Τροφοδοτικό

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να φτιάξω η να βρώ έτοιμο τροφοδοτικό 16v 2Amp ποιοτικό,σταθεροποιημένο σε δικό του κουτί με υποδοχή για ρευματολήπτη IEC;

Ευχαριστώ.

Re: Τρπφπδοτικό

Παρακαλώ τους διαχειριστές να διορθώσουν τον τίτλο του νήματος σε "Τροφοδοτικό" ευχαριστώ

μηπως κατι δεν λες καλα ?
καλυτερα να πεις τι ειδους συσκευη θελεις να τροφοδοτησεις αν ειναι απλα 16 βολτ η δυο επι 16 και εαν τελικα θελεις τροφοδοτικο audiophile γιατι αν ναι δυσκολα και ακριβα θα το βρεις στο εμποριο ..μαλλον για κατασκευη το βλεπω

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

16VOLT 2Aμπερ
Και να είναι κάτι καλύτερο απο αυτά τα έτοιμα switching που βρίσκω στο εμπόριο, και εγώ για κατασκευή το βλέπω αλλα που να απευθυνθώ..

δεν νομιζω οτι ενα ζουπερ ντουπερ τροφοδοτικο για αυτη την συσκευ εχει να σου προσφερει κατι καλυτερο σε επιδοσεις απο οτι εχεις αυτη την στιγμη .

Ο λογος ειναι οτι η ακριβεια και σταθεροτητα που παρεχει αυτο το συστημα ειναι αμεσα εξαρτημενη απο τον ταλαντωτη ο οποιος εχει και αναδραση και αρα error correction

Αρα ενα καλοφιαγμενο τροφοδοτικο για αυτο εχει να σπου προσφερει πανω κατω ...η λιγο παραπανω απο οτι σου προσφερει η μαμα του . Τιποτα παραπανω ...

my 2 cents

φιλικα
Σακης Πετροπουλος

( θα ηθελα πολυ να μορουσα να σου πουλησω ενα τετοιο τροφοδοτικο το οποιο να αξιζε 500ευρω .Αλλα να εισαι σιγουρος οτι θα το εκανα μονο και μονο αν πρωτα εγω πιστευα οτι αξιζει τα χρηματα που δινεις )