόρησε από τις 12/02 νέο firmware και για τα EP30/EP35 version 2.0.

Στο AVSForum πάντως κάποιοι συνιστούν προσοχή και αναφέρουν καποια προβλήματα στα 24p. :FSGSFGS4:

Το έβαλα προχθες στο EP30 που έχω αλλά δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω ενδελεχώς. Μία ταινία είδα (Stardust) αφού το έβαλα και δεν διέκρινα κανένα πρόβλημα τουλάχιστον στα 1080p. Έχει προστεθεί και ένα επιπλέον υπομενού για forced 24p.

Και ενώ όλοι ψάχνουμε ένα player που να παίζει το καλύτερο -σε κλειδώματα- format, μόλις έπεσε στα χέρια μου η πληροφορία ότι τα Toshiba HD-E1, HD-EP10 και HD-XE1 είναι πλέον πλήρως ελεύθερα περιοχών.

Το περίφημο firmware 2.51 καθιστούσε τα παραπάνω player region free και για τα DVD, αλλά δεν αντιμετώπιζε τους δίσκους που χρησιμοποιούσαν το κλείδωμα RCE (συνήθως, αν όχι αποκλειστικά, της Fox). E, βρέθηκε τρόπος να παρακαμφθεί και αυτό:

1. Ανοίγετε το "συρτάρι" της συσκευής και τοποθετείτε τον κλειδωμένο δίσκο, αλλά δεν ξανακλείνετε το συρτάρι.
2. Πατάτε T.Search, 1, 3, 9, τον αριθμό περιοχής του δίσκου (π.χ. 1 για USA, 4 για Αυστραλία κ.λπ.) και πάλι T.Search. Η οθόνη του player πρέπει να δείξει "test".
3. Πατάτε play και ο δίσκος παίζει κανονικά. -bye-

Σωκρατίδη, πότε είδες το Star Wars τελευταία; ;)

Τελικα μετα απο καιρο(μήνες μάλλον) αγόρασα και εγώ το ep-30.
Θελω να κάνω update.
To πιο προσφατο που βρήκα είναι το version 2.0 . Υπαρχει πιο πρόσφατο?Ψαχνω αλλα δεν βρηκα κατι πιο καινουριο.
Να βαλω κατευθειαν αυτό? Τι μου προτεινετε?

Εthernet δεν εχει το ρουτερ μου, οποτε αναγκαστικά θα το γραψω σε cd.
Επισης να ρωτησω, μπορω αντι σε cd να γραψω σε dvd το firmware?(δεν εχω cd αδειο)

Μπορει να με βοηθησει καποιος?

Εγραψα το αρχειο με power iso σε cd,
το εβαλα στο ep-30
..αλλα δεν το διαβαζε.

Τι μπορει να φταιει?

Μπορει να με βοηθησει καποιος?

Εγραψα το αρχειο με power iso σε cd,
το εβαλα στο ep-30
..αλλα δεν το διαβαζε.

Τι μπορει να φταιει?

Δοκιμασε να κανεις το iso με nero 8
Εχω την εντυπωση οτι το εκανες με nero 7

Απο το power iso το εγραψα, δεν ανοιξα το nero. Εκτος αν το γραφει μεσω του nero.

Παντως το nero 7 εχω.
Θα δοκιμασω με το 8.