Toshiba Regza DTV Crash

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

    Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

    Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Demelene

New member
26 April 2008
13
Καλο Πάσχα παίδες,

Εχω την 37x3030D και σήμερα ενώ έβλεπα από την DTV το Σπορ+, ξαφνικά έκανε κάτι περίεργους θορύβους και σπασίματα στην εικόνα και τώρα ενώ όλα είναι οκ στην τηλεόραση δεν μπορώ να δω ψηφιακή.

Πατώντας να μπω στην ψηφιακή, δεν εμφανίζεται τίποτα και δεν πιάνουν τα κουμπιά του μενού, P+/-. Γενικά μπορώ μόνο να αλλάξω το Volume, τo Aspect Ratio και φυσικά να πάω στα άλλα modes της τηλεόρασης.

Καμιά ιδέα? Υπάρχει γενικά κάτι σαν το reset και για της τηλεοράσεις?
 
Να σου πω το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά λίγο που έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα τηλέφωνο της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Το θέμα είναι ότι είναι και αγορασμένη από το πρακτικερ, και φοβάμαι τους μήνες σέρβις που θα θέλουν. Τώρα την αγόρασα μπουχου πριν 3 εβδομάδες.
 
Να σου πω το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά λίγο που έψαξα στο ιντερνετ δεν βρήκα τηλέφωνο της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Το θέμα είναι ότι είναι και αγορασμένη από το πρακτικερ, και φοβάμαι τους μήνες σέρβις που θα θέλουν. Τώρα την αγόρασα μπουχου πριν 3 εβδομάδες.

Aν την αγορασες πριν 3 εβδομαδες νομιζω οτι δικαιουσαι αλλαγη με καινουργια.

Για διαβασε εδω μηπως και βρεις ακρη...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8956
 
Δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Αλλά η τηλεόραση έχει άποψη.
Χθες την έβγαλα από την πρίζα την άφησα στο DTV και έβγαλα την κεραία.

Σήμερα την άνοιξα και όλα μια χαρά? Καμιά ιδέα?
Σίγουρα το κύκλωμα δεν είναι καμένο πάντως άρα κάτι με το σήμα παίζει. Υπάρχει περίπτωση να της κάνει το σήμα κάτι?

Πάντως το τεχνικό τμήμα μου ζητάει να τους παραδώσω την τηλεόραση και φυσικά δεν ξέρουν για πόσο καιρό.