Τρια κουταβια ψαχνουν για σπιτι

tegonik

Supreme Member
22 July 2006
6,022
Athens
Καποιο κτηνος που πιστευει προφανως οτι του ανηκει ο πλανητης και μπορει να περνει αυτος τις αποφασεις για το ποιος θα ζησει και ποιος οχι ,

αποφασισε την Κυριασκη του Πασχα οτι τα τρια νεογεννητα κουταβακια που ειχε κανει η σκυλα του θα ειχαν καλυτερη τυχη 'στα σκουπιδια' παρα στην αγκαλια της μητερας τους .Πεταξε λοιπον τα τρια νεογενητα στον καδο και ευτυχως βρεθηκαν απο εμενα πριν το μοιραιο.Τα κουταβια δειχνουν υγιεστατα και ειναι πανεμορφα.Θα πανε και στον κτηνιατρο αυριο το πρωι για να εξεταστουν εκτενεστερα.Ειναι μαυρα με καφε πατουσες και δειχνουν να ειναι απο ρατσα κατι μεταξυ ντοπερμαν και ροντβαιλερ (τουλαχιστον χρωμτικα).Οποιος εχει τον χωρο και την διαθεση να αποκτησει εναν πιστο φιλο τωρα ηρθε η ωρα.Θα ακολουθησει και φωτο.ευχαριστω-bye-

Να ενημερωσω οτι δεν ισχυει πλεον η προσφορα διοτι δυο απο τα τρια κουταβακια απεβιωσαν και το τριτο χαροπαλευει μετα απο χαλασμενο γαλα που αγορασθηκε απο petshop.Για τα πρακτικα αυριο το πρωι στελνω δειγμα στο χημειο του κρατους και ειμαι αποφασισμενος να το παω πολυ μακρια το θεμα...
και ο λογος ειναι οτι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Κρίμα...................

Απλά να ξέρεις ότι τα κουτάβια (σκυλιά-γατιά) πρέπει να πίνουν γάλα μόνο σε σκόνη.

Ενημέρωσε όταν έχεις νεότερα. Προσωπικά με ενδιαφέρει.

απεβιωσε και το τριτο και δυνατοτερο σημερα.το γαλα ηταν σκονη και ειδικο(υποτιθεται) για νεογεννητα.Απλα το λαθος μου ειναι οτι το εφτιαχνα σε πλαστικο μπιμπερο που δεν ηταν διαφανο και δεν μπορεσα εγκαιρως να δω οτι το γαλα εβγαζε ματια οτι ειναι τουλαχιστον 10ετιας...
εστειλα δειγμα σε φιλο μου που εργαζεται στο υπουργειο υγειας με σκοπο να αναλυθει στο χημειο του κρατους και να μου αποσταλουν τα αποτελεσματα
βεβαια ο χρονος ειναι κατα μου..
30+ μερες μου ειπε για αποτελεσματα..
τι στα σκ..α...στη NASA το στελνουνε....
θα σας ενημερωσω για οποιαδηποτε εξελιξη...προς το παρων θλιψη..

απεβιωσε και το τριτο και δυνατοτερο σημερα.το γαλα ηταν σκονη και ειδικο(υποτιθεται) για νεογεννητα.Απλα το λαθος μου ειναι οτι το εφτιαχνα σε πλαστικο μπιμπερο που δεν ηταν διαφανο και δεν μπορεσα εγκαιρως να δω οτι το γαλα εβγαζε ματια οτι ειναι τουλαχιστον 10ετιας...
εστειλα δειγμα σε φιλο μου που εργαζεται στο υπουργειο υγειας με σκοπο να αναλυθει στο χημειο του κρατους και να μου αποσταλουν τα αποτελεσματα
βεβαια ο χρονος ειναι κατα μου..
30+ μερες μου ειπε για αποτελεσματα..
τι στα σκ..α...στη NASA το στελνουνε....
θα σας ενημερωσω για οποιαδηποτε εξελιξη...προς το παρων θλιψη..

Kριμα,Λυπαμαι αφανταστα!!!(Μπραβο σου παντως,οι μισοι ανθρωποι να ειχαν τα μισα σου αισθηματα,ο κοσμος θα ηταν πολυ καλλυτερος).Το κουτι το εχεις??Δεν γραφει ημερομηνια ληξεις??Το petshop τι λεει???

Πολλα μπραβο για την προσπαθεια που εκανες για τη σωτηρια των κουταβιων. Ειναι σιγουρο οτι εφταιξε το γαλα για το χαμο τους; Μηπως εφταιξε κατι αλλο ή ακομα κι οτι απομακρυνθηκαν απο τη μητερα τους αμεσως μετα τη γεννηση; Κριμα γιατι σιγουρα θα εβρισκαν σπιτι.

Re: Απάντηση: Τρια κουταβια ψαχνουν για σπιτι

ή ακομα κι οτι απομακρυνθηκαν απο τη μητερα τους αμεσως μετα τη γεννηση;

Το ότι δέχτηκαν το γάλα, μάλλον είχαν πολλές πιθανότητες να ζήσουν. Ιδιαίτερα αφού δέχοταν τροφή από μπιμπερό.

Re: Απάντηση: Τρια κουταβια ψαχνουν για σπιτι

παιδιά ας μην δημιουργούμε στον tegoniκ τύψεις μεγαλύτερες απο ότι έχει ήδη...ο άνθρωπος έκανε το καλύτερο δυνατόν και του αξίζουν χίλια μπράβο.

Φυσικά, συζήτηση κάνουμε.

Αυτό έλειπε να την ακούσει και από πάνω. Μόνο που τα μάζεψε είναι σαν να ζούν τώρα.

χαιρομαι που υπαρχουν 'ανθρωποι' σαν και εσας που κατανοουν,νοιαζονται και ενδιαφερονται.Μπραβο σας!η ιστορια για εμενα ηταν αρκετα τραγικη.Τα ζωακια παρολο νεογνα ειχαν πολυ καλες αντιδρασεις και ορεξη για ζωη.Τους κοπηκε αποτομα οταν τραφηκαν με το συγκεκριμενο γαλα.φυσικα και δεν θα προχωρήσω σε νεκροψια (εχουν θαφτει ηδη) αλλα ειμαι σχεδον βεβαιος για την αιτια θανατου.τα θανατωσε ο κυριος του petshop για μολις 4 ευρω...

-ημερομηνια δεν αναγραφετε στην σακουλα μιας και η συσκευασια κιλου γινεται απο το ιδιο το petshop απο μια 25κιλη συσκευασια.το θεμα ειναι οτι ο ιδιοκτητης αρνηθηκε να μου δειξει την ημερομηνια που αναγραφετε στην αρχικη συσκευασια παρολο που επενα εντονα.Μονο και μονο αυτο, εμενα μου φτανει για να καταλαβω την ενοχη του - καθως και τα test που εκανα κατοπιν με το ιδιο γαλα -

συναθρωποι ευχαριστω για την κατανοηση.

Λυπαμαι πολυ για τα σκυλακια ρε γμτ, αλλα πλεον τιποτα δε με παραξενευει. Εχοντας δει 3 απο τα σκυλια μου να πεθαινουν απο φολα μπροστα μου, τα περιμενω ολα απο μερικα κτηνη που ονομαζονται ανθρωποι.

Λυπαμαι πολυ για τα σκυλακια ρε γμτ, αλλα πλεον τιποτα δε με παραξενευει. Εχοντας δει 3 απο τα σκυλια μου να πεθαινουν απο φολα μπροστα μου, τα περιμενω ολα απο μερικα κτηνη που ονομαζονται ανθρωποι.

Ειλικρινά δε ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου.

Θα το συνηθιζες. Πλεον κοντευω να φτασω τα ορια της πληρους αναισθησιας. Εχουν περασει απο τα χερια μου κοντα στα 35 σκυλια, και εχω καταληξει μονο με 2 για διαφορους λογους.