TOSHIBA ZF ή PIONEER KURO PDP-5080XD?

BENZINA

Senior Member
11 June 2007
505
Thessaloniki
Επειδη αναμεσα στα αλλα,πρεπει να παρω και τηλεοραση,και θελω πανω απο 50 '',ποια απο τις δυο ειναι η καλυτερη επιλογη?

Kuro:-κορυφαια εικονα,ποιοτητα
-ακριβη(>3000 ),hd-ready/1080i(ειναι ομως απαραιτητο το full hd?- να προσθεσω οτι η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 4.5-5 μετρα)

Toshiba:-νεωτερη τεχνολογια,λεπτο πλαισιο(που με βολευει λογω
περιορισμενου χωρου στο συνθετο),full hd/1080p
-αρκετα ακριβη επισης,χωρις αποδεδειγμενη αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης αναλογη της kuro
Γενικα,απο οσο καταλαβαινω ειναι λιγο περιεργη η εποχη για αγορα tv,με ολες τις αλλαγες που συντελλουνται(και εν αναμονη των led).Γιαυτο σκεφτομαι αν ειναι καλα τωρα(ή και λιγο αργοτερα,αφου ως το καλοκαιρι θα μπω στο σπιτι) να αγορασω μια κορυφαια hd ready ή να παρω μια απο τις πιο ...ελπιδοφορες lcd?!

KURO και πάλι KURO !
Διαχρονική και μέτρο σύγκρισης για όλες τις υπόλοιπες αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το απόλυτο μαύρο και μία από τις καλύτερες εικόνες στο αναλογικό σήμα. Σαν τεχνολογία ωριμασμένη χωρίς πειραματισμούς και "ίσως".Μη σε προβληματίζει το FULL HD. Τις έχω δίπλα δίπλα συμπτωματικά σε επαγγελματικό χώρο και η διαφορά είναι ισοπεδωτική. Κλέβει τις παραστάσεις

Αν θελήσεις δυνατή τιμή και για τις δύο στείλε >pm

Αν εχεις να διαλεξεις μεταξυ Kuro και καποιας αλλης, αυτη μπορει να ειναι μονο μια, η 52Χ3500 .
Βεβαια ολοι συμφωνουν οτι η KURO ειναι κορυφαια εικονα και πλασματοτεχνολογια αλλα εγω που ειμαι πρωινος τυπος και οχι της συσκοτισεως ................... θα επαιρνα την Sony.
Εμενα ομως μ αρεσουν οι Large και ποιο " ελαφρειες" γυναικες :damnyou:

αυτή είναι άλλο μοντέλο φίλε acoustics .

ο benzina αναφέρεται στην pdp 508xd, εσύ αυτή που δείχνεις είναι η Lx508d.

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF ή PIONEER KURO PDP-5080XD?

αυτή είναι άλλο μοντέλο φίλε acoustics .

ο benzina αναφέρεται στην pdp 508xd, εσύ αυτή που δείχνεις είναι η Lx508d.

OK

Πάντως οι τιμές στις lx έπεσαν.
Και έπεσαν πολύ.
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αύριο να παραγγείλω την lx5080d...

Nα σου πω με 2850 που εχει φτασει , δεν εχεις κι αδικο:antlers:
Μιλαμε για την 5080 και οχι τις LX που γραφεις .

Last edited:
Αν εχεις να διαλεξεις μεταξυ Kuro και καποιας αλλης, αυτη μπορει να ειναι μονο μια, η 52Χ3500 .

Εσυ πρέπει να την βλέπεις στον ύπνο σου την X3500, δεν εξηγείται αλλιώς.

Εγω προτείνω μια Panny 50PZ85 μόλις βγεί (σύντομα) και με τα ρέστα ενα ps3.
Σε τόσες ίντσες αν επιμένεις για LCD μπορείς να δείς και την Toshiba 52Z3030 είναι ακριβώς ίδια με την ZF, η μοναδική της σειράς Z3030 με S-PVA panel - και τιμή όνειρο.

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF ή PIONEER KURO PDP-5080XD?

Nα σου πω με 2850 που εχει φτασει , δεν εχεις κι αδικο:antlers:
Μιλαμε για την 5080 και οχι τις LX που γραφεις .

Ναι αλλά έλα που μια lx κομπλέ τη βρίσκεις κατά τι λιγότερο από την 52Χ3500...

Βεβαια ολοι συμφωνουν οτι η KURO ειναι κορυφαια εικονα και πλασματοτεχνολογια αλλα εγω που ειμαι πρωινος τυπος και οχι της συσκοτισεως ................... θα επαιρνα την Sony.
Εμενα ομως μ αρεσουν οι Large και ποιο " ελαφρειες" γυναικες :damnyou:

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω (γιατί είσαι καλό παδί :Banane0:) αλλά εάν μιλάμε για την LX508 τότε ΚΑΜΜΙΑ μέχρι στιγμής δεν μπορεί να σταθεί μπροστά της.. Ακόμα και το Sonytech το παραδέχεται (με σφιγμένα τα δόντια) ...

Βεβαια το να εισαι τοπ δεν είναι αρκετό για να επιβιώσεις αλλά αυτό ειναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.. Δυστυχώς οι μανατζαρέοι της Pio ξέρουν από τεχνολογία αλλά από finance & business admin είναι λίγο for the donkey riding...

Last edited:
οι νεα 5090 που βγαινει σε 1-2 μηνεσ με 5 φορεσ καλυτερο μαυρο απο οτι διαβασα θα εχει γυρο στα 3300ευρω.ετσι δεν ειναι η κανω λαθοσ?

οι νεα 5090 που βγαινει σε 1-2 μηνεσ με 5 φορεσ καλυτερο μαυρο απο οτι διαβασα θα εχει γυρο στα 3300ευρω.ετσι δεν ειναι η κανω λαθοσ?

Για το μαύρο έτσι φαίνεται, θα πέσει πολύ μαυρίλα αλλά τιμή καλύτερα να περιμένουμε να δουμε...

Επειδη αναμεσα στα αλλα,πρεπει να παρω και τηλεοραση,και θελω πανω απο 50 '',ποια απο τις δυο ειναι η καλυτερη επιλογη?

Kuro:-κορυφαια εικονα,ποιοτητα
-ακριβη(>3000 ),hd-ready/1080i(ειναι ομως απαραιτητο το full hd?- να προσθεσω οτι η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 4.5-5 μετρα)

Toshiba:-νεωτερη τεχνολογια,λεπτο πλαισιο(που με βολευει λογω
περιορισμενου χωρου στο συνθετο),full hd/1080p
-αρκετα ακριβη επισης,χωρις αποδεδειγμενη αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης αναλογη της kuro
Γενικα,απο οσο καταλαβαινω ειναι λιγο περιεργη η εποχη για αγορα tv,με ολες τις αλλαγες που συντελλουνται(και εν αναμονη των led).Γιαυτο σκεφτομαι αν ειναι καλα τωρα(ή και λιγο αργοτερα,αφου ως το καλοκαιρι θα μπω στο σπιτι) να αγορασω μια κορυφαια hd ready ή να παρω μια απο τις πιο ...ελπιδοφορες lcd?!

Από τα 5 μέτρα αποκλείεται να καταλάβεις την διαφορά στην ανάλυση των δύο τηλεοράσεων κι αυτό είναι θετικό για την Pioneer. Από την άλλη τα 5 μέτρα θα ελαχιστοποιήσουν και τα όποια προβλήματα προβολής χαμηλής ποιότητας σήματος σε FullHD LCD και αυτό είναι θετικό για την Toshiba.

Η Pioneer όμως θα έχει καλύτερο μαύρο, πιο σωστά χρώματα και καλύτερο χειρισμό της κίνησης από όποια απόσταση κι αν βλέπεις. Αν απλά σε ενδιαφέρει η καλύτερη δυνατή εικόνα με τιμή λίγο κάτω από 3000 δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη επιλογή. Αν όμως έχεις σκοπό να κάνεις και κάποιες παραχωρήσεις υπάρχουν και επιλογές από άλλους κατασκευαστές πλάσμα με αρκετά λιγότερα χρήματα.