TRIANGLE

Status
Not open for further replies.

tdman

Senior Member
:drummer:
πωλουνται ηχεια Triangle Comete, 150w(max) , ευαισθησιας 91 DB, με αντισταση 4Ω ,σε καλη κατασταση
διαστασεις Υψος 40 cm, Πλατος 22 cm, Βαθος 28 cm
δυνατοτητα διπλοκαλωδιωσης .Τιμη 190 ευρω

:drummer:
...θα ηθελα να διευκρινησω σχετικα με την εκδοχη της ανταλλαγης ,με ενδιαφερει καποιο cd player ( και transport....) η και καποιο dac...
(ενισχυτες -ηχεια καλωδια κλπ δεν μ ενδιαφερουν)

...τυχον διαφορα τιμης συζητησιμη αναλογα την προταση...

ευχαριστω

κατ αρχην τα εχω περιπου απο το 2003,αγορασμενα καινουρια,ΑΛΛΑ...αν εχουν παιξει συνολικα κανα μηνα ειναι ζητημα (ο λογος ειναι γιατι ποτε δεν στηθηκε εκεινο το δευτερο συστημα,για το οποιο τα αγορασα,κι ετσι το λιγο που επαιξαν ,ηταν σαν monitor στο pc )

φωτο (αν δεν μου τις σβυσουν κι αυτες ....) μπορεις να δεις εδω

http://img842.imageshack.us/img842/6653/img0373h.jpg

http://img651.imageshack.us/img651/7041/img0374j.jpg

οι φωτογραφιες ειναι απο τα δικα μου κι οχι καποιες απο το νετ

για οτιδηποτε θελησεις στην διαθεση σου

ευχαριστω τακης

γεια χαρα
τα ηχεια προς πωληση ισχυουν ακομα
και αν τα βαλω σε ενισχυτη στα 8ωμ τι γινεται?
ευχαριστω

γεια χαρα
τα ηχεια προς πωληση ισχυουν ακομα
και αν τα βαλω σε ενισχυτη στα 8ωμ τι γινεται?
ευχαριστω

τα ηχεια υπαρχουν...

ο ενισχυτης που εχεις οδηγει μονο 8 ωμα??? η γνωμη μου ειναι οτι αυτο το ηχειο δεν θα δυσκολεψει καποιον ενισχυτη !!
παντως αν εισαι Αθηνα ,κανονιζουμε να φερεις τον ενισχυτη σου για ακροαση

kalhmera td
dysthxws eimai krhth kai enisxyth den exw akoma
prwta hxeia k meta enisxyth
exw enan kenwood 3020 se 15etias
kai enan teliko lampato idiokataskeyh se palio quad pro
omologw oti psaxnw na vrw triangle ex apo gallia opou pwlounte poly poly f8hna fysika ws xwra kataskeyhs
alla nomizw oti ta dineis se antagwnistikh timh asxetws hlikias, efoson h xrhsh tous einai mhdaminh opws les

kalhmera td
dysthxws eimai krhth kai enisxyth den exw akoma
prwta hxeia k meta enisxyth
exw enan kenwood 3020 se 15etias
kai enan teliko lampato idiokataskeyh se palio quad pro
omologw oti psaxnw na vrw triangle ex apo gallia opou pwlounte poly poly f8hna fysika ws xwra kataskeyhs
alla nomizw oti ta dineis se antagwnistikh timh asxetws hlikias, efoson h xrhsh tous einai mhdaminh opws les

εγω τα ηχεια παντως τα εχω δοκιμασει με αρκετους ενισχυτες ,οπως (pioneer 2x 15 w ,sony 2x20 εποχης του 1975 -1978 ,αλλα και με μικρους λαμπατους -κανα δυο ιδιοκατασκευες φιλων -το ενα με 1 el 84 στο καναλι--νομιζω 5βαττακια??και το αλλο με μια el34 στο καναλι καπου στα 10 βαττακια???) και πηγαν παααραα πολυ καλα!!! βεβαια δεν ειπαν οχι στα 2χ60 βαττ ενος nad ολοκληρωμενου που ειχα (δεν θυμαμαι μοντελο ομως)

οσο για την ηλικια του ηχειου,επειδη η αναρτηση του γουφερ δεν ειναι λαστιχο,αλλα κατι σαν <<υφασμα>> με πτυχες,δεν το εχει επηρεασει ο χρονος

Last edited:
Status
Not open for further replies.