Τροφοδοτικο DACMAGIC

vasada

Supreme Member
19 August 2007
4,616
Κόρινθος
To τροφοδοτικο του DACMAGIC μου ειχε το εξης προβλημα απο καιρο.

Το πλαστικο περιβλημα ειχε σπασει, με αποτελεσμα να μην ειναι πολυ σταθερο και τελικως να ανοιγει το καπακι. Το επιασα με λαστιχο, το εβαλα να ακουμπαει καλα στο πολυμπριζο και το αφησα.

Την προηγουμενη εβδομαδα το μηχανακι δεν ανοιγε. Κοιταξα πισω και ειδα οτι το τροφοδοτικο ηταν διαλυμενο.

Μια γρηγορη αναζητηση εδειξε οτι υπαρχει γνωστο θεμα με τα πλαστικα του τροφοδοτικου.

Το δηλωσα στο σαιτ της Cambridge και περιμενω να μου στειλουν καινουριο.

Εχει αλλος το ιδιο προβλημα?

To παλιό στρογγυλό βαρελάκι το X-PSU της MF είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση που βελτιώνει και τον ήχο του.
Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις και diy σαν αυτό ή αυτό.

Εγω ειχα ζητησει την αλλαγη απο την CA οταν ειδα στο σαιτ τους οτι και το δικο μου ηταν στα... προβληματικα, αλλα χωρις να 'χω πραγματικα καποιο προβλημα οπως εσυ.

Το καλο ειναι οτι σε ελαχιστες μερες ειχα το καινουργιο, αν βαριεσαι να περιμενεις ελα να σου δωσω το παλιο το δικο μου που ειναι ενταξει.

Το δικο μου διαλυθηκε κυριολεκτικα.

Ευχαριστω για την προσφορα. Προς το παρον βολευομαι με ενα Beresford. Ποσο καιρο εκαναν να στο στειλουν?

Το δικο μου διαλυθηκε κυριολεκτικα.

Ευχαριστω για την προσφορα. Προς το παρον βολευομαι με ενα Beresford. Ποσο καιρο εκαναν να στο στειλουν?

Και το δικό μου είχε πρόβλημα και μου στείλανε το καινούργιο σε 40 μέρες. Ευτυχώς το παλιό δούλευε κανονικά. Μόνο τα πλαστικά του είχαν διαλυθεί.

Δοκίμασε και στον τοπικό αντιπρόσωπο (Best Buy). Το πρόβλημα είναι γνωστό και σε αυτούς.

Bart

Δοκιμασα και μου ειπε οτι ενω του ειχαν πει οτι θα του εστελναν πολλα καινουρια για να εχει να δινει, τελικα με παρεπεμψε κι αυτος στη σελιδα του κατασκευαστη.

40 ημερες ειναι πολλες.

Τυχεράκηδες !

Εγώ φαίνεται έπεσα πάνω σε ώρα αιχμής και περίμενα ένα μήνα !

Πάντως αφού το προηγούμενο τροφοδοτικό δούλευε κανονικά (και δουλεύει ακόμα, μόνο τα πλαστικά στις βίδες έχουν σπάσει και με ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας όλα καλά) δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. :2thumb22sup: