Tron: Ares (2025)

Αυτη η ταινια ποτε δεν θα γινει ευπεπτη.

Ευτυχως δηλαδη. Εδω το Matrix και υπηρχε κοσμος που μετα απο 3 θεασεις ακομα δεν ειχε καταλαβει τι ειχε παιχτει....

Αυτη η ταινια ποτε δεν θα γινει ευπεπτη.

Ευτυχως δηλαδη. Εδω το Matrix και υπηρχε κοσμος που μετα απο 3 θεασεις ακομα δεν ειχε καταλαβει τι ειχε παιχτει....
Το Tron Legacy (και από ότι φαίνεται το Tron Aries) είναι έτη φωτός μπροστά από τα Matrix 2, 3 και 4. Μιλάμε για την αποκαθήλωση μιας ταινίας που άλλαξε τα δεδομένα.
Το Tron, ήταν την εποχή του, κάτι ασυναγώνιστο, που σήμερα αρχίζουμε να το καταλαβαίνουμε. Το Legacy (για εμένα άξια συνέχεια), έχτισε πάνω στο original, χωρίς να το ισοπεδώσει ή σε κάνει να αναπολείς. Ειδικά η τεράστια διαφορά οπτικών εφέ, είναι δύσκολο να διαχειριστεί. Και σίγουρα έπαιξε ρόλο και το κομμάτι νοσταλγία.
Τώρα, βλέπω στο trailer, κάτι που μου αρέσει. Μεταφορά στο physical realm και βγάλτε τα πέρα με το ΑΙ. Αλλά φτάνει να μην πέσουν σε παγίδες νοσταλγίας και μας επαναφέρουν τίποτα Kevin Flynn.

Θα τον κανουν CGI (τον Flynn), αν δεν ειναι ηδη δεδομενο.
Eιναι τοσο ακρογωνιαιος χαρακτηρας του universe. Μα ΕΝΤΕΛΩΣ !
Το Tron ειναι μια προσωποκρατουμενη ταινια, και ηταν απο την πρωτη στιγμη.
Εδω εμενα μου λειπει ο Boxleitner ..... τον Jeff θα αντικαταστησουν ?
Με ποιον ?

Για το Matrix ειπα. Οχι τις συνεχειες του.
Απάντησες εάν θα είναι σεναριακά εύπεπτη η συνέχεια και εκεί σου απάντησα και εγώ. Και μην τρελαθούμε, το original Tron έχει ένα πολύ απλό σενάριο, δεν θέλει και πολύ σκέψη.