TV 32'' + Home Cinema

Re: Απάντηση: TV 32'' + Home Cinema

Δεν βαζεις κανενα link ή καμμια φωτο;
Τις τιμες που τις βρηκες;
Εγω παω για το 810, αλλα θελω να δω διαφορες με το 1ο...

Για το PIONEER DCS-360 (HDMI) - http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?2079

Για το Sony DAV-DZ810 - http://www.audioshop.gr/index.php?section=products&cat=61&subcat=62&viewid=610003

Εχεις βρει τιποτα σχετικα με τα DVD Players αυτων? Δηλαδη αν εχουν προβλημα με τους Ελληνικους υποτιτλους η αν παιρνουν αναβαθμιση...? Επισης αν βρεις πουθενα αλλου καλυτερη τιμη, ελπιζω να ενημερωσεις και απο δω!!!

Geo το κοιταξα το DAV-DZ230, καλο ειναι για τα λεφτα του αλλα προτιμω περισοτερα βατ και τα κολωνατα ηχεια (θα μου πεις οτι ειναι διπλασια λεφτα αλλα...λιγες φορες κανουμε τετοια ψωνια- θελω να ελπιζω!)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: TV 32'' + Home Cinema

Για το PIONEER DCS-360 (HDMI) - http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?2079

Για το Sony DAV-DZ810 - http://www.audioshop.gr/index.php?section=products&cat=61&subcat=62&viewid=610003

Εχεις βρει τιποτα σχετικα με τα DVD Players αυτων? Δηλαδη αν εχουν προβλημα με τους Ελληνικους υποτιτλους η αν παιρνουν αναβαθμιση...? Επισης αν βρεις πουθενα αλλου καλυτερη τιμη, ελπιζω να ενημερωσεις και απο δω!!!

Geo το κοιταξα το DAV-DZ230, καλο ειναι για τα λεφτα του αλλα προτιμω περισοτερα βατ και τα κολωνατα ηχεια (θα μου πεις οτι ειναι διπλασια λεφτα αλλα...λιγες φορες κανουμε τετοια ψωνια- θελω να ελπιζω!)

Δυστυχως δεν εχω καποια στοιχεια..

Μια χαρα φαινεται...
Απ την αλλη καλοβλεπω το PIONEER DCS-360 γιατι ειναι δυνατο,εχει HDMI, USB, και ειναι και πιο φθηνο...Δεν ξερω βεβαια τι παιζει με τα DivX οπως δεν ξερω βαιβεα και για ολα τα ολοκληρωμενα συστηματα...

samsung και ξερο ψωμι
εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις σε 40'' και υποδεεστερη εικονα..(οχι 1080 λεντ κλπ)με τα ιδια χρηματα.εχει κατι ευκαιριες και με 1000ε.
γιατι το μεγεθος μετραει..

Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν μόνο Samsung, υπάρχουν και άλλες επίσης καλές ή και καλύτερες επιλογές(π.χ.Sony,LG,Philips).
Sony KDL-40U2000 1099E
LG 42LE2R 1100E
Philips 42PF3331 1299E

Δεν βαζεις κανενα link ή καμμια φωτο;
Τις τιμες που τις βρηκες;
Εγω παω για το 810, αλλα θελω να δω διαφορες με το 1ο...

Ρε Αγγελε τι ασχολήσε με τα combo της Sony?
Δες τίποτε καλύτερο, πχ σε Denon με hdmi πχ δεν σου κάνει?:operator:

Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν μόνο Samsung, υπάρχουν και άλλες επίσης καλές ή και καλύτερες επιλογές(π.χ.Sony,LG,Philips).
Sony KDL-40U2000 1099E
LG 42LE2R 1100E
Philips 42PF3331 1299E

Αυτες οι τρεις που αναφερεις ειναι για τα θηρια. Σε 40" η καλυτερη τηλεοραση που μπορεις να αγορασεις σε λογικη τιμη ειναι η 40S2530 που εχει γυρω στα 1500 αυτη τη στιγμη επισης μπορεις να περιμενεις λιγο την πλασμα Panasonic 42PX70 που θα κινειται στα 1500 και αυτη.

Ρε Αγγελε τι ασχολήσε με τα combo της Sony?
Δες τίποτε καλύτερο, πχ σε Denon με hdmi πχ δεν σου κάνει?:operator:

Για μας που το μπατζετ μας περιοριζεται `~500 ευρω εχεις να προτεινεις κατι???:grandpa:
Μου αρεσει παρα πολυ το PIONEER DCS-360 (HDMI)...Τι λετε γι αυτο?

Οσο για τις τι-βι που προταθηκαν, δεν ενδιαφερομαι τωρα για μεγαλυτερη (σε κανα 5αρι χρονια ισως οπου θα μετακομισω αυτη στην κρεβατοκαμαρα και θα παω για κατι μεγαλυτερο...)
Επισης ουτε να ακουσω δε θελω για σειρα U της Sony......

Απάντηση: Re: TV 32'' + Home Cinema

Αγγελε, νομίζω είναι ότι πρέπει για τον προβολέα σου.

Αυτό που θέλεις είναι το denon301hdmi.

http://www.megamarket.gr/denons301hdmi-p-38577.html?sort=2a

Καλή τιμή και κορυφαία πιότητα ( πρόσεξες τι έγραψα!!!!)

OK To ξερω ότι υπάρχουν απειρως καλυτερα συστηματα...
Ομως...
μετα την αγορα του HD70 πάει πολυ και μια ακομα αγορα (εχουμε και βαφτισια που σημαινουν 5-6 χιλιαρικα ακομα οπότε...).
Σκεφτηκα λοιπόν να παρω κατι στοιχειωδες τωρα και μετα το ανεβαζω στο γραφειο ή στο δωματιο του πιτσιρικα ή στην τελικη το δινω και δεν χανω και πολλα...
Το κακο ειναι οτι δεν τα εχω δει! Ξερει κανεις που μπορω να δω το Pioneer και το Sony 810?

Σήμερα το πρωί πήγα μια βόλτα στο Πλαίσιο για να πάρω κινητό.Και πήρα και τον καινούργιο κατάλογο για τον μήνα Απρίλιο.Μετά από προσεκτική μελέτη του στο σπίτι μετά, διαπίστωσα πως είχε το καινούργιο Home Cinema Sony DAV-DZ830W με τιμή 600Ε!Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.Το θέμα είναι πως στην ιστιοσελίδα του δεν το έχει.Προφανώς θα είναι διαθέσιμο μετά το Πάσχα.όσοι πιστοί προσέλθετε....

Για μας που το μπατζετ μας περιοριζεται `~500 ευρω εχεις να προτεινεις κατι???:grandpa:
Μου αρεσει παρα πολυ το PIONEER DCS-360 (HDMI)...Τι λετε γι αυτο?

Οσο για τις τι-βι που προταθηκαν, δεν ενδιαφερομαι τωρα για μεγαλυτερη (σε κανα 5αρι χρονια ισως οπου θα μετακομισω αυτη στην κρεβατοκαμαρα και θα παω για κατι μεγαλυτερο...)
Επισης ουτε να ακουσω δε θελω για σειρα U της Sony......
...
το συστηματάκι της Denon, κοστίζει γύρω στα 1650 , αλλά είναι μεγάλη υποθήκη για το μέλλον, ότι τουλάχιστον για μια 7ετία θα το ευχαριστείς χωρίς στην τριετία να ξαναδώσεις λεφτά σε μια περισσότερο "αξιόπιστη λύση", ωστόσο η ύπαρξη και μόνο της HDMI, σε combo, με εκπληκτικό ήχο μόνο από 2 ηχεία και ένα γούφερ, από μόνη της είναι μια κατηγορία.
Ισως τώρα Πάσχα γαρ, με το δώρο να καταφέρεις να το αποκτήσεις.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ-bye-

Zer0cool συγνώμη που δεν απάντησα χθές,χωρίς να είμαι σονάκιας απλά πιστεύω πως κάποια προιόντα της εταιρίας είναι πολύ καλά.Απλά και μόνο αυτό.Καθώς επίσης πιστεύω πως το Pioneer είναι επίσης πολύ καλό.