Τρελό κόλλημα...

KBrutZ

Established Member
7 January 2009
111
Χτές κάνοντας κάποια update στο Cydia ....στην επανεκκίνηση μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ...κόλλησε το τηλ. στην αρχική οθόνη με το μηλαρακί!

Να αναφέρω ότι η συσκευή είναι η 2G με Firmware 2.2.1...
Υποθέτω πως κάποια από τις αναβαθμίσεις που έκανα είναι για το Firmware 3.0 ...κ γιαυτό τα είδε κολλιόμενα το τηλ.
Δοκίμασα να κάνω restore αλλά το κιν. αρνιέται πεισματικά να μπει σε κατάσταση DFU mode...κ όταν πάει να κάνει κάτι κ να το δει το itunes μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα :

"the ipod software update server could not be contacted"

Καμιά ιδέα;

Τώρα το μόνο που βλέπω να μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το 3.0 λογισμικό.....κ ελπίζω να μπορείς να το ξεκολλήσεις...
Τι έκδοση iTunes έχεις ;

αν θυμάμαι καλά την προτελευταία...
Πως ακριβώς θα κάνω αυτό που λες μιας κ δεν βλέπει την συσκευή το itunes?

Θα πρέπει να κατεβάσεις το λογισμικό για ξεκλείδωμα του 3.0, το RedSnow είναι νομίζω το καλύτερο, είτε για mac, είτε για windows. Δεν χρειάζεται το iTunes να βλέπει το τηλ. Το πρόγραμμα αυτό βλέπει το τηλ σου κατευθείαν. Δοκιμασέ το.

Re: Απάντηση: Τρελό κόλλημα...

Θα πρέπει να κατεβάσεις το λογισμικό για ξεκλείδωμα του 3.0, το RedSnow είναι νομίζω το καλύτερο, είτε για mac, είτε για windows. Δεν χρειάζεται το iTunes να βλέπει το τηλ. Το πρόγραμμα αυτό βλέπει το τηλ σου κατευθείαν. Δοκιμασέ το.

ok...thnks
Έχεις κατα νου κανένα link με κάποιο tutorial της όλης διαδικασίας ??

Ψάξε το όνομα στο google, το 1ο που θα σου βγάλει, το ακολουθείς.... :)
Δες κ στο iphonehellas.

Η διαδικασία ξεκλειδώματος δεν είναι νόμιμη, οπότε καλό είναι να μην την συζητάμε εδώ μέσα... :)

Re: Απάντηση: Τρελό κόλλημα...

Ψάξε το όνομα στο google, το 1ο που θα σου βγάλει, το ακολουθείς.... :)
Δες κ στο iphonehellas.

Η διαδικασία ξεκλειδώματος δεν είναι νόμιμη, οπότε καλό είναι να μην την συζητάμε εδώ μέσα... :)

οκ ...κάτι βρήκα...θα ψάξω κ θα σου πω τι θα δείξει η νεκροψία...

Last edited by a moderator:
τελικά μπήκσα σε κατάσταση restore...έφταιγε το ότι δεν ήμουν on-line όταν προσπαθούσα να μπω σε dfu mode...
Και τώρα τι....???