TSAKIRIDIS athina

Εγώ νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με την ψυχολογία του αγοραστή. Σπάνια μετά από μία αποτυχημένη αγορά παραδεχόμαστε οτι έχουμε κάνει λάθος και ειδικά με τέτοιου είδους ''μαντζουνάκια'' που το μόνο που καταφέρνουν να
καθαρίσουν είναι η τσέπη μας. Άλλωστε γαλβανική απομόνωση είδη έχουμε από τον μετασχηματιστή τροφοδοσίας, αλλά αν πάμε ακόμα πιο πίσω απομόνωση απο το δίκτυο διανομής της ΔΕΗ παρέχει και ο ίδιος Μ/Σ που μετατρέπει την μέση τάση σε χαμηλή.
Φυσικά αν ζούμε σε κάποια βιομηχανική ζώνη όπου το δίκτυο είναι επιβαρυμένο με πολλές επαγωγικές καταναλώσεις, ίσως μπορεί να καθαρίσει κάτι.
Βέβαια αν πιάνουν τα χέρια μας και βάλουμε κανένα πυκνωτή παραπάνω στα τροφοδοτικά των μηχανημάτων θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και σίγουρα 'ακουστό'.
Εγώ θα πρότεινα ένα μηχανικό variac που να κρατάει την τάση του δικτύου σταθερή, πολύ χρήσιμο ειδικά για λαμπάτες υλοποιήσεις.

αχ ακι παλι αχ
οταν ειχα την αθηνα την πηγα στον κυρ Λευτερη
σετ μαρκ λεβινσον με ηχεια revel
η αθηνα μπηκε στην πηγη
ο Λευτερης ακουσε καλυτερα τα παντα εκτος οτι μαζευε λιγο τη σκηνη
δεν ειχε αποφασισει τη ηταν καλυτερο αλλα του αρεσε το αποτελεσμα
και ο Λευτερης δεν ειχε αγορασει την αθηνα ουτε σκεφτοταν να την αγορασει απλο τεστακι καναμε
φιλικα argi

Re: Απάντηση: TSAKIRIDIS athina

οταν ειχα την αθηνα την πηγα στον κυρ Λευτερη
σετ μαρκ λεβινσον με ηχεια revel

Oφτόπικ ακολουθεί:
Αυτός ο κυρ Λευτέρης μήπως μένει Βούλα?

Έχω και εγώ ένα το τελευταίο τρίμηνο σπίτι μου. Έχω δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές συνδεσμολογίες. Άλλες φορές βάζω τον ενισχυτή/transport/dac άλλες βάζω phono/πικαπ και όλα τα υπόλοιπα σε άλλη πρίζα. Δεν έχω καταλήξει ακόμα για την ιδανική συνδεσμολογία ούτε για το εάν είναι ορθό να συνδέεις όλα το σύστημα πάνω του.
Εσείς βάζετε τα πάντα πάνω?

Η ιδέες για την βελτίωση με καλώδια καλύτερης ποιότητας είναι καλή. Ίσως κάτι να δοκιμάσω