Τσιγαρο εναντιον προβολεα... Ιονιστης?

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Το προβλημα ειναι το εξης απλο: Καπνιζω και εχω προβολεα. Ο προβολεας βρισκεται ενα μετρο πανω απο το κεφαλι μου και ελαχιστα πιο πισω. Ο καπνος, ως γνωστον απο καταβολης κοσμου, κατευθυνεται παντα προς τους ακαπνους και εσχατως στοχευει παντα την καρδια του προβολεα.

Επειδη το τσιγαρο δεν το κοβω, σκεφτομαι την λυση ενος ιονιστη πλαγιως απεναντι απο την συνηθη μου θεση με σκοπο (εστω) την δημιουργια ρευματος που θα κατευθυνει τον καπνο προς τα εκει και οχι προς το προβολι. Τα ανοικτα παραθυρα (εκτος οτι ειναι χειμωνας) δεν βοηθουν.

Αν παρω κανεναν απο αυτους τους ιονιστες με τα 150 ευρω θα εχω ενα ελαχιστο εστω αποτελεσμα? Δεν ζηταω καθαρισμο του αερα, ουτε ατμοσφαιρα Αλπεων. Απλα να μην εχω καθε τρεις και λιγο ενα καινουριο dust blob...

σκέφτηκες να καπνίζεις στο μπαλκόνι ?

σοβαρά μιλάω, εφηρμοσμένη τακτική και πολύ αποδοτική!

Θεωρώ δεδομένο δε οτι ΔΕΝ υπάρχει κάτι, ιονιστής-φίλτρο, που να μπορέσει να σε σώσει εφόσον καπνίζεις.

Ξέρω είναι ζόρικο αυτό που σου λέω όμως αξίζει να το δοκιμάσεις.

Μπορείς να βάλεις ένα λάστιχο, απο τον καναπέ στο μπαλκόνι και να φυσάς τον καπνό απο εκεί, κάτι σαν την κλανιόλα που είχαν οι παλιοί Κερκυραίοι.

:-p

Re: Απάντηση: Τσιγαρο εναντιον προβολεα... Ιονιστης?

Μπορείς να βάλεις ένα λάστιχο, απο τον καναπέ στο μπαλκόνι και να φυσάς τον καπνό απο εκεί, κάτι σαν την κλανιόλα που είχαν οι παλιοί Κερκυραίοι.

:-p

Σοβαρα μιλας? Υπηρχε τετοιο πραγμα?:flipout:
Δηλαδη βαζανε τη μανικα...:blink: εκει που νομιζω?:chinscratch: