Τρομερή διαφήμιση !

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,884
Αθήνα

Ετσι ειναι....

Να προσεχουμε τι λεμε στο κινητο στα Business Lounges των αεροδρομιων...ας ειναι και.... στην Ελβετια,στην Γερμανια,στη Σκανδιναβια...,οταν πιστευουμε πως "it s all greek to them"!:flipout:

Εχω ακουσει για Μακη, Τακη, Σουλα,Κουλα....για εταιρειες,προμηθειες,παραγγελιες....Οι πληροφοριες,μπορουν οποιαδηποτε στιγμη να "πεσουν" στα λαθος αφτια...

Πανω απ ολα,αξιζει παντα να ειναι κανεις ευγενικος.Φτανεις ταχυτατα στον "προορισμο σου"!:grandpa:

συμφωνω
λογω δουλειας ταξιδευω παρα πολυ συχνα και εχω φριξει με τους ελληναρες
πρεπει να ακουσει ολο το αεροδρομιο τι δουλεια κανεις,που πηγες,τι εκανες,τα παντα
Αλλα πιο πολυ μου την σπαει και μην παρεξηγηθεις που καταλαβαινω τις ελληνιδες χωρις καν να μιλησουν
ειναι οι μονες που φορουν γυαλια ηλιου ανεξαρτητως χωρου,καιρου κλπ
ειναι θεμα στυλ, η μη στυλ μαλλον

00020148.gif
00020148.gif

Αθάνατοι Έλληνες

συμφωνω
λογω δουλειας ταξιδευω παρα πολυ συχνα και εχω φριξει με τους ελληναρες
πρεπει να ακουσει ολο το αεροδρομιο τι δουλεια κανεις,που πηγες,τι εκανες,τα παντα
Αλλα πιο πολυ μου την σπαει και μην παρεξηγηθεις που καταλαβαινω τις ελληνιδες χωρις καν να μιλησουν
ειναι οι μονες που φορουν γυαλια ηλιου ανεξαρτητως χωρου,καιρου κλπ
ειναι θεμα στυλ, η μη στυλ μαλλον

Axaxaxaxaxxaxaxa!!!

Μαλλον εσενα θα συναντησα καπου....και δεν φορουσα και γυαλια ηλιου...!!!!:flipout:

Axaxaxaxaxxaxaxa!!!

Μαλλον εσενα θα συναντησα καπου....και δεν φορουσα και γυαλια ηλιου...!!!!:flipout:

μπορει :-)
αδικο εχω για τις γιαλαμπουκες?
δεν πρεπει να εισαι ελληνιδα τοτε αν δεν φορουσες.
οι ελληνιδες που μπαινουν σε αεροπλανο στο εξωτερικο εχουν τα εξης χαρακτηριστικα:
φορανε γυαλια σε μεγεθος παρμπριζ
και αν εχουν καποιον συνοδο να κουβαλαει τις σακουλες απο τα duty free θα κρατανε τσαντα φρεσκοαγορασμενη και θα μιλανε στο κινητο
την επομενη φορα παρατηρησε το, θα με θυμηθεις

χωρίς λόγια....

Φοβερή διαφήμιση! Μου ήλθε αμέσως στο μυαλό ο ορισμός της λέξης "μούντζα" που είχε δώσει ο αείμνηστος Φρέντυ Γερμανός στο Ευρωλεξικό του: "Διεθνές σημάδι αναγνωρίσεως δύο Ελλήνων στο εξωτερικό"!

Μπράβο βρέ Μπάμπη, μ' έκανες και γέλασα πρωϊ πρωϊ! Εμένα μου αρέσει η έκφραση του ταξιτζή!:flipout::flipout: