Turbo-X HD1000 ή F&U DTR2205HD?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Turbo-X HD1000 ή F&U DTR2205HD?

Κοίτα εγώ είχα τη δυνατότητα απ ευθείας αντιπαράθεση component - hdmi και το component που έχω τυχαίνει να μου στοίχισε κάπου στα 600 ευρώ, σου λέω ότι σε σύνδεση με hdmi των 100 ευρώ η εικόνα ήταν αδύνατο να συγκριθεί
Αν μιλάμε για τέτοιου επιπέδου καλώδια, δεν μπορώ να έχω άποψη. Οπότε εμπιστεύομαι την δική σου. Εγώ μπορώ να συγκρίνω το 35 ευρώ component με το 16 ευρώ HDMI που έχω, που είναι πολύ καλύτερη η εικόνα του HDMI. Εδώ μιλάμε για άλλου επιπέδου εξοπλισμό. Αν είχα όμως 600 ευρώ για ένα καλώδιο δεν θα έπαιρνα κινέζικο ψηφιακό δέκτη των 60 ευρώ. Θα έπαιρνα έναν ευρωπαικό combo με διπλά και τριπλά tuner και θα ησύχαζα και από τους κινέζους, και από τα προβλήματα του λογισμικού, και θα είχα εξασφαλίσει την ποιότητα. Εσύ παίζεις σε άλλο επίπεδο. Και για να ξαναβγώ off topic ευχαριστώ και για το πρόγραμμα για τα αρχεία .pvr που μου υπέδειξες. Μου έχει λύσει τα χέρια. <br>

Αυτό το <br> που εμφανίστηκε στο προηγούμενο post μου, τί είναι;

Ορίστε! Υπάρχει ήδη νέο λογισμικό από σήμερα για τον F&U. Όσα έχουμε γράψει πιο πάνω για τα προβλήματα του F&U μπορεί να είναι ήδη άχρηστα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Turbo-X HD1000 ή F&U DTR2205HD?

Αν μιλάμε για τέτοιου επιπέδου καλώδια, δεν μπορώ να έχω άποψη. Οπότε εμπιστεύομαι την δική σου. Εγώ μπορώ να συγκρίνω το 35 ευρώ component με το 16 ευρώ HDMI που έχω, που είναι πολύ καλύτερη η εικόνα του HDMI. Εδώ μιλάμε για άλλου επιπέδου εξοπλισμό. Αν είχα όμως 600 ευρώ για ένα καλώδιο δεν θα έπαιρνα κινέζικο ψηφιακό δέκτη των 60 ευρώ. Θα έπαιρνα έναν ευρωπαικό combo με διπλά και τριπλά tuner και θα ησύχαζα και από τους κινέζους, και από τα προβλήματα του λογισμικού, και θα είχα εξασφαλίσει την ποιότητα. Εσύ παίζεις σε άλλο επίπεδο. Και για να ξαναβγώ off topic ευχαριστώ και για το πρόγραμμα για τα αρχεία .pvr που μου υπέδειξες. Μου έχει λύσει τα χέρια. <br>

Ωπα, να εξηγηθώ για να μη παρεξηγηθώ, το component μου είχα ξεμείνει απ τον πρώτο προτζέκτορα που ακόμα δεν υπήρχε hdmi και μάλιστα είναι χειροποίητο από φίλο και με πραγματικά φιλική τιμή γιατί είναι άρρωστος με τα καλώδια, δεν ξέρω πόσο είναι η πραγματική τιμή του γι αυτό δεν θέλω να το αλλάξω, αυτή τη στιγμή μου χρώστάνε δύο μισθούς απ την δουλιά μου παραλίγο να τον πάρω με δόσεις τον F&U!!!!!!!!!!!!. Υπέρβαση έκανα που τον πήρα μετρητά!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Turbo-X HD1000 ή F&U DTR2205HD?

Ωπα, να εξηγηθώ για να μη παρεξηγηθώ, το component μου είχα ξεμείνει απ τον πρώτο προτζέκτορα που ακόμα δεν υπήρχε hdmi και μάλιστα είναι χειροποίητο από φίλο και με πραγματικά φιλική τιμή γιατί είναι άρρωστος με τα καλώδια, δεν ξέρω πόσο είναι η πραγματική τιμή του γι αυτό δεν θέλω να το αλλάξω, αυτή τη στιγμή μου χρώστάνε δύο μισθούς απ την δουλιά μου παραλίγο να τον πάρω με δόσεις τον F&U!!!!!!!!!!!!. Υπέρβαση έκανα που τον πήρα μετρητά!!!!!!!!!!!!
Σε καταλαβαίνω. Το component των 35 ευρώ το είχα πάρει παλιά για ένα DVD Player που δεν είχε HDMI. Τώρα για τα 69 ευρώ που έκανε ο F&U όταν τον πήρα, έβαλα δόσεις. Γιατί μου είχε σπάσει τότε τελείως τα νεύρα ο XORO. Γιαυτό είμαι λίγο γκρινιάρης γιαυτά τα μηχανήματα. Γιατί όταν μου πουλάς κάτι που μου λες οτι κάνει αυτά τα πράγματα, περιμένω να μπορεί να τα κάνει. Δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω συνέχεια μέχρι να βρω αυτό που δουλεύει σωστά. Αν μου πουλάς ενα μηχάνημα που στις προδιαγραφές του λέει οτι μπορεί να φτιάχνει και καφέ, εγώ περιμένω να μπορεί να τον φτιάχνει. Άσχετα αν αυτό είναι χρήσιμο ή όχι, και αν υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για καφέ. Αφού μου το έταξες, κάντο. Να δούμε πως δουλεύει τώρα το νέο λογισμικό του F&U. Το δοκιμάζω. Αν δουλεύει σωστά θα έχω λύσει και το δύσκολο πρόβλημα του καφέ. Σκέφτηκα και αυτό που είπες οτι με component έχεις καλύτερη εικόνα από το HDMI. Θεωρητικά δεν γίνεται. Γιατί εξ'ορισμού η θύρα HDMI είναι ανώτερη από την component σε ποιότητα, σε οποιοδήποτε μηχάνημα. Γίνεται φαίνεται όμως πρακτικά λόγω των καλωδίων που έχεις. Λένε οτι τα καλώδια HDMI δεν έχουν απώλειες γιατί μεταφέρουν ψηφιακά δεδομένα. Είναι το ίδιο το καλώδιο των 2 ευρώ και το καλώδιο των 100 ευρώ. Όμως εγώ έχω δει διαφορά σε δύο ίδια καλώδια της ίδιας τιμής και από γνωστές μάρκες. Το ένα είχε καλύτερη εικόνα από το άλλο. Το καλώδιο των 100 ευρώ που έχεις είναι ακριβό. Όμως και αυτό φαίνεται οτι έχει (μικρή) απώλεια. Το κόλπο βρίσκεται στο καλώδιο των 600 ευρώ. Αυτό φαίνεται οτι έχει ελάχιστη ή και καθόλου απώλεια. Και νικάει την έστω και μικρή απώλεια του καλωδίου HDMI. Και έχεις καλύτερη εικόνα με την component. Τελικά οτι πληρώνεις παίρνεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Turbo-X HD1000 ή F&U DTR2205HD?

Σε καταλαβαίνω. Το component των 35 ευρώ το είχα πάρει παλιά για ένα DVD Player που δεν είχε HDMI. Τώρα για τα 69 ευρώ που έκανε ο F&U όταν τον πήρα, έβαλα δόσεις. Γιατί μου είχε σπάσει τότε τελείως τα νεύρα ο XORO. Γιαυτό είμαι λίγο γκρινιάρης γιαυτά τα μηχανήματα. Γιατί όταν μου πουλάς κάτι που μου λες οτι κάνει αυτά τα πράγματα, περιμένω να μπορεί να τα κάνει. Δεν έχω την πολυτέλεια να αλλάζω συνέχεια μέχρι να βρω αυτό που δουλεύει σωστά. Αν μου πουλάς ενα μηχάνημα που στις προδιαγραφές του λέει οτι μπορεί να φτιάχνει και καφέ, εγώ περιμένω να μπορεί να τον φτιάχνει. Άσχετα αν αυτό είναι χρήσιμο ή όχι, και αν υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για καφέ. Αφού μου το έταξες, κάντο. Να δούμε πως δουλεύει τώρα το νέο λογισμικό του F&U. Το δοκιμάζω. Αν δουλεύει σωστά θα έχω λύσει και το δύσκολο πρόβλημα του καφέ. Σκέφτηκα και αυτό που είπες οτι με component έχεις καλύτερη εικόνα από το HDMI. Θεωρητικά δεν γίνεται. Γιατί εξ'ορισμού η θύρα HDMI είναι ανώτερη από την component σε ποιότητα, σε οποιοδήποτε μηχάνημα. Γίνεται φαίνεται όμως πρακτικά λόγω των καλωδίων που έχεις. Λένε οτι τα καλώδια HDMI δεν έχουν απώλειες γιατί μεταφέρουν ψηφιακά δεδομένα. Είναι το ίδιο το καλώδιο των 2 ευρώ και το καλώδιο των 100 ευρώ. Όμως εγώ έχω δει διαφορά σε δύο ίδια καλώδια της ίδιας τιμής και από γνωστές μάρκες. Το ένα είχε καλύτερη εικόνα από το άλλο. Το καλώδιο των 100 ευρώ που έχεις είναι ακριβό. Όμως και αυτό φαίνεται οτι έχει (μικρή) απώλεια. Το κόλπο βρίσκεται στο καλώδιο των 600 ευρώ. Αυτό φαίνεται οτι έχει ελάχιστη ή και καθόλου απώλεια. Και νικάει την έστω και μικρή απώλεια του καλωδίου HDMI. Και έχεις καλύτερη εικόνα με την component. Τελικά οτι πληρώνεις παίρνεις.

Ακριβώς. Και φιλικά ήταν η τιμή των 600. Θυμάμαι όμως παλιά σε κάποια τεύχη του ΗΧΟΥ, σε κάποια τεστ κάποιες συσκευές η component τους έπαιζε καλύτερα απ την hdmi κι εγώ το πλήρωσα τότε το καλώδιο για την απόσταση κυρίως, (8 μέτρα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Turbo-X HD1000 ή F&U DTR2205HD?

Ακριβώς. Και φιλικά ήταν η τιμή των 600. Θυμάμαι όμως παλιά σε κάποια τεύχη του ΗΧΟΥ, σε κάποια τεστ κάποιες συσκευές η component τους έπαιζε καλύτερα απ την hdmi κι εγώ το πλήρωσα τότε το καλώδιο για την απόσταση κυρίως, (8 μέτρα).
Σε όλα τα άρθρα που έχω διαβάσει κατά καιρούς σε τεχνολογικά περιοδικά και στο Internet έγραφαν για την καλύτερη εικόνα του HDMI. Αλλά και ο ΗΧΟΣ, respect. Για να το γράφουν αυτοί κάτι θα έχουν δει. Ανάλογα και με τι είδους μηχάνημα το δοκιμάζεις. Και για τα καλώδια HDMI έχω διαβάσει οτι δεν έχουν διαφορά μεταξύ τους, αλλά εγώ είδα διαφορά σε μόνο δύο καλώδια που δοκίμασα. Τελικά σημασία έχει πως κάνει κανείς καλύτερα την δουλειά του.

Επιδει βλεπω οτι το εχετε ψαξει πολυ το θεμα των δεκτων, και μετα τα τελευταια firmware που βγηκαν, μπορειτε να τα καταταξετε σε μια σειρα ανεξαρτητου τιμης απο τον καλυτερο στον χειροτερο στους ποιο δημοφειλεις δεκτες της αγορας?

Απάντηση: Re: Turbo-X HD1000 ή F&U DTR2205HD?

Επιδει βλεπω οτι το εχετε ψαξει πολυ το θεμα των δεκτων, και μετα τα τελευταια firmware που βγηκαν, μπορειτε να τα καταταξετε σε μια σειρα ανεξαρτητου τιμης απο τον καλυτερο στον χειροτερο στους ποιο δημοφειλεις δεκτες της αγορας?
Δύσκολη απάντηση αυτή και με μεγάλη ευθύνη. Μπορεί να αδικήσεις κάποιον δέκτη και να του βλάψεις το όνομα. Τα ειδικά περιοδικά του χώρου για να εκτιμήσουν κάποιους δεκτες, τους κάνουν δοκιμές, μετρήσεις και συγκρίσεις. Δεν βγαίνει έτσι εύκολα μια κατάταξη. Συνήθως για να διαλέξεις έναν δέκτη από εδώ, διαβάζεις τα threads των δεκτών. Τα threads που είναι στις πίσω θέσεις είναι συνήθως για παλιότερους δέκτες που μπορεί να μην πουλιούνται πια ή που δεν είχαν καμία εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό. Στις πρώτες δύο ή τρείς σελίδες υπάρχουν συνήθως οι προδιαγραφές και κάποιες φωτογραφίες τους, και μετά αρχίζουν τα σχόλια. Τα πιο έγκυρα είναι αυτά που είναι στις τελευταίες σελίδες, από την στιγμή δηλαδή που εμφανίζεται η πιο τελευταία έκδοση λογισμικού. Τα ενδιάμεσα σχόλια μπορεί να μην ισχύουν πια αφού αφορούν ιδιαιτερότητες προηγούμενων εκδόσεων λογισμικού. Και ο φίλος που άνοιξε αυτό το thread είχε διαλέξει δύο δέκτες βάσει αυτών που διάβασε στα threads τους. Μετά η κουβέντα είναι πιο εύκολη.

Για κανέναν λόγο τον Turbo-X.
Αν θέλεις έναν δέκτη ως δέκτη, τον Funai φυσικά!
Αν η βασική χρήση του δέκτη θα είναι η αναπαραγωγή multimedia, πάνε στο AMTC 290 από τα Μαρινόπουλος και τα Carrefour και βάλε του το firmware του Xoro 7500/7600. Επίσης μπορείς να πάρεις τον DigitalWorld HDT-150 αν είναι διαθέσιμος στην περιοχή σου.
Οι δύο τελευταίοι έχουν Mstart τσιπάκι, που σημαίνει μεγάλους χρόνους αλλαγής καναλιών. Ο Funai έχει NEC και έχει τους μικρότερους χρόνους.

O F&U είναι πάρα πολύ καλός για λειτουργία μόνο δέκτη. Καλή εικόνα, καλή λήψη, γρήγορος. Αλλά έχει προβληματάκια στις εγγραφές του, που μπορεί να αποτύχει μερικές φορές να κάνει. Δεν είναι στάνταρ, αλλά μερικές φορές συμβαίνει. Και δεν είναι και ο καλύτερος media player, γιατί έχει ορισμένα θεματάκια με ορισμένα είδη αρχείων. Όλα αυτά είναι θέμα λογισμικού, και επειδή έχει συχνά αναβαθμίσεις λογισμικού και καλή υποστήριξη, μπορεί σε λίγο καιρό να λυθούν όλα τα προβληματάκια του. Αλλά προς το παρόν υπάρχουν ακόμα.
Όσοι δέκτες έχουν το τσιπάκι που λέει ο φίλος, έχουν το πρόβλημα της αργής αλλαγής καναλιών στο zapping. AMTC και XORO 7500/7600 στην ουσία έχουν μόνο εξωτερικές διαφορές, και το ίδιο λογισμικό. Με το τελευταίο λογισμικό που έχει κυκλοφορήσει έχουν λυθεί σχεδόν όλα τα προβλήματα τους και μένει μόνο η αργή αλλαγή καναλιών. Ο AMTC υπάρχει ακόμα στην αγορά νομίζω. Αν δεν σε ενοχλούν τα περίπου 4 δευτερόλεπτα που κάνει να αλλάξει κανάλι είναι καλή λύση. Και με το τελευταίο λογισμικό γίνονται ένας άψογος media player. Τον AMTC δεν τον ξέρω, αλλά έχω τον XORO 7600 (που μάλλον είναι ίδιος) και τον χρησιμοποιώ για εγγραφές και σαν media player. Θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω και για να βλέπω κανάλια, αλλά δεν άντεχα την αργή αλλαγή καναλιών. Για αυτό πήρα τον F&U που έχει καλύτερη εικόνα και είναι πολύ πιο γρήγορος. Αλλά έχει άλλα θέματα όπως είπα.
Ο TURBO X ήταν πάντα μέσα στις επιλογές μου, αλλά τελικά μία διάλεξα τον XORO και την άλλη διάλεξα τον F&U. Αιτία ήταν τα παράπονα που διάβαζα τότε για τα προβλήματα λήψης, οτι μερικές φορές αργούσε να συντονιστεί με το κανάλι, οτι μερικές φορές υπήρχε αποσυντονισμός του ήχου, κτλ. Δηλαδή προβλήματα λογισμικού και αυτός. Εδώ και αρκετό καιρό δεν βλέπω τίποτα. Ή βγήκε κανένα καινούριο λογισμικό και λυθήκαν όλα τα προβλήματα του και δεν έχουν τίποτα να πουν, ή βαρέθηκαν να γκρινιάζουν. Ας μας διαφωτίσει κάποιος που τον χρησιμοποιεί. Πάντως παλιά τα προβλήματα του τα είχε.
Αυτούς τους δέκτες ξέρω, γιατί έχω ασχοληθεί. Τον DigitalWorld π.χ. δεν τον ξέρω, αλλά αν έχει το ίδιο τσιπάκι και τον ίδιο μεγάλο χρόνο αλλαγής καναλιού, εμένα μου φτάνει. Και το thread τους στο forum είναι και αυτό μεγάλο, άρα με κάτι θα ασχολούνται και αυτοί. Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα σίγουρο για αυτόν.

Η αλήθεια είναι οτι ήμουν λίγο άδικος με τον XORO μου και με όσους δέκτες είναι της οικογένειας αυτής. Γιατί όταν πρωτοβγήκαν τα ψηφιακά κανάλια στην Αθήνα είχα απογοητευτεί με την εικόνα που είχε πολλά πιξελιάσματα, σαν να έκανε κακό upscaling ο δέκτης, και με τον χρόνο αλλαγής των καναλιών. Είχα χρονομετρήσει πολλές φορές με το χρονόμετρο του κινητού μου την αλλαγή μεταξύ καναλιών mpeg4 με το κουμπί + channel, και πάντα έβγαινε μεταξύ 3,6 με 3,8 δευτερόλεπτα. Έβαλα τον F&U και εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα της εικόνας και την γρήγορη αλλαγή καναλιών. Τώρα που χρησιμοποιώ και τους δύο δέκτες (γιατί ο F&U δεν ήταν τόσο καλός στον multimedia τομέα) μπορώ να τους συγκρίνω άμεσα. Το τελευταίο λογισμικό του XORO (άρα όλης της οικογένειας) φαίνεται οτι είναι πολύ καλό. Γιατί η εικόνα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και πλησιάζει σχεδόν αυτήν του F&U. Και ο χρόνος αλλαγής καναλιών έχει βελτιωθεί και αυτός. Με την ίδια ακριβώς μέτρηση τώρα μου βγαίνει 2,6 με 2,7 δευτερόλεπτα. Δηλαδή κέρδος ένα δευτερόλεπτο. Όμως ο F&U είναι καλύτερος ακόμα για παρακολούθηση γιατί έχει και αυτός καλή εικόνα, και η ίδια μέτρηση αλλαγής καναλιού μου βγαίνει 1,7 με 1,8 δευτερόλεπτα. Δηλαδή περίπου 30% πιο γρήγορος, και κοντά στον χρόνο αλλαγής που θέλει και η τηλεόραση μου. Τελικά όταν όλοι αυτοί οι δέκτες είναι τόσο κοντά σε δυνατότητες, την διαφορά την κάνει το λογισμικό που μπορεί να ρίξει ή να ανεβάσει έναν δέκτη.
Όσο αφορά τον Crystal Audio που ρωτάει ο φίλος, αν είναι ο CDVB-HD με τον οποίο ασχολούνται στο thread τους, στην πρώτη σελίδα γράφει οτι έχει και αυτός τσιπάκι M-STAR, ενώ στην τρίτη σελίδα έχει screenshot του μενού του που έχει την ίδια δομή και κατηγορίες (με άλλα χρώματα και εικονίδια) με τον XORO 7600 που έχω. Σαν να βλέπω το μενού του XORO με άλλα χρώματα. Το μενού του F&U π.χ. είναι τελείως διαφορετικό. Βέβαια στο screenshot της πίσω όψης φαίνεται οτι έχει αρκετές διαφορές στις συνδέσεις του. Άβυσσος η ψυχή και το δίκτυο διανομής των Κινέζων.

Έτυχε να διαβάσω το συγκεκριμένο θέμα και επειδή αναφέρθηκε ο Digital World HDT-150, (τον οποίο αγόρασα πρόσφατα εκ μέρους του πατέρα μου),
είπα να ξεκαθαρίσω το τοπίο σχετικά με τους χρόνους απόκρισης του εν λόγω δέκτη, ώστε να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσους ενδιαφέρονται.
Μετά από αρκετές δοκιμές, (απλά για να είμαι σίγουρος), έχουμε...

Χρόνος ανοίγματος δέκτη, (από Stand by μέχρι τη θέαση καναλιού): 21,5 δευτερόλεπτα
Χρόνος ανοίγματος καναλιών MPEG 2: 1 δευτερόλεπτο
Χρόνος ανοίγματος καναλιών MPEG 4: 2 δευτερόλεπτα
Κλείσιμο δέκτη (από θέαση καναλιού σε Stand by): 4 δευτερόλεπτα

Νομίζω πως οι χρόνοι είναι πολύ καλοί (με εξαίρεση ίσως το άνοιγμα του δέκτη, αφού δεν έχω μέτρο σύγκρισης για αυτό)
και άρα δεν ισχύουν οι καθυστερήσεις που αναφέρονται σε ΟΛΟΥΣ τους δέκτες με M-STAR τσιπάκι όπως λέτε.
Με δεδομένο τώρα ότι ο συγκεκριμένος δέκτης είναι από τους ποιο ολοκληρωμένους-αξιόπιστους
ως PVR και Multimedia Player, νομίζω ότι αξίζει τουλάχιστον την προσοχής σας.
Όπως έχω πει και στο αντίστοιχο θέμα, θα επανέλθω με αναλυτικότερες εντυπώσεις (και φωτογραφίες).
Προς το παρόν, συνεχίζω ακάθεκτος το Back up μου και ότι άλλο χρειάζεται, ώστε να αποδεσμεύσω τον σκληρό ο οποίος θα τον συνοδεύει...

Υ.Γ.: Αν και θα τα αναφέρω όλα αυτά και άλλα πολλά αναλυτικότερα όπως είπα, αξίζει να πω και για την ευαισθησία του δέκτη,
(μιας και έχω ακούσει πολλά για άλλα μοντέλα) η οποία νομίζω είναι πολύ καλή.
Νότια προάστια Αθηνών και κατέβασε με τη μία ΟΛΑ τα κανάλια από Υμηττό με πολύ καλό σήμα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Εγώ έγραψα αυτά που ξέρω από τον XORO και τον F&U που έχω. Για τον Digital World το μόνο που ξέρω είναι οτι έχει το ίδιο τσιπάκι και οτι το μενού του είναι το ίδιο εμφανισιακά με τον XORO. Αυτά τα είδα μέσα από το thread του Digital World. Και για έναν Crystal Audio που υπάρχει thread, είδα οτι και αυτός έχει το ίδιο τσιπάκι και το ίδιο εμφανισιακά μενού. Άρα κάποια σχέση πρέπει να υπάρχει μεταξύ των τριών δεκτών. Και στο thread του Crystal Audio αναφέρεται σύγκριση μεταξύ του και μεταξύ του F&U. Και αναφέρεται οτι είναι πιο γρήγορος ο F&U. H δική μου μέτρηση XORO-F&U μου βγάζει ένα δευτερόλεπτο διαφορά υπέρ του F&U. Άρα κάπου εκεί πρέπει να είναι η διαφορά και με τους τρείς. Όλα αυτά είναι απλά κουβεντα, γιατί δεν ξέρω πόση σημασία έχουν. Εγώ δεν καταδίκασα κανέναν από αυτούς τους δέκτες. Χρησιμοποιώ τον XORO και έιμαι πολυ ικανοποιημένος από αυτόν.

Εγώ δεν καταδίκασα κανέναν από αυτούς τους δέκτες.

Δεν υπονόησα κάτι με αυτά που έγραψα, για κανέναν.
Απλά επειδή έχω στα χέρια μου τον δέκτη, θεώρησα σωστό να γράψω τις τιμές απόκρισής του, ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις.
Με βάση τα σχόλια που παρέθεσα, αφήνεται να εννοηθεί ότι προφανώς, αφού έχει το ίδιο τσιπάκι με κάποια άλλα μοντέλα, (τα οποία είναι αργά),
το ίδιο (πιθανών) να συμβαίνει ΚΑΙ με αυτόν.
Κάθισα λοιπόν και χρονομέτρησα τον «δικό μου» και νομίζω ότι απέδειξα πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
Το 1 δευτερόλεπτο για MPEG 2 και τα 2 δευτερόλεπτα για MPEG 4 κανάλια, κάθε άλλο παρά αργοπορία μπορείς να τα πεις...

Φυσικά δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση. Απλά ο κάθε ένας από εμάς, καλό είναι να γράφει εδώ ότι καλό ή κακό διαπιστώνει από τον-τους δέκτες που διαθέτει,
ώστε οι υπόλοιποι να μπορέσουν να σχηματίσουν μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον καθ' ένα από αυτούς.