Τρελαθηκε η Sony μου

toure7

Established Member
18 August 2008
132
Εχω μια καταπληκτικη 29αρα crt sony 100mhz εδω και 12 χρονια. Παιζει σχεδον ασταματητα ολα αυτα τα χρονια και ποτε δεν παρουσιασε κανενα προβλημα. Ακομα και τωρα οι καινουργιες lcd δυσκολα την φτανουν στην αποδοση χρωματων.

Δυστυχως τωρα τελευταια μου κανει ''νερα''. Στα καλα καθουμενα ασπριζει,μετα απο 15 λεπτα ξαναφτιαχνει μονη της και μετα απο καμια ωρα ξαναασπριζει.

Οριστε και μια εικονα.

Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα?

Από ότι μου είπε τεχνικός αυτές οι sony με τα 100Hz επειδή δεν αντέχουν τέτοιες συχνότητες καίνε τον καθοδικό! μακάρι να μην έχει αυτό η δικιά σου, εγώ την πέταξα εχθές!!!

μπράβο στον τεχνικό...έχει κάνει ειδικά stress test στους καθοδικούς που η sony απέτυχε να κάνει πριν βγάλει σε κυκλοφορία εκατομμύρια sets.

Το πρόβλημα του φίλου πιο πάνω φαίνεται να είναι καθαρά ηλεκτρονικό. Αν πρέπει να δώσεις πάνω απο 150 για να την φτιάξεις και πραγματικά σου αρέσει πολύ κάντο.

Αλλιώς δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μια ωραία 32άρα... παίζουν καλά πλέον.

Re: Απάντηση: Τρελαθηκε η Sony μου

Από ότι μου είπε τεχνικός αυτές οι sony με τα 100Hz επειδή δεν αντέχουν τέτοιες συχνότητες καίνε τον καθοδικό! μακάρι να μην έχει αυτό η δικιά σου, εγώ την πέταξα εχθές!!!

Και αντεξε 12 χρονια παιζοντας σχεδον 15 ωρες την μερα?