Τρέχει κάτι με τα Update Windows;

Ναι στα ΧΡ.
Να ρίξω και λίγο λάσπη; Η φιλενάδα μας έχει πέσει έξω στους υπολογισμούς της για τα σβίστα, από την άλλη θέλει να καταργηθούν τελείως τα ΧΡ σε λίγο καιρό. http://www.pcw.gr/default.php?pid=6&art_id=2359
Τι ποιο εύκολο; Μικροπροβληματάκια που μας ταλαιπωρούν.
http://www.pcw.gr/default.php?pid=6&art_id=2358&cat_id=29
Μετά την διόρθωση για .ani, έχω προβλήματα του τύπου:
15 λεπτά για ανοίξει ο υπολογιστής, ενδιάμεσα 2 μηνύματα ότι δεν είμαι admin ώστε να ρυθμίσω την ATI.
Δεν ενεργοποιούνται τα security center των windows.
Δεν απενεργοποιείτε τελείως το antivirus όταν του κάνω exit.
Δεν λειτουργούν αμέσως διάφοροι DVD players που έχω αλλά μετά από 1 με 2 λεπτά. Δεν φτάνουν;

Έτσι όπως τα λές Παναγιώτη, με πτώση απο δύο ορόφους και ψηλότερα μόνο φτιάχνει!
Άσχετο, εγώ ποτέ μα ποτέ δεν κάνω update και ας έχω 13 pcα στο σχολείο μου με ορίτζιναλ πάντα windows, συν 2-3 στο σπίτι. Δεν πιστεύω οτι είναι πάντα για καλό τα updates. Είτε επίτηδες είτε καταλάθος μπορεί να φέρουν πρόβλημα. Και νάτο σε σένα. Είμαι του ''αν δουλεύει σωστά μην το πειράζεις'' .

If it works don't fix it!!!
Και εγώ είμαι αυτής της λογικής.
Επιπροσθέτως δεν έκανα ποτέ update γιατί είχα τα γνωστά σπασμένα ΧΡ.
Πρόσφατα όμως που εγκατέστησα μία γνήσια έκδοση με κανονικό serial number (ντροπή μου το παραδέχομαι) και είπα να το αφήσω να κάνει updates όποτε θέλει, άρχισαν κι εμένα παρόμοια προβλήματα...
Ακόμα και το MusicMatch για να ακούσω mp3 κάνει πάνω από 1 λεπτό να ανοίξει, μετά τα τελευταία updates...

Ντροπή στον Μπίλι με τα 650 που θέλει. Όχι σε σένα. Άλλωστε έχουμε και τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας να λέει στον Μπίλι μπράβο για τα αντίγραφα.
Ποτέ δεν κατάλαβα, αν δεν υπήρχαν αντίγραφα του MSDOS θα ήξερε σήμερα κανείς την Microsoft; Όλοι με αυτά την έμαθαν.

Μα δεν κατάλαβες... ντροπή μου είπα που εγκατέστησα γνήσιο... ;)
όχι που όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιούσα σπασμένα αντίγραφα...

Απ' ότι έγραφε, κάθε φορά που θα μπαίνω στο Internet, αυτόματα θα κάνει έλεγχο για την αυθεντικότητα των προγραμμάτων της κυρίας.
Εγώ δεν το εγκατέστησα γιατί αρνούμαι και να τους πληρώνω και να με ελέγχουν.
Τα σβίστα απ' ότι είχα διαβάσει το έχουν υποχρεωτικά.

για αυτο υπαρχει το θεικο autopatcher....βαζεις οτι χρησιμο θες χωρις να κατεβαζεις τα βρακια στην Κυρια........