Τρελάθηκε η Τηλεόραση

magualla

New member
26 July 2006
60
Μόλις ήρθα στο γραφείο...δεν έχω κοιμηθεί...εδω και δύο βράδια...Ο λόγος;; Η καινούργια μου τηλεόραση έιναι δαιμονισμένη:violent-smiley-008:!!

Σοβαρά τώρα κάπως έτσι έιναι: Πήρα την Samsung LE32R86W την Παρασκευή που μας πέρασε, την έστησα αλλά δεν πρόλαβα να κάτσω να σχοληθώ και πολύ γιατλι έλειπα το σ/κ. Ηρθε η Δευτέρα πήγα για δουλειά, γύρισα και ασχολήθηκα με τις ρυθμίσεις, συντονισμό καναλιών κ.τ.λ. Ολα ωραία, έπεσα για ύπνο και...ξύπνησε κάποιο άρχαίο πενύμα της Samsung και άρχισε το πανηγύρι!! Κατα τις 3 πετάγομαι από τον ύπνο και ακούω να γινεται στο καθιστικό μάχη! Επαιζε μια διαφήμιση telemarketing στο τέρμα! Πάω να δω τι γίνεται, δεν μπορώ να το εξηγήσω, την κλείνω. Μετά από καμιά ώρα ξαναπετάγομαι, ακούγεται πάλι η τηλεόραση και αυτή την φορά ακούγεται να αλλάζει κανάλια:twoguns:!!! Δεν βλέπει telemarketing φαίνεται ο δαίμονας...πάω στο καθιστικό, έχω εκνευριστεί, την βγάζω από την πρίζα και προσπαθώ να κοιμηθώ και πάλι. Χθες το απόγευμα, με το που γύρισα ασχολήθηκα εκ νέου με...τον εξορκισμό. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
#ανάβει και σβήνει μόνη της, το λαμπάκι stand by είτε ανάβοσβήνει, είτε μένει ανοιχτό(το φυσιολογικό). Ενα άλλο LED στο κεντρο του πλαισίου που ανάβει κανονικά μόνο μόλις ανοίξεις την τηλεόραση τωρα δεν κλέινει ποτέ.
# Στην αρχή έδειχνε τα κανάλια που είχα συντονίσει, τώρα δέιχνει μόνο κάτι χιόνια, και ήχο.
# Είτε μένει σε ένα κανάλι, είτε προχωράει μόνη της ένα-ένα τα κανάλια (δεν εννοώ το scaning)
# Aλλάξε μόνη της της ρυθμίσεις, εμφανίζει το μενου, το κλέινει, το ξανανοίγει, προχωράει μέσα στο μενού, βγαίνει, ανοίγει την φωνή, την κλείνει κ.τ.λ
# Τα κουμπιά στο πλαίσιο της τηλεόρασης δεν δουλεύουν, αν και είναι κάτι σαν touch κουμπιά που τα πατάς στο πλάι τους. Δοκίμασα να πατήσω παντού, δεν δουλεύουν.
Να μην τα πολυλογώ, αυτά είναι γενικά τα συπτώματα, χθες ξέχασα να την βγάλω από την πρίζα και ξαναπετάχτηκα και ξαναεκνευρίστηκα...Να υπάρχει πρόβλημα με την αυξομοίωση της τάσης το αποκλείω γιατί θα άναβε και θα έσβηνε μόνο.
Οπότε...ή είναι χαλασμένη ή είναι δαιμονισμένη!!
Να πάρω το μαγαζί που την πήρε ή να φωνάξω τον παπά της ενορίας μου;;

Μέχρι και βίντεο με το κινητό μου τράβηξα μήπως με περάσουν για τρελό και δεν με πιστεύουν!

Last edited:
Re: Δαιμονισμένη Τηλεόραση

Μόλις ήρθα στο γραφείο...δεν έχω κοιμηθεί...εδω και δύο βράδια...Ο λόγος;; Η καινούργια μου τηλεόραση έιναι δαιμονισμένη:violent-smiley-008:!!

Σοβαρά τώρα κάπως έτσι έιναι: Πήρα την Samsung LE32R86W την Παρασκευή που μας πέρασε, την έστησα αλλά δεν πρόλαβα να κάτσω να σχοληθώ και πολύ γιατλι έλειπα το σ/κ. Ηρθε η Δευτέρα πήγα για δουλειά, γύρισα και ασχολήθηκα με τις ρυθμίσεις, συντονισμό καναλιών κ.τ.λ. Ολα ωραία, έπεσα για ύπνο και...ξύπνησε κάποιο άρχαίο πενύμα της Samsung και άρχισε το πανηγύρι!! Κατα τις 3 πετάγομαι από τον ύπνο και ακούω να γινεται στο καθιστικό μάχη! Επαιζε μια διαφήμιση telemarketing στο τέρμα! Πάω να δω τι γίνεται, δεν μπορώ να το εξηγήσω, την κλείνω. Μετά από καμιά ώρα ξαναπετάγομαι, ακούγεται πάλι η τηλεόραση και αυτή την φορά ακούγεται να αλλάζει κανάλια:twoguns:!!! Δεν βλέπει telemarketing φαίνεται ο δαίμονας...πάω στο καθιστικό, έχω εκνευριστεί, την βγάζω από την πρίζα και προσπαθώ να κοιμηθώ και πάλι. Χθες το απόγευμα, με το που γύρισα ασχολήθηκα εκ νέου με...τον εξορκισμό. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
#ανάβει και σβήνει μόνη της, το λαμπάκι stand by είτε ανάβοσβήνει, είτε μένει ανοιχτό(το φυσιολογικό). Ενα άλλο LED στο κεντρο του πλαισίου που ανάβει κανονικά μόλις ανοίξεις την τηλεόραση τωρα δεν κλέινει ποτέ.
# Στην αρχή έδειχνε τα κανάλια που είχα συντονίσει, τώρα δέιχνει μόνο κάτι χιόνια, και ήχο.
# Είτε μένει σε ένα κανάλι, είτε προχωράει μόνη της ένα-ένα τα κανάλια (δεν εννοώ το scaning)
# Aλλάξε μόνη της της ρυθμίσεις, εμφανίζει το μενου, το κλέινει, το ξανανοίγει, προχωράει μέσα στο μενού, βγαίνει, ανοίγει την φωνή, την κλείνει κ.τ.λ
# Τα κουμπιά στο πλαίσιο της τηλεόρασης δεν δουλεύουν, αν και είναι κάτι σαν touch κουμπιά που τα πατάς στο πλάι τους. Δοκίμασα να πατήσω παντού, δεν δουλεύουν.
Να μην τα πολυλογώ, αυτά είναι γενικά τα συπτώματα, χθες ξέχασα να την βγάλω από την πρίζα και ξαναπετάχτηκα και ξαναεκνευρίστηκα...Να υπάρχει πρόβλημα με την αυξομοίωση της τάσης το αποκλείω γιατί θα άναβε και θα έσβηνε μόνο.
Οπότε...ή είναι χαλασμένη ή είναι δαιμονισμένη!!
Να πάρω το μαγαζί που την πήρε ή να φωνάξω τον παπά της ενορίας μου;;

Καλημέρα, ασυνήθιστο θέμα.
Προφανώς κάτι συμβαίνει με την τάση στο ρεύμα της τηλεόρασης, γνώμη μου μίλησε με το μαγαζί και εάν δεν δείς προκοπή φώναξε παππά:flipout:
κράτα μας ενημέρους, συγνώμη, για το σχόλιο αλλά μάλλον είναι χαλασμένη:ernaehrung004:

Και αλλοι δυο φιλοι μου που την πηραν αυτο επαθαν,ειναι γενικο το κακο,αλαξε μαρκα καλυτερα.

Απάντηση: Δαιμονισμένη Τηλεόραση

Πουλα την στο ebay σαν δαιμονισμένη, θα βγάλεις τρελλο μεροκάματο και θα πάρεις dila!!!

Σοβαρα τώρα παρε τους ενα τηλεφωνάκι να την κοιτάξουν!!!

μια μερα που ειχα πiει "λιγο" νομιζα οτι και η δικη μου ανοιγοκλεινε μονη της

μετα ανακαλυψα οτι καθομουν πανω στο remote :flipout:

Και αλλοι δυο φιλοι μου που την πηραν αυτο επαθαν,ειναι γενικο το κακο,αλαξε μαρκα καλυτερα.

Τι εννοείς το ίδιο έπαθαν; Την ίδια τηλεόραση με τα ίδια προβλήματα;; Από άλλους που την έχουν εδω μέσα ´δεν έχει αναφερθεί τίποτα τέτοιο...

Το θέμα μεταφέρθηκε στην κατηγορία "Service, βλάβες, επισκευές".
Φίλε magualla, τηλεφώνησε αμέσως το service ή το κατάστημα που την αγόρασες και ενημέρωσέ τους για το πρόβλημά σου. Η τηλεόραση όντως έχει πρόβλημα.
Φίλε teo35, δεν σημαίνει ότι επειδή χάλασε η συγκεκριμένη ότι όλες οι τηλεοράσεις Samsung έχουν πρόβλημα. Κι εμείς έχουμε Samsung εδώ και 2 χρόνια, την έχουμε σκίσει κιόλας με το συμπάθειο :earmuffs: και δεν έχει πάθει τίποτα. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις μάρκες. Από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με ηλεκτρονικά κυκλώματα και τα σχετικά, είναι να μην σου τύχει που λέμε. -bye-

#ανάβει και σβήνει μόνη της, το λαμπάκι stand by είτε ανάβοσβήνει, είτε μένει ανοιχτό(το φυσιολογικό). Ενα άλλο LED στο κεντρο του πλαισίου που ανάβει κανονικά μόνο μόλις ανοίξεις την τηλεόραση τωρα δεν κλέινει ποτέ.

Για το LED στο κέντρο της οθόνης και για άνοιξε-κλείσε διαφορετικές ώρες
υπάρχουν ρυθμίσεις που σίγουρα δεν τα πείραξες διαβάζωντας και τα υπόλοιπα που συμβαίνουν. Θέλουμε το βιντεάκι να το δούμε και μέσα στο πλάνο να είναι και το τηλεκοντρόλ για να σε πιστέψουμε (πλάκα κάνω γύρνα την πίσω και κάνε τους και ένα demo).

έχω την 23R86 μη δαιμονισμένη.

Κατα τις 3 πετάγομαι από τον ύπνο και ακούω να γινεται στο καθιστικό μάχη!

:grandpa: Μήπως απλά έχει κολλήσει το τηλεκοντρόλ. το έχεις κάπου που μπορεί να στείλει σήμα στην τηλεόραση και αυτό στέλνει τυχαία σήματα;

Αν ναι, ζήτα αντικατάσταση του τηλεκοντρόλ.
Αν όχι, ζήτα άμεση αντικατάσταση της τηλεόρασης.
Αν δεν έχεις παιδάκι κράτα την τηλεόραση να σου κάνει προπόνηση για όταν αποκτήσεις.

Το πιθανότερο είναι να τα έχει παίξει, για να είσαι όμως σίγουρος πως δέν την επηρεάζει κάποια πηγή υπερύθρων, βρές το "μάτι" του δέκτη IR κάπου χαμηλά στην πρόσοψη της TV και κάλυψέ το με μαύρη μονωτική ταινία.
Αν πάλι κάνει κόλπα δέν αποφεύγεις να την πάς πίσω.
Μήπως έχεις κανένα remote control extender για αναμετάδωση IR ανάμεσα σε υπνοδωμάτιο καθιστικό?

Πάντως, οφείλω να σε ενημερώσω ότι φίλος που έπεσε σε παρόμοια περίπτωση έχει βγάλει τρελά λεφτά γιατί το γύρισε επαγγελματικά στο μέντιουμ-διαλογιστής και επικοινωνεί με τα πνεύματα μέσω της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, συντονίζει στα χιόνια (όπως και εσύ) και ακούει φωνές από το υπερπέραν και οι πελάτες έτσι μιλάνε με τους προγόνους τους ή ξορκίζουν τα κακά πνεύματα που τους ταλαιπωρούν.

Με 200 Ευρώ την επίσκεψη σε 25 επισκέψεις (χαλαρά 5 ημέρες) αναβαθμίζεσαι σε Pioneer reference Kuro κτλ. Το μόνο ερώτημα είναι αν η εφορία δικαιολογεί αποσβέσεις στο εργαλείο του νέου επαγγέλματος, την Samsung!

:devil-smiley-029::angel::devil-smiley-029::angel::devil-smiley-029::angel::devil-smiley-029::angel::devil-smiley-029::angel:

Κράτα το video που τράβηξες για να έχεις τα δικαιώματα όταν θα βγει η ταινία - " LCD from hell " :flipout:

Κουράγιο με το service και κράτα μας ενήμερους. Και εγώ Samsung έχω.

Για το LED στο κέντρο της οθόνης και για άνοιξε-κλείσε διαφορετικές ώρες
υπάρχουν ρυθμίσεις που σίγουρα δεν τα πείραξες διαβάζωντας και τα υπόλοιπα που συμβαίνουν. Θέλουμε το βιντεάκι να το δούμε και μέσα στο πλάνο να είναι και το τηλεκοντρόλ για να σε πιστέψουμε (πλάκα κάνω γύρνα την πίσω και κάνε τους και ένα demo).

έχω την 23R86 μη δαιμονισμένη.

Πίστεψε με το βιντεάκι το τράβηξα με το τηλεκοντρόλ να φαίνεται μεσα στο πλάνο για να δείξω ότι δεν το πειράζω!! Για το LED και τον χρονοδιακόπτη άνοιξε κλείσε, βρήκα τις ρυθμίσεις, τις έιχα όλες στο OFF και παρόλα αυτά ο δαίμονας τα δικά του...
Παρακαλάω να μην αρχίσουν τα μανουριάσματα εκεί στον Κολομβούνη που την πήρα γιατί θα τους....καταραστώ!
Τώρα που το σκέφτηκα μπορώ να μπω στο service menu και να δω πόσες ώρες έχει πάιξει η τηλεόραση; Ισχύει κάτι τέτοιο; Ετσι για να δω μήπως που πούλησαν κανά μεταχειρισμένο διάβολο...

ειμαι 99% σιγουρος οτι φταιει το τηλεκοντρολ !!!

ετσι μου εκανε ενας DENON AV 1802 ενυσχητης που ειχα !
εκει που ακουγα το βραδυ σιγα και κοιμοταν ολοι ανογε η ενταση στο τερμα .....

και ηταν το τηλεκοντρολ!

Θα δοκιμάσω όταν πάω σπίτι να την ανοίξω και μετά να βγάλω τις μπαταρίες από το τηλεκοντρολ για να δω αν φταίει αυτό. Πάντως υπάρχει και πρόβλημα με τα κουμπιά στο πλαίσιο που δεν λειτουργούν.

Οτι και να φταίει τέλοσπάντον...εγώ θέλω να βρεθεί λύση. Ενημέρωσα ήδη το μαγαζί, περιέγραψα τα συπτώματα και μου είπε ότι θα ξανακαλέσουν μόλις μιλήσουν με την αντιπροσωπία.

Για να δούμε...

Συνήθως όταν χαλάει το τηλεκοντρόλ σπαμάρει τόσο την τηλεόραση με εντολές που τα κουμπιά πλέον δείχνουν να μη δουλεύουν.
Δοκίμασε το κόλπο με την ταινία ή κάποιο αντικείμενο μπροστά από το μάτι της τηλεόρασης. Δεν χάνεις τίποτα.

Απάντηση: Re: Δαιμονισμένη Τηλεόραση

Συνήθως όταν χαλάει το τηλεκοντρόλ σπαμάρει τόσο την τηλεόραση με εντολές που τα κουμπιά πλέον δείχνουν να μη δουλεύουν.
Δοκίμασε το κόλπο με την ταινία ή κάποιο αντικείμενο μπροστά από το μάτι της τηλεόρασης. Δεν χάνεις τίποτα.

Συμφωνώ απόλυτα. Το έχει κάνει και στην τηλεόραση ενός φίλου και μόλις βγάλαμε τις μπαταρίες από το remote ηρέμησαν τα πράγματα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Φυσικά πήγε κι αγόρασε νέο τηλεκοντρόλ, αλλά αυτό φυσικά είναι το λιγότερο. Δοκίμασέ το και ενημέρωσέ μας :ernaehrung004:

Δεν την πας στον Χαρδαβέλα ? με μια καλή "μαρτυρία" θα τσιμπήσεις τρελό μεροκάματο :smile:

Οκ, θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα πάω σπίτι να δω αν φταίει τελικά το τηλεκοντρόλ. Στο μεταξύ με πήραν τηλέφωνο από τον Κολομβούνη, θα γίνει κανονικά αντικατάσταση, έγινε παραγγελία ήδη για καινούργια τηλεόραση (θα έιναι έτοιμη για παραλαβή την Παρασκευή μάλλον από ότι μου είπαν) και μου ζήτησαν να τους πάω την δικιά μου στο κατάστημα τους.
Μπράβο τους, μέχρι ώρας πολύ γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση...