TV 42'' με πλήρη λειτουργία PVR

kostpap

New member
4 June 2010
13
Καλησπέρα σας.

Στο σαλόνι έχω μια CRT με αποκωδικοποιητή αλλά τώρα τελευταία μου κάνει νερά. Mάλλον θα με αφήσει και ψάχνομαι για άλλη τηλεόραση.

Ο χώρος που έχω στο έπιπλο είναι 109cm αλλά θα προτιμούσα η τηλεόραση να μην ξεπερνά τα 100cm.
Η απόσταση από τον καναπέ είναι 3 με 3,5 μέτρα.
Με αυτά τα δεδομένα θέλω το πολύ 42 ίντσες.

Τώρα όσο αφορά το τι θέλω από χαρακτηριστικά.
1. Ποιότητα θέασης τηλεοπτικών ψηφιακών προγραμμάτων.
2. Ποιότητα ψηφιακού δέκτη.
3. Καλό ηχητικό σύστημα.
4. Αξιόπιστη λειτουργία PVR συνδέοντας ένα σκληρό δίσκο ή φλασάκι.
5. Media player με υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων.

Δεν με ενδιαφέρει 3D, smartTV κτλ

Θέλω δηλαδή μία τηλεόραση για να βλέπω τα τηλεοπτικά κανάλια, να μπορώ να παγώσω το πρόγραμμα εάν κτυπήσει το τηλέφωνο και να μπορώ να δω μία ταινία που κατέβασα από το PC με Ελληνικούς υπότιτλους.

Τιμή περίπου στα 500 ευρώ.

Αναμένω προτάσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας.

Last edited:
Εφόσον χωράει 46"-47", δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μεγαλύτερη. Με την απόσταση θέασής σου έπρεπε να κοιτάς για μεγαλύτερες των 50" κανονικά. Στα 500 ευρώ βρίσκεις την Samsung F5000, η οποία είναι μεν 50 Hz αλλά δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορά με μια 100 Hz στα τρία μέτρα. Για PVR μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον υφιστάμενο δέκτη σου αν έχει αυτή τη δυνατότητα.

Re: Απάντηση: TV 42'' με πλήρη λειτουργία PVR

Ναι μεν έχω χώρο για μεγαλύτερη των 42'' αλλά αισθητικά δεν θα ήθελα την τηλεόραση σφηνωμένη.

Οπότε μπορώ να ανέβω στα χρήματα αλλά όχι στις ίντσες.

Δεν υπάρχει νόημα να ανεβείς στα χρήματα αν δεν ανεβείς και στο μέγεθος. Οι Samsung με 100 Hz είναι οι F6xxx, πιο κάτω είναι στα 50 Hz.

Για απλή θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων έχει νόημα να πάρω 100 hz;

Θα έχει νόημα σε 42" αν βλέπεις αθλητικά και η απόστασή σου είναι κοντά στα δύο μετρα.

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη.

Εάν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για τηλεόραση με τις απαιτήσεις μου, ας είναι και λίγο μεγαλύτερη των 42'' αναμένω να την διαβάσω.

Οτι σου ειπε ο Μιχαλης πιο πανω ειναι η καλυτερη λυση και ακομα και δεκτη με λειτουργια pvr να μην εχεις θα σου βγει ενα 30αρι+...
Εφόσον χωράει 46"-47", δώσε κάτι παραπάνω και πάρε μεγαλύτερη. Με την απόσταση θέασής σου έπρεπε να κοιτάς για μεγαλύτερες των 50" κανονικά. Στα 500 ευρώ βρίσκεις την Samsung F5000, η οποία είναι μεν 50 Hz αλλά δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορά με μια 100 Hz στα τρία μέτρα. Για PVR μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον υφιστάμενο δέκτη σου αν έχει αυτή τη δυνατότητα.
Μια ακομα προταση ειναι η SONY-46R470 με direct led αλλα θα χασεις σε media player σε σχεση με τη Samsung!

Last edited:
Οτι σου ειπε ο Μιχαλης πιο πανω ειναι η καλυτερη λυση και ακομα και δεκτη με λειτουργια pvr να μην εχεις θα σου βγει ενα 30αρι+...

Μια ακομα προταση ειναι η SONY-46R470 με direct led αλλα θα χασεις σε media player σε σχεση με τη Samsung!
η σειρα R τι διαφορες εχει με την σειρα W της sony?ξερεις?

Ευχαριστώ για την πρόταση. Ψάχνοντας είδα ότι δεν έχει PVR κάτι που ήθελα.