Τραγικός θάνατος αστέγου που διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο στον Ταύρο

Τοσο κοστολογειται η ανθρωπινη ζωη. Οσο η αντοχη του καθενος συναισθηματικη και σωματικη να πετυχει οικονομικα. Ζουγκλα χωρις ενστικτα.

Πολύ κρίμα....τι να πει κανείς για τετοιο τραγικό γεγονός.
Αυτός αντε και κοιμότανε,δε πήρε χαμπάρι τις φωνές και το τράνταγμα οταν πέρνανε τον κάδο για να φωνάξει;
Εκτός κι αν δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις του..η τον πετάξανε εκεί κάποιοι άλλοι,οπότε πάει αλλού η δουλειά.

τις προάλλες συνέβηκαν 2 παρόμοια περιστατικά με το τραμ , διαμελίστηκαν άστεγοι που βρήκαν καταφύγιο στο μαλακό γκαζόν που διέρχονται οι ράγες και πήγαν σαν σκυλιά ...

Re: Απάντηση: Τραγικός θάνατος αστέγου που διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο στον Ταύρ

Πολύ κρίμα....τι να πει κανείς για τετοιο τραγικό γεγονός.
Αυτός αντε και κοιμότανε,δε πήρε χαμπάρι τις φωνές και το τράνταγμα οταν πέρνανε τον κάδο για να φωνάξει;
Εκτός κι αν δεν είχε καθόλου τις αισθήσεις του..η τον πετάξανε εκεί κάποιοι άλλοι,οπότε πάει αλλού η δουλειά.

κάτι τέτοιο λέω κι εγώ.... μέσα σε κάδο, μες στα σκουπίδια, δύσκολα βρε παιδιά θα έμπαινε άνθρωπος...

Εχω τις αμφιβολιες μου για το αν ηταν ζωντανος οταν μπηκε.
Δυσκολο πολυ να μπει καποιος να κοιμηθει μεσα και εχτες δεν εκανε και καθολου κρυο.