τρελη απορια!!!

nikoskaz

Senior Member
9 November 2008
351
καλησπερα σας! καποιος μου προτεινε τη συνδεση ολοκληρωμενου av με δικαναλο λαμπατο ενισχυτη για καλυτερη αποδοση οταν ακουω μουσικη! εσεις τι λετε?? τρελο?

Ελπίζω να έχει έξοδο προ-ενίσχυσης και να μην εννοείς να συνδέσεις την κανονική του έξοδο, τοτε είσαι οκ! :) Βέβαια ισχύει αυτό που είπε ο "μεγάλος" Γιάννης. (εγώ είμαι ο μικρός)

συμφωνω απολυτα με τα παραπανω.
Μάλλον όμως ένας τελικός μετά τον av ειναι περισσότερο χρήσιμος για τα καλύτερα αποθεματα ισχυος.
Επίσης ο συνδυασμός λάμπας + av θα μπορούσε να δουλεψει και ανάποδα: προενισχυτης λάμπας και τελικός ο υπαρχον av!!!

καλησπερα σας! καποιος μου προτεινε τη συνδεση ολοκληρωμενου av με δικαναλο λαμπατο ενισχυτη για καλυτερη αποδοση οταν ακουω μουσικη! εσεις τι λετε?? τρελο?

Εγω το εχω κανει αυτο και σαφως ειναι καλυτερα αλλα πρεπει με καποιο τροπο να απομονωσεις τις εξοδους(των ηχειων)του AV σου, ο δικος μου AV, εχει επιλογη speakers off.

OK παιδια σας ευχαριστω ολους! θα ξεκινησω με τον av κ blue ray λοιπον κ μετα να μαζεψουμε κανα φραγκο για ενησχυτη δικαναλο κ cd player της προκοπης!