Τσαντες για Netbook...

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Ανοιγω αυτο το θεμα λογω του οτι πλεον τα netbooks εχουν γινει της μοδας και τα εχουν αποκτησει αρκετοι απο εμας.
Η αναγκη μιας τσαντας η οποια δεν υποδηλωνει τι κρυβεται μεσα σε αυτην πιστευω ειναι κατι που ενδιαφερει ολους τους κατοχους των netbooks.
Εγω μετα απο αρκετο ψαξιμο σε ιντερνετ και καταστηματα βρηκα την παρακατω τσαντα στα 21 ευρω η οποια ειναι επωνυμη της caselogic μοντελο HDC-3. Εκτος του EEEPC 900 που εχω με την οθονη των 8.9" χωρα ανετα εξωτερικο dvd rom, καλωδια, φορτιστη, usb sticks. Φυσικα για να μην ερχονται ολα αυτα σε επαφη με το netbook υπαρχει αφρωδες διαχωριστικο το οποιο μετακινειται και κολαει εκει που θελουμε εμεις ωστε το netbook να χωραει οσο πιο σφικτα γινεται. Επισης οταν δεν την χρησιμοποιω για το Asus την χρησιμοποιω για το Egreat EG-M31B το οποιο χωραει με τον μετασχηματιστη του μια χαρα.
Σας παραθετω και 2 βιντεο για να δειτε την τσαντα και να καταλαβετε και τις διαστασεις της.
Περιμενω και τα δικα σας review απο τις τσαντες που εχετε αγορασει.

http://www.youtube.com/watch?v=Zo0UoWGJIt0

http://www.youtube.com/watch?v=HlEw8w2o1aE

Ειχα και εγω το ιδιο προβληματακι με το δικο μου netbook γιατι ο φακελος που το εδιναν μαζι δεν εξηπηρετουσε.Τελικα βρηκα μια και με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω φωτο.

Την τσιμπησα το πρωι απο το public.
Oριακα χωρεσε το aspire one, παλι καλα.
Παντως ειναι λες και αυτη η θηκε φτιαχτηκε για netbooks.
Το γελιο ειναι οτι προφανωςμετα τον ντορο που θα εγινε με την θηκη αυτη και τα νετμπουκ, η εταιρεια εβαλε προσφατα και ενα αυτοκολλητο απ'εξω οπου δειχνει οτι κανει και για netbooks!

Thanks! Η τσάντα χωράει άνετα το aspire one, τυπικά λέει ότι κάνει για φορητό μέχρι 11". Εκτός από την κύρια θήκη, έχει και τρεις εξωτερικές, η μία από αυτές κλείνει με φερμουάρ. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα ιδιαιτέρως, αλλά σίγουρα είναι αρκετά άνετο. Μερικές φωτό στα πρόχειρα,

DSCN4634.jpg

DSCN4633.jpg

DSCN4635.jpg

DSCN4632.jpg

Έχω το Asus eee 1000h.
Θα το χωραει αυτη η τσαντουλα μαζι με τον φορτιστη του, και εναν εξωτερικο σκληρο δισκο 2,5 ιντζών ???
Ευχαριστώ! :a0210:

To 1000H είναι λίγο μεγαλύτερο από το Aspire One, αλλά αν δεν έχει κανένα "τούβλο" φορτιστή πιστεύω ότι θα χωράνε όλα αυτά χωρίς πρόβλημα στην τσάντα. Καλύτερα να το έβλεπες από κοντά πάντως...