Tring και National Geographic

gkirle

Established Member
25 May 2010
111
Καλησπερα.Υπαρχει ρε παιδια κανεις κατοχος του πακετου tring που να μπορει να μου επιβεβαιωσει η οχι τη θεαση του National Geographic? Εγω αγορασα τη συνδρομη και δε μου το ανοιγει.

Δεν ξέρω τι υποπακέτα υπάρχουν (αν υπάρχουν), λογικά θα έπρεπε να ανοίγει πάντως...

Θεωρητικά όλα τα καναλια του Tring εκπέμπουν απο την 11283 οριζόντια και δεν βλέπω να υπάρχει National Geographic. (Νομίζω μάλιστα πως στην Αλβανία το έχει ο ανταγωνιστής Digitalb)

Το έχει όμως στα κανάλια ντοκιμαντέρ στο site του tring, οπότε δεν μπορεί να μην ανήκει στο πακέτο...

(btw, το συγκεκριμένο κανάλι στην συχνότητα 11014V από ότι βλέπω έχει και τριπλή κρυπτογράφηση, cryptoworks, conax (που έχει και το tring) και nds)

Last edited:
Στη συχνοτητα του Tring δεν υπαρχει οντως.Στο site ομως του tring το παρουσιαζει κανονικα. Επισης στο king of sat και στη συχνοτητα 11014 λεει πως το National μεταξυ αλλων πακετων προερχεται και απο το tring. Απο αυτη τη συχνοτητα το κατεβαζω το καναλι αλλα ειναι scrambled.Αμα καποιος εχει tring θα ηταν πολυ χρησιμη η γνωμη του.Οπως και να χει αυριο θα παρω τηλ απο εκει που πηρα τη καρτα να ρωτησω.

Τελικά φίλε gkirle βρήκες άκρη?
Πήρα την κάρτα για έναν δικό μου και από ότι πρόλαβα να δω όταν του έστησα το μηχάνημα, δε το είχε μέσα. Πάντως είναι γεγονός πως στο site το αναφέρει. Το ίδιο συμβαινει και με το ΜGM και κάποιο άλλο ακόμα που δε θυμάμαι τώρα. Θα το τσεκάρω πάλι το Σ/Κ που θα πάω από κει.

και εγω που εχω καρτα tring το καναλι δεν το βλεπω.γενικα στο σαιτ οι αλβανοι αλλα γραφουν και αλλα καναλια εχουν.δεν ειναι της εμπιστοσυνης.εγω βασικα την πηρα για premier και το ελληνικο πρωταθλημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.δοιχνει μεχρι και 5 παιχνιδια απο ελλαδα.:firstprize:

Ναι, έτσι είναι! Πάντως γι αυτά που προσφέρει η τιμή είναι σούπερ. Εμένα η ελληνική μπάλα με ενδιέφερε, οπότε οκ! Πάντως αν έχεις την απλή tring και όχι την plus τότε τα παιχνίδια τη premier league στις 15.00 ώρα αγγλίας (νομίζω 17.00 εδώ) δεν βλέπονται. Την ώρα εκείνη το κανάλι είναι encrypted.
Αν βγαίναν και οι υπότιτλοι από τις ταινίες θα μασταν καλύτερα. Αλήθεια, γιατί δε πετάνε καμια επιλογή για ελληνικό ήχο και στα άλλα κανάλια να σαρώσουν την ελληνική αγορά?

Έχει φίλε μου επιλογή και διαλέγεις ελληνικό ήχο!! Κάνει την αναμετάδοση από τo ελληνικό συνδρομητικό κανονικά.