turbo x oscar 2 μια λεξη.... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!!

iraklis 1980

New member
6 February 2013
41
καλησπερα παιδια εκανα το λαθος να αγορασω αυτον τον υποτιθεμενο player
περα λοιπον απο τις 2 φορες που εχει κλαταρει κατα την αναβαθμιση και το χω στειλει πισω για επισκευη , την αχρηστευση του πισω ανεμιστηρα , το κακο χειρηστηριο που ποτε πιανει εις διπλουν ποτε δε πιανει καθολου...
μετα το τελευταιο update δημιουργηθηκε και αλλο προβλημα.
το συγκεκριμενο δινει προσβαση στο ιντερνετ. φυσικα μεσω σελιδοδεικτων.
δεν εχει bowser
αλλα επιλεγμενες τοποθεσιες. μια απο αυτες ηταν και το youtube.
ολα τα υπολοιπα αφορουν αμερικανικες σελιδες , world radio ,picassa ,yahoo whether και αλλα διαφορα αχρηστα.
με την τελευταια αναβαθμιση λοιπον μπλοκαραν το youtube και πλεον online video τερμα....
εις αντισταθμιση εβαλαν προγραμμα dtv χωρις το oscar να εχει κεραια και ψηφιακο δεκτη....!!!!!:furious3:
υπαρχει καποια λυση με καποιο αλλο firmware που να ταιριαζει απανω στο μηχανημα?
δηλαδη τι το εβαλαν το ιντερνετ? για να βλεπω τι καιρο θα κανει αυριο στην αμερικη????????

στρατο την πατησα λογω του εξοπλισμου και της τιμης...
αλλα... τωρα τι κανουμε.....

τωρα το πας πισω καθεσαι μεσα στο μαγαζι και δεν βγαινεις αν δεν σου δωσουν τα λ7 σου πισω! οπως εκανα και γω πριν ενα χρονο μετα απο λαθος επιλογη μου να αγορασω προιον της εταιριας τους, λαπτοπ, το οποιο μερα παρα μερα, κυριολεκτικα, ηταν για service ωσπου πηρα αναποδες και τα λ7 μου πισω :)

επισης το ιδιο εκανε και ο γαμπρος μου αφου αγορασε πολυμπριζο μαρκα t@rb@ x και μολις το εβαλε στην πριζα εκανε μπαμ, κ ευτυχως δεν ειχε συνδεσει καμια συσκευη πανω

Κανε λιγο φασαρια και αν δεν εισαι εκει στα 100-110 κιλα παρε εναν μαζι σου και παρε τα λεφτα σου πισω.

Εγω τους πηρα 600 ευρω απο σετακι μητρικη επεξεργαστη μνημες.

( Εγω δεν πηρα καποιον μαζι μου 70 κιλα με πηρε η γυναικα μου 110 με εχει φτασει :flipout: )

εκανα την μα@@@@ια και ξηλωσα τον ανεμιστηρα αλλα αι ειμαι πλεον και εκτος εγγηυσης.

Όταν βλέπεις TurboX είναι ένα προϊόν made in China που πωλείται όμως 2 φορές πάνω από αντίστοιχα Κινέζικα προϊόντα πχ. στο ebay.