TPS Θα φυγει απο HB?

Τα 2 μεγαλύτερα γαλλικά δορυφορικά πακέτα Canal+ και TPS έχουνε ενσωματωθεί σε μια κοινή πλατφόρμα το Canal+ France.
Για την ώρα εκπέμπουν και από τους 2 δορυφόρους astra 19.2 και Hotbird 13 με αμοιβαία ανταλλαγή κάποιων καναλιών και κρατώντας τις ήδη υπάρχουσες συνδρομές πελατών και κρυπτογραφήσεις , αλλά μέχρι το τέλος του χρόνου θα εκπέμπουν μόνο από τους Astra 19.2 στις ήδη υπάρχουσες συχνότητες του Canal+ , ίσως προστεθούν και κάποιες ακόμα.
Ο χρόνος αυτός θα απαιτηθεί για την μετακίνηση του εξοπλισμού των συνδρομητών προς την νέα τροχιακή θέση.

Απ όσα έχω διαβάσει εγώ η μετακίνηση των συνδρομητών απο τις 13 ανατολικά στις 19.2 ανατολικά θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του 2008 τουλάχιστον, συνεπώς οι εκπομπές στις 13 ανατολικά θα παραμείνουν ως τότε

Απ όσα έχω διαβάσει εγώ η μετακίνηση των συνδρομητών απο τις 13 ανατολικά στις 19.2 ανατολικά θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του 2008 τουλάχιστον, συνεπώς οι εκπομπές στις 13 ανατολικά θα παραμείνουν ως τότε

Μακάρι.:ADFADF1::ernaehrung004:

Ευχαριστω πολυ. Και κατι αλλο ακομη εαν γνωριζετε. Θα ειναι στους "ευκολους" δορυφορους της θεσης 19Ε η στους "δυσκολους" ?

Απάντηση: Re: TPS Θα φυγει απο HB?

Θα ειναι στους "ευκολους" δορυφορους της θεσης 19Ε η στους "δυσκολους" ?
Λογικά θα είναι στους 1g, 1h, όπως μέχρι σήμερα το CanalSat, ίσως και σε κάποιον από τους πανίσχυρους 1kr, 1l ή και τον επερχόμενο 1m.