Transformers HD-DVD: η απατεωνιά της ODEON.

Λοιπόν παιδιά το συγκεκριμένο δισκάκι σε HD-DVD γράφει ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους, αλλά δεν έχει.
Οι καραγκιόζηδες της εν λόγω εταιρίας μας κοροϊδεύουν.
Έχουν τυπώσει ένα πρόσθετο χαρτί πάνω από το δικό του που αναφέρει ψευδώς την ύπαρξη υποτίτλων στα ελληνικά.

Μακρυά.

Λοιπόν παιδιά το συγκεκριμένο δισκάκι σε HD-DVD γράφει ότι έχει ελληνικούς υπότιτλους, αλλά δεν έχει.
Οι καραγκιόζηδες της εν λόγω εταιρίας μας κοροϊδεύουν.
Έχουν τυπώσει ένα πρόσθετο χαρτί πάνω από το δικό του που αναφέρει ψευδώς την ύπαρξη υποτίτλων στα ελληνικά.

Μακρυά.

Τι θές και μπλέκεις μ' αυτούς; Τα ίδια έπαθα κι εγώ με το Die Hard 4...
Γι' αυτό κι εγώ αποφάσισα να τους περνάω μόνος μου... Άμα γουστάρεις το Transformers Ελληνικότατο ρίξε σύρμα.... :ernaehrung004:

Και το φοβόμουν οτι θα γίνει..

Το κακό με τις εταιρείες σρην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.!

Δεν λέω καλή η κίνηση για την NOVA αλλά μήπως έπρεπε εδώ και καιρό να ασχοληθούμε σαν AVClub με μια ομαδική κίνηση καταγγελίας & υπογραφών τόσο προς τις "εταιρείες" όσο και προς το ΙΝΚΑ ?

Διότι όχι μόνο τις νοικιάζουμε,τις πληρώνουμε αλλά μας τις πωλούν στην ίδια άθλια ποιότητα σε κανονική τιμή.
Λέω εγώ τώρα ...:afro:

Υ.Γ. Καλό το HTPC αλλά δεν έχουν όλοι,ούτε αντικαθιστά την ευκολία του stand alone,βάλε και παίξε.Ούτε "στέκει" νομικά πάντα σε καταγγελία.

Και το φοβόμουν οτι θα γίνει..

Το κακό με τις εταιρείες σρην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.!

Δεν λέω καλή η κίνηση για την NOVA αλλά μήπως έπρεπε εδώ και καιρό να ασχοληθούμε σαν AVClub με μια ομαδική κίνηση καταγγελίας & υπογραφών τόσο προς τις "εταιρείες" όσο και προς το ΙΝΚΑ ?

Διότι όχι μόνο τις νοικιάζουμε,τις πληρώνουμε αλλά μας τις πωλούν στην ίδια άθλια ποιότητα σε κανονική τιμή.
Λέω εγώ τώρα ...:afro:

Υ.Γ. Καλό το HTPC αλλά δεν έχουν όλοι,ούτε αντικαθιστά την ευκολία του stand alone,βάλε και παίξε.Ούτε "στέκει" νομικά πάντα σε καταγγελία.

Σιγουρα μια καταγγελια ειναι κατι !

Παντως αυτο με τους Υποτιτλους στα Χαιντεφ δισκακια θα επρεπε ΟΛΑ τα Βιντεοκλαμπ που ενοικιαζουν /πωλουν στην Ελλαδα ΧΑΙΝΤΕΦ δισκακια να κανουν ΠΑΡΑΠΟΝΑ στους προμηθευτες τους ειτε λεγεται ΟΝΤΕΟΝ ειτε ακορτεον.......:rifle::rifle:

πρεπει να πιεσουν διοτι αλλιως ΔΕΝ ανεβαινουν οι πωλησεις ΧΑΙ ΝΤΕΦ υλικου αφου ολοι θελουν υποτιτλους!!!!!

ουτε εχουν ολοι τον χρονο να μαστορεψουν και να βρουν+προσθεσουν σε καθε ταινια που αγοραζουν υποτιτλους !!!!

αλλα ουτε γνωριζουμε τον τροπο μιας και ειναι πολυπλοκος κακα τα ψεματα.....

οσο μας γραφουν αυτοι τοσο θα κατεβαζουμε ταινιες με ετοιμους υποτιτλους .......αλλιως ΔΕΝ γινεται......

Eντελως λαμογια !!!

κατι αναλογο ειχαν κανει με το ΤΗΕ ΑΒΥSS το οποιο ειχε γαλλικο dolby digital 5.1 και στο εξωφυλλο εγραφαν ψεματα οτι ειχε και αγγλικο 5.1 ενω ηταν 2.0

μια επιστολη διαμαρτυριας σαν φορουμ μπορουμε να κανουμε τουλαχιστον μην μας νομιζουν ηλιθιους !!

[email protected]

Δεν σας πιστευω που σας παραξενευει κιολας.

Εμενα αν πηγαινα (γι αυτό τον λόγο) στον οποιοδήποτε πωλητη, δισκάκι πισω, γι αυτόν τον λόγο, και δεν το επαιρνε, θα γινοταν το..."σώμα"(βλεπε Κ....) του HD DVD player υψηλής πιστότητας και μηδενικου Jitter!!!! ακου λέει δεν θα το επαιρνε πίσω..